FORUMAŠ GODINE 2022. - DISKUSIJA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Beko023
Kontakt:

Re: FORUMAŠ GODINE 2022. - DISKUSIJA

Post Postao/la Beko023 » 25 dec 2022, 20:24

BoixosNois1899 je napisao/la:
25 dec 2022, 20:21
Beko023 je napisao/la:
25 dec 2022, 20:19
Bas ce se Justinovi pajdasi javiti i ocinkati ga ma kako da ne
Uostalom evo ti ih ovdje dosli da ga brane ko da im je otac, Cipiripi, Boixos, Boston, L-Train i ostali. Svi oni su tamo na obje teme glasali
Laži i neistine. Šta drugo očekivati od @Goretzke.
Kad prestanes praviti fejk profile da bi glasao za forumasa godine javi se
Isto tako kad prestanes koristiti dva profila istovremeno

Kazi mi jel se smatras uspjesnim covjekom ako dobijes nagradu za forumasa godine, moderatora na fuckin forumu ili?

Nadji zivot drug i zivi ga
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 dec 2022, 20:26

Beko023 je napisao/la:
25 dec 2022, 20:24
BoixosNois1899 je napisao/la:
25 dec 2022, 20:21
Beko023 je napisao/la:
Uostalom evo ti ih ovdje dosli da ga brane ko da im je otac, Cipiripi, Boixos, Boston, L-Train i ostali. Svi oni su tamo na obje teme glasali
Laži i neistine. Šta drugo očekivati od @Goretzke.
Kad prestanes praviti fejk profile da bi glasao za forumasa godine javi se
Isto tako kad prestanes koristiti dva profila istovremeno

Kazi mi jel se smatras uspjesnim covjekom ako dobijes nagradu za forumasa godine, moderatora na fuckin forumu ili?

Nadji zivot drug i zivi ga
Koje fejk profile i koja to dva profila? Baš me zanima evo. Plus je ironično što ovo dolazi od osobe koja je imala jedno 50 profila u zadnjih godinu dana. :rol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 dec 2022, 20:37

Fino pogledaš admine ko je glasao na obje teme za istog forumaša i svima im banane podijeliš. Mislim ako je to moguće uraditi s obzirom da su teme izbrisane. Ništa lakše.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 26 dec 2022, 07:46

Beko023 je napisao/la:
25 dec 2022, 18:12
Admin pored svega ne smije banovati pojedince :tokralju:

Ljudi spamaju inbox forumasima i kukaju da se glasa za njih na temama za forumasa i kantu godine, te ujedno tim potezima zatvaraju temu, covjek nista

Isti ti ljudi nazivaju posten svijet svakakvim pogrdnim nadimcima (citaj u svakom drugom postu), vazda trollaju i provociraju, admin nista :tokralju:

Definitivno sto neko rece je forum spao na niske grane, ma ne na niske grane vec u kanalizaciju .. odjava
Smije Admin sve, dobio sam ban jer nikog licno na forumu nisam uvrijedio, upecalo se par pitara na moj post a meni su psovali i ja sam kao nagradu dobio ban na 7 dana bez da mi je neko objasnio razlog ..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2022, 13:28

vidiš da nema potrebe da ti iko objašnjava kad već znaš: bacao si neke udice da se ljudi upecaju i psuju, očigledan razlog za ban.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2022, 13:32

Beko023 je napisao/la:
admin je napisao/la:
25 dec 2022, 19:57
Beko023 je napisao/la:
25 dec 2022, 18:12
Admin pored svega ne smije banovati pojedince :tokralju:

Ljudi spamaju inbox forumasima i kukaju da se glasa za njih na temama za forumasa i kantu godine, te ujedno tim potezima zatvaraju temu, covjek nista

Isti ti ljudi nazivaju posten svijet svakakvim pogrdnim nadimcima (citaj u svakom drugom postu), vazda trollaju i provociraju, admin nista :tokralju:

Definitivno sto neko rece je forum spao na niske grane, ma ne na niske grane vec u kanalizaciju .. odjava
Cekam da se jave ti korisnici kojim je spamiran inbox. Tebe sam prvog pitao i rekao si da nisi dobio nikakvu poruku.

Samim tim, ne znam sta hoces? Da banujem ljude jer je nekom javio tetkin sin da je brat od jetrve pisao sto ne valja? Mozda bi se onda neko i tebi mogao tako natovariti
Kako ce se javiti covjece kad su vec glasali, to je pao dogovor da se tako glasa i samim tim unisti tema
Tesko spojiti dva i dva izgleda

I nije toliko polemika oko toga vec oko trollanja koje sam ti postavio i na koje se ne obazires naravno
Citavu godinu se trolla na odredjenim temama i kvari gust svim navijacima istim forama i fazonima
Sto je najgore kad prijavis moderatoru ni on se ne obazire kaze kako treba malo zabave na forumu
Zabava je to sto se blate pojedinci i pokusavaju ponizavati

Mislim koliko ti razloga treba da odradis svoj posao kako treba
Ja ti necu vise skretati paznju na jedne te iste stvari, dobio si sigurno vise zalbi i prijava ali nisi nista uradio
pa ako vole što su dobili poruku, onda to nije spam. znači da je sve OK. Nije spam ako dobiješ poruku koju si želio.
za dogovor oko glasanja su ukinute teme i to je to, svakako samo njima trojici-četvorici bolesnika te teme nešto i znače.

A što se tiče moderatora, eto baš neki dan sam iz tog razloga i ukidao moderatorske permisije pojedincima. I pošto se redovno među moderatore uvuku ljudi kojim tu nije mjesto i koji naprave više štete nego koristi, njihov broj se može samo smanjivati.

emir_

Post Postao/la emir_ » 26 dec 2022, 13:51

Nekako mislim da ss.ba odgovara kaos na forumu kojim i stranica generise vise posjeta. Nadam se da grijesim.

Na forumu sam 14godina. Nikad vece slobode nisu imali nolajferi i navijacki trolovi. Otvaranje ovih tema za glasanje je pokazatelj..
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 26 dec 2022, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 26 dec 2022, 13:57

admin je napisao/la:
26 dec 2022, 13:28
vidiš da nema potrebe da ti iko objašnjava kad već znaš: bacao si neke udice da se ljudi upecaju i psuju, očigledan razlog za ban.
Pa svaki drugi post na sportskim temama je "udica". Bukvalno ovaj iznad sto sad nesto pametuje je jedan od vodecih u tome.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 26 dec 2022, 14:06

odstraniti i ove sto je beko spominjao i njega samog.. da prodisemo brate

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 26 dec 2022, 14:32

SMR187 je napisao/la:
26 dec 2022, 13:57
Pa svaki drugi post na sportskim temama je "udica". Bukvalno ovaj iznad sto sad nesto pametuje je jedan od vodecih u tome.
Malo ga pretjera. Ima trolanja, al nije baš svako drugi post.

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 26 dec 2022, 14:40

admin je napisao/la:
26 dec 2022, 13:32
Beko023 je napisao/la:
admin je napisao/la:
25 dec 2022, 19:57

Cekam da se jave ti korisnici kojim je spamiran inbox. Tebe sam prvog pitao i rekao si da nisi dobio nikakvu poruku.

Samim tim, ne znam sta hoces? Da banujem ljude jer je nekom javio tetkin sin da je brat od jetrve pisao sto ne valja? Mozda bi se onda neko i tebi mogao tako natovariti
Kako ce se javiti covjece kad su vec glasali, to je pao dogovor da se tako glasa i samim tim unisti tema
Tesko spojiti dva i dva izgleda

I nije toliko polemika oko toga vec oko trollanja koje sam ti postavio i na koje se ne obazires naravno
Citavu godinu se trolla na odredjenim temama i kvari gust svim navijacima istim forama i fazonima
Sto je najgore kad prijavis moderatoru ni on se ne obazire kaze kako treba malo zabave na forumu
Zabava je to sto se blate pojedinci i pokusavaju ponizavati

Mislim koliko ti razloga treba da odradis svoj posao kako treba
Ja ti necu vise skretati paznju na jedne te iste stvari, dobio si sigurno vise zalbi i prijava ali nisi nista uradio
pa ako vole što su dobili poruku, onda to nije spam. znači da je sve OK. Nije spam ako dobiješ poruku koju si želio.
za dogovor oko glasanja su ukinute teme i to je to, svakako samo njima trojici-četvorici bolesnika te teme nešto i znače.

A što se tiče moderatora, eto baš neki dan sam iz tog razloga i ukidao moderatorske permisije pojedincima. I pošto se redovno među moderatore uvuku ljudi kojim tu nije mjesto i koji naprave više štete nego koristi, njihov broj se može samo smanjivati.
Spamaju se izmedju to me ne zanima
Ali je njih par pojedinaca molilo forumase da glasaju za onog trollera na obje teme kako ne kontas
Ne znam samo sto se isti ne javljaju al nema veze

Ja ti skrecem paznju na trollovanje na ostalim temama
Sto zmiris na te stvari kad sam ti ih gore postavio crno na bijelo
Eto ja cu od sad na te postove reagovat zustro i burno pa nemoj ni mene banovati

Jos ti se sami likovi nude, dosli ovdje da se brane kao da se nista ne desava
Opada ti kvalitet foruma shvati sve vise postova sadrzi troll sadrzaj, psovke, uvrede
Ali sve dok ti ne reagujes i dok ne smijes banovati pojedince neka tako i ostane

Dajte sad nagradu Justinu za najveceg glupana na forumu a ujedno i forumasa
Covjek veci od samog foruma, polarni medvjed, svaka cast
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 dec 2022, 14:43

Forum nikad bolji realno, admin svjetski covjek svatio slobodu govora/pisanja. Psovke treba odstraniti, mada ih i rijetko ima, ovo debilu-levatu, to je svako govorio ili mu se nekad reklo u raji.

Ovaj beko je ona tuzibaba iz razreda.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 dec 2022, 14:47

Glasao sam po sopstvenoj savjesti,ne znam cemu neke neutemeljene optuzbe,nema potrebe za tim.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2022, 14:48

Beko023 je napisao/la:
26 dec 2022, 14:40

Spamaju se izmedju to me ne zanima
Ali je njih par pojedinaca molilo forumase da glasaju za onog trollera na obje teme kako ne kontas
Moguće je, ali bi trebao neko prijaviti ako mu se desilo. Ja ne čitam privatne poruke, one su privatne.

Obzirom da sam vidio da je tema uništena, obrisao sam je. Upamtio sam i ko su forumaši koji su je uništavali, ništa ne brini (kukaće "što ja?"). Ali sad da nekog kaznjavam zbog spama na koji se niko nije pozalio, to ipak ne moze.

Meni je u svemu tome nevjerovatno da to divljanje nikom ne smeta, da nema niko ko će prijaviti da ga debili nagovaraju da sjebe temu, a pogotovo da se 20 ljudi udruzi da sjebe temu koju su oni sami otvorili. Ne kontam to. Isto da mora biti nagrada, pa sad treba to razvaliti. Baš mene briga ima li izbora za kantu ili nema.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 dec 2022, 14:58

Treba vama obojici bananu barem na sedmicu pa da se ne pravite Englezi. Čuj zanimljivo mu da jedan te isti lik bude kanta i forumaš godine. Jel ti tako isto zanimljivo i da Fadil bude premijer i da mu se sudi za respiratore? A ovaj drugi se kao pravi lud, nisam ja znao ništa o tome :urnebes:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 dec 2022, 15:00

Sta je bilo na kraju, gdje su teme, ko je kanta, ko forumas? :)

Ja sam glasao za justina u zavrsnom na obje igre, prije svega jer je kanta zbog toga sto smara s jednim te istim frazama, te sto ga uz sve to gomila nekakvih likova kopira jer misle da je to zanimljivo pa onda kad zaredaju takve postove bude za povratiti, a za forumasa godine jer zna nekad i napisati nesto korektno, a u tom izboru ovaj drugi kandidat mi nije bio tako poznat, i sad treba dobiti ban za to? :)

Sto se foruma tice, ne moze niko reci da nije opao kvalitet, mislim da je to uglavnom zbog pojave sve vise i vise ovih gore nabrojanih i manjka aktivnih moderatora na temama, jer ovi sto su oznaceni su mahom godinama neaktivni forumasi, podijeliti set moderatora likovima koji su tu dugo, ozbiljnim i ne onim kojima je pola postova sprdanje.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 dec 2022, 15:01

@bundes
Prvo glupost je sto se jedan lik moze naci u kandidaturi za oboje, drugo ne treba kriviti niti banovati ljude koji su imali pravo glasa. To ti je isto (da je moguce) Zeljko Komsic kandidat za SDA i HDZ, i ti se ljutis sto je dobio oba, pa sto si dozvolio da bude kandidat u oba.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2022, 15:02

Niko, izbori su bili namješteni od samog početka pa ih je CIK poništio, a međunarodna zajednica je shvatila da nisu izbori za indijance, tako da se više neće ni održavati.

Ostajemo u starom jednopartijskom sistemu gdje sam ja Tito dok ne umrem.

I nema razloga da se brukate s tim pravdanjima, ja sam upamtio ko je uništavao izbore, bezveze se ko djeca izvlačite.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 dec 2022, 15:07

Stvarno ne svatam zasto se krivi glasac, za ono sto je imao ispred sebe na glasackom listicu.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2022, 15:09

Ne krivi se, već glasač koji glasa za istog kao najboljeg i najgoreg nije kakvog intelekta. A osobu koja nije kakvog intelekta ne želiš imati kraj sebe, pogotovo ne na forumu gdje se sve svodi na razmjenu mišljenja i ideja.

Ko sam ne moze skontati da je bolje imati kvalitetne rasprave na forumu nego dječija kreveljenja, taj ne mora ništa skriviti da ga se banuje. Jednostavno je suvišan.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], QUARESMA 18<<< i 7 gostiju.