jes to pitao vidovitu dzemilu ili joj ti krades posaoVirtu4l je napisao/la:Iduce godine cete nas ponovo ovako gledati:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
jes to pitao vidovitu dzemilu ili joj ti krades posaoVirtu4l je napisao/la:Iduce godine cete nas ponovo ovako gledati:
Strasno volim ove "navijace" koji se vise zabave oko naseg omiljenog kluba, nego "svog". A vec je i vrijeme da priznate da ste vi svi u tajnosti najveci simpatizeri Liverpoola, ko prizna pola mu se dodaVirtu4l je napisao/la:Iduce godine cete nas ponovo ovako gledati:
Hajd mi svega ti reci po cemu to FCL gleda u ledja Chelskiju ?Virtu4l je napisao/la:'ajde sta se odmah palite k'o zippo, malo pozitivnog rivaliteta nije na odmet. Gledate nas s' ledja, pa sta? Eto barem sada necete igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, igraci ce Vam malo duze ostati na odmoru... ima jos pozitivnih stvari, o tom' po tom'
Ja priznajem da sam simpatizer Liverpoola, ali sam naravno navijac ManUa. Gotivim sve engleske klubove, njihovu reprezentaciju, zemlju uopste. Tamo je fudbal bukvalno kao religija. Najbolji i najkulturniji navijaci na svijetu (nakon brojnih nemilih događaja u proslosti). U svakom takmicenju ih podrzavam. Izuzetak je bila ova sezona, kada sam stvarno prizeljkivao finale LP ManU - Barcelona. Ali ima vremena da opet gledam All English Final.TheScouser je napisao/la: A vec je i vrijeme da priznate da ste vi svi u tajnosti najveci simpatizeri Liverpoola, ko prizna pola mu se doda![]()
![]()
Ma govorim o periodu od kada smo mi kolonizirani od strane RusijeLFCBiH je napisao/la:Hajd mi svega ti reci po cemu to FCL gleda u ledja Chelskiju ?
Po broju titula EP ?
Po broju titula LP ?
Po broju titula u uefa kupu ?
Ma kod ovih mojih sve po starom, opet ce pokupovati pola Evrope, opet osvojiti 2-3 EPL za redom... k'o u stara dobra vremenaTheScouser je napisao/la: Strasno volim ove "navijace" koji se vise zabave oko naseg omiljenog kluba, nego "svog". A vec je i vrijeme da priznate da ste vi svi u tajnosti najveci simpatizeri Liverpoola, ko prizna pola mu se doda![]()
![]()
Nisam mislio na tebe drug, al' nema veze, sve 'dureTrasimaco je napisao/la:Ja priznajem da sam simpatizer Liverpoola, ali sam naravno navijac ManUa. Gotivim sve engleske klubove, njihovu reprezentaciju, zemlju uopste. Tamo je fudbal bukvalno kao religija. Najbolji i najkulturniji navijaci na svijetu (nakon brojnih nemilih događaja u proslosti). U svakom takmicenju ih podrzavam. Izuzetak je bila ova sezona, kada sam stvarno prizeljkivao finale LP ManU - Barcelona. Ali ima vremena da opet gledam All English Final.
Tako vam je bilo i ove prosle-tekuce sezone pa smo vas razbili k'o beba zvecku, jes' dobro si, k'o u stara dobra vremena davnih 50-ih proslog vijekaVirtu4l je napisao/la:Ma govorim o periodu od kada smo mi kolonizirani od strane Rusije
Ma kod ovih mojih sve po starom, opet ce pokupovati pola Evrope, opet osvojiti 2-3 EPL za redom... k'o u stara dobra vremena
Hhahahahahhahahhahahhahahhahaatrebevic je napisao/la:Kad je Liverpool osvojio zadnju titulu, kad zadnji trofej....
Puno pozdrava od Branislava Ivanovica
To uopce nije smijesno, smijesan je abramovich...trebevic je napisao/la:Kad je Liverpool osvojio zadnju titulu, kad zadnji trofej....
Pa normalno da moramo razmisljati u tom pravcu kad je konkurencija tkava cisto posteno ..majestic je napisao/la:Sta vi imate sta reci za chelsea i abramovicha? Pa ako i vas kupe kakvi seici,biti cete isti kao i oni. I vi razisljate kao i navijaci chelsea-ja. Oni su "kupili" titule...vi takodjer non-stop govorite treba para,para,para...pa i vi to pokusavate uraditi. Sto od Dossene,Babela,Arbeloe....ne naprave igracine? Zato sto oni to neznaju. Prije 3 mjeseca gotovo svi ste bili za otkaz Beniteza,a sad ga velicate kao da je neko velicanstvo. .ebes trenera koji priznaje da u ekipi samo 2 igraca vrijede. Bas ce obradovati druge igrace svog tima s tim.
Eto gledaj malkice i pari oci hahahatrebevic je napisao/la:Kad je Liverpool osvojio zadnju titulu, kad zadnji trofej....
strasan klip KAKAV IGRACTheScouser je napisao/la:Eto gledaj malkice i pari oci hahahatrebevic je napisao/la:Kad je Liverpool osvojio zadnju titulu, kad zadnji trofej....
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2600795/
Odličan klip. Genije od igrača.TheScouser je napisao/la:Eto gledaj malkice i pari oci hahahatrebevic je napisao/la:Kad je Liverpool osvojio zadnju titulu, kad zadnji trofej....
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2600795/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.