Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Surreal
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la Surreal » 26 dec 2022, 14:21

boatenkk je napisao/la:
26 dec 2022, 14:11
obavljeni su razgovori s vahom.. jutros na kafi mi to rece kum rodjeni koji zna vahu.. vaha je trenutno poprilicno los sto se tice psihe nakon maroka.. to je glavni razlog.. osjetio je promjene u radu saveza sto se tice vice i vjerovatno ce i prihvatiti tu ulogu ako se sabere kroz mjesec-dva… 29 decembar je samo maska za savez, hadzibegic nece sigurno biti nas selektor… vaha je prvi izbor, samo ako se oporavi..
:urnebes:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 26 dec 2022, 14:49

harden je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
26 dec 2022, 14:01
Adnan Custovic?
Zbog cega, gdje je on pokazao neko znanje?
Nasa verzija Dalica
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 26 dec 2022, 14:58

Ne znamo samo sto debili peteva ne ostavise sad kad smo u barazu i kvalifikacijama za europsko

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 dec 2022, 15:07

Kad malo bolje razmislim, ne treba ni isključiti mogućnost dolaska Vahe.
Ipak je njemu 70 godina, kad ce ako neće sad...ako je ikada i imao ideju da sjedne na klupu svoje reprezentacije.
Ima dobre šanse da kroz kvalifikacije izbori direktan plasman na EP jer je grupa poprilicno povoljna i laksa nego ona za SP2022...a tu je i baraz kao popravni.
Kao sto neko gore reče dovoljno je zaradio do dana današnjeg, u godinama je, a pitanje je koliko će ga tražiti narednih godina bas zbog toga. (Iako vjerujem da je u ranijim pokušajima novac bio presudan)
Ali eto, nek s nama izbori EP a potom nek ide za kraj karijere u Zimbabve pa da izbori SP s četvrtom afričkom reprezentacijom.

Eh da mi je i taj film gledati...da nas Vaha vodi nakon 100 godina moljenja pa da vidimo jel s pravom moljen cijelo vrijeme ili bolje da nikad nije.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 26 dec 2022, 15:13

boatenkk je napisao/la:
obavljeni su razgovori s vahom.. jutros na kafi mi to rece kum rodjeni koji zna vahu.. vaha je trenutno poprilicno los sto se tice psihe nakon maroka.. to je glavni razlog.. osjetio je promjene u radu saveza sto se tice vice i vjerovatno ce i prihvatiti tu ulogu ako se sabere kroz mjesec-dva… 29 decembar je samo maska za savez, hadzibegic nece sigurno biti nas selektor… vaha je prvi izbor, samo ako se oporavi..
Treba covjeku vremena da se gavraniše :mrgreen: ma kakva dva mjesecaa druže nemamo mi vremana i nećemo ga čekati dva mjeseca. Uzmi ili ostavi odmah! :D
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 dec 2022, 15:33

Hadžibegić dobro kotira
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 26 dec 2022, 16:29

15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 26 dec 2022, 16:32

susic je i sad sa 40 godina viska efikasniji na lijevom beku nego civic… promasit cemo mu poziciju ako ga izaberemo za selektora…tako da je efikasniji na poziciji bocnog nego kalesijska prevara..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 dec 2022, 16:57

Ajde lijepo se pogledajte u ogledalo pa se zapitajte:koliko vas bi se odreklo SP da ostane pri svom principu?Ne jednom već 3 puta,Japan nije nikakvo pleme ako ste zaboravili pa opet nije Vaha popustio.
Pitanje je da li se pacovi u savezu oko reprezentacije žele odreći koverti od menadžera,pojedini novinari pogodnosti zbog podržavanja pojedinaca iz saveza.Dug je lanac onih koji žive na grbači reprezentacije.Sve to pada u vodu sa dolaskom Vahe.Savez vodi kriminalac i reketaš iz Banja Luke,u savezu sve go prevarant i manipulant.Direktor A selekcije poznat po tučama,nasrtajima na selektora,bije se sa ženom po kafanama itd.
Jel stvarno mislite da oni ozbiljno razmišljaju o Vahi?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 26 dec 2022, 19:14

Vahid na reprezentacijja.ba prakticno potvrdio da nema sanse da postane selektor.
Između ostalog
Moji stavovi se znaju, toliko puta sam ih dosad rekao, isto je i danas. Ljudi kod nas maštaju da BiH profukcioniše kao normalna država, da se živi u slobodi, miru, veselju…, međutim dešavaju se stvari da pojedinim ljudima to i nije u interesu. Nije to tako samo u sportu, svugdje
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 dec 2022, 19:16

Nirton je napisao/la:
26 dec 2022, 19:14
Vahid na reprezentacijja.ba prakticno potvrdio da nema sanse da postane selektor.
Između ostalog
Moji stavovi se znaju, toliko puta sam ih dosad rekao, isto je i danas. Ljudi kod nas maštaju da BiH profukcioniše kao normalna država, da se živi u slobodi, miru, veselju…, međutim dešavaju se stvari da pojedinim ljudima to i nije u interesu. Nije to tako samo u sportu, svugdje
Pa to i on zna da nece nikad biti kod nas normalne drzave. Jednostavno nece jer mu savez ne moze dati dobre pare, ovo sto on govori je samo suplja prica. Isto ko da nije sa nasih prostora, pa ne zna kako stvari funkcionisu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 26 dec 2022, 19:53

Nirton je napisao/la:
26 dec 2022, 19:14
Između ostalog
danas su s vahom razgovore vodili i dzeko i vico.. najveca prednost sad je odlicna suradnja sa vicom, covjek je impresioniran kako su se stvari promijenile u savezu u odnosu na doba begica.. receno mu je da do 29 decembra javi, ako ne bude htio faruk hadzibegic je novi stari selektor zmajeva.. kazem vam pare nisu problem nikakav.. vahid je rekao da jednostavno niji psihicki spreman jos da se bori sa problemima nakon maroka.. covjek je unisten i dodatno skrhan cinjenicom da je maroko daleko dogurao.. u vahidu postoji duboka zelja da nas trenira, samo to nikada javno nije rekao zbog smetljara begica koji je najveci sljam saveza poslije muniba usanovica.. kazem vam, sve ovisi od toga hoce li vaha prihvatit do 29 decembra.. ako nece jedini razlog je psihicki problem nakon maroka..

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 26 dec 2022, 19:58

Kaže Avaz Hadžibegić gotov. :puke:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 dec 2022, 19:59

A nama baraž jeeeee, a nama baraž jeeeee
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 26 dec 2022, 20:01

hadzibeg je zavrsen ali pada u vodu ako vahid klimne glavom.. takva su moja saznanja

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 dec 2022, 20:02

Faruk i nakon 30 godina karijere je i dalje trener u pokušaju... Nevjerovatno kakav antitalenat.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 dec 2022, 20:03

Pa nisu mogli gore opcije naci, bukvalno nema gore :puke:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 dec 2022, 20:04

boatenkk je napisao/la:
26 dec 2022, 20:01
hadzibeg je zavrsen ali pada u vodu ako vahid klimne glavom.. takva su moja saznanja
Pusti ba lik te na tviteru prenosi kao izvor. :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 dec 2022, 20:04

Sta je sa Brunom Akrapovicem??
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 dec 2022, 20:05

A u pm, pa prije bih Mladena Žižovića aka rogatičkog Mourinha volio vidjeti kao selektora...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.