English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Koja je sljedeća na redu, džukac?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Shategabri
- Kontakt:
Pratim na ESPN uvod u EPL.
Howard Webb predlaze da penzionisani igraci razmotre drugu karijeru kao sudije. Sigurno novi pristup o kojem bi se dalo raspravljati. Igraci bi konacno dobili priliku da unesu promjene, poprave sudjenje, izbjegnu depru penzije itd…
Mozda bude nesto od toga…
Howard Webb predlaze da penzionisani igraci razmotre drugu karijeru kao sudije. Sigurno novi pristup o kojem bi se dalo raspravljati. Igraci bi konacno dobili priliku da unesu promjene, poprave sudjenje, izbjegnu depru penzije itd…
Mozda bude nesto od toga…
4-IN-A-ROW
- akisarajevo92
- Kontakt:
sumnjam da sudije zaradjuje pare koje bi ih zadovoljile, makar i one manje poznate bivse igrace
Henry i Richards zaradjuju vise od trkeljanja u emisijama nego kao fudbaleri
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 26 dec 2022, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
E ovo mi se ne čini loše, prateći Monaco prošle sezone zbog Tchouamenija (šmrc

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bivse zvijezde bi sig bile potplacene ali bi donijele renome i status u sudijsku organizaciju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 13:28sumnjam da sudije zaradjuje pare koje bi ih zadovoljile, makar i one manje poznate bivse igrace
95% je bazen igraca iz prosjecnih i nizeligaskih klubova. Tu bi se trazio taj napredak. Ovako danas imamo sudije koje nisu iskusile takmicenje kao igraci. Kao takvi su mozda i uteg fudbala. Pogotovo u Engleskoj.
4-IN-A-ROW
Kakav je ovo teren, ko da na Tusnju igraju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Izašao je jednom podatak da je sudija finala LŠ prije par godina uzeo oko 50.000 eura. Smijesna cifra
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zasluzeno Brentford.
Sta znam. Meni je to jaka cifra za taj posao. U poredjenju sa drugima koji su na terenu je naravno smijesno. Dok je toliki jaz izmjedju profesionalaca i sudija tesko da sudjenje moze naprijed.BosniaBoston je napisao/la: ↑26 dec 2022, 13:48Izašao je jednom podatak da je sudija finala LŠ prije par godina uzeo oko 50.000 eura. Smijesna cifra
4-IN-A-ROW
Za 90min rada dobio 50000 i vama to malo. Haj ne serite. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Jel moguće da ovo nije svirao
Dier smijesan 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta ce svirat

Mrze vas sudije komplet sezonu.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kakav napadac, iz nicega te vrati u zivot.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sjajan centarsut Hojbjerga isto
edit: ipak Lenglet

Zadnja izmjena: harden, dana/u 26 dec 2022, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.