Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Evo da ga opravdam posto je ne pismen po tebi (treba nepismen) a i posto neznas (treba "ne znam").Chapman1886 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 10:19samo trio i nabroja četri imena![]()
ja kako su poedinci ne pismeni ja neznam kako ste se priajvili na ovaj forum uopšte
Tu patriotsku priču puši jedino sirotinja.mozak je napisao/la: ↑26 dec 2022, 10:54:Nije mi jasno sa kojim referencama su u obziru Baždarević i Hadžibegić u igri?
Oba su imala priliku za dokazivanje i nisu se snašli.
Za razliku od njih, Sušić je imao rezultat mada je po meni i on vrlo loš izbor.
Vaha bi morao prihvatiti poziv ako ga je bilo, jer mu je alibi loš.Karijera mu je na kraju i to bi mu bio patriotski potez ako mu je stalo do ove zemlje.
Ne želim strane selektore.
hurem je napisao/la: ↑26 dec 2022, 10:28Evo da ga opravdam posto je ne pismen po tebi (treba nepismen) a i posto neznas (treba "ne znam").Chapman1886 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 10:19samo trio i nabroja četri imena![]()
ja kako su poedinci ne pismeni ja neznam kako ste se priajvili na ovaj forum uopšte
Nisi obraćao pažnju. On je mislio Bajramovic, Barbarez i Bolic (ili Ibisevic umjesto Bolica). Vidiš da između prve trojice idu crtice a nakon Bolica zarez.
Mogu Bajramovic i Ibisevic koji rade i imaju iskustva. Sta ce nam Bolic i Barbarez.
Mišljenja sam da niko ne bi vise dobra uradio za budućnost bh reprezentacije od pomenutog dvojca...moze i Lulic tu kao treći, ili Nalic. Neki sl.profili.
Kako si ti uspio?Chapman1886 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 10:19samo trio i nabroja četri imena![]()
On trola.voltron30 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 12:46Kako si ti uspio?Chapman1886 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 10:19samo trio i nabroja četri imena![]()
Nadam se da je tako.
Zbog cega, gdje je on pokazao neko znanje?
Normala. Njega bas zaboli hoce li igrati u Sarajevu, BL ili Mostaru. Daj mu ove pare i eto njega. Ostalo je sve teska patetika i izgovori.
Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, jasmin10, legendarnadruga i 53 gosta.