Po vama je Barbarez odealan jer je "patriJota" i tako slicne ublehe. Ocito je neko zeljan, cim im smeta Petev koji je realno radio dobar posao sa limitiranom selekcijom !
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Kako Barbarez ulazi u pricu sto se mijenja Petev, a spominju se Hadzibegic i Bazdarevic kao kandidati? Gdje je tu logika?NazorUso je napisao/la: ↑25 dec 2022, 18:33Po vama je Barbarez odealan jer je "patriJota" i tako slicne ublehe. Ocito je neko zeljan, cim im smeta Petev koji je realno radio dobar posao sa limitiranom selekcijom !
.
Zadnja izmjena: admirrx, dana/u 25 dec 2022, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Da znas (pro)citati vidio bi gdje je. Oni jesu kandidati ali nisu jedini. Ja pricam da je baustelcima prvi izbor Barbarez, a kad ih pitas "Zasto?", odg. je "PatriJota, igrao srcem"... jer lik nema dodirnih tacaka sa vodjenjem neke ekipe.Hansestadt je napisao/la: ↑25 dec 2022, 18:36Kako Barbarez ulazi u pricu sto se mijenja Petev, a spominju se Hadzibegic i Bazdarevic kao kandidati? Gdje je tu logika?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Realno trazis problem gdje ga nema.NazorUso je napisao/la: ↑25 dec 2022, 18:39Da znas (pro)citati vidio bi gdje je. Oni jesu kandidati ali nisu jedini. Ja pricam da je baustelcima prvi izbor Barbarez, a kad ih pitas "Zasto?", odg. je "PatriJota, igrao srcem"... jer lik nema dodirnih tacaka sa vodjenjem neke ekipe.Hansestadt je napisao/la: ↑25 dec 2022, 18:36Kako Barbarez ulazi u pricu sto se mijenja Petev, a spominju se Hadzibegic i Bazdarevic kao kandidati? Gdje je tu logika?
Imas svakog kandidata iza kojih ce odredjen broj ljudi stati iz njima poznatih razloga, tako da taj tvoj rezon ne pije vode.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čim nikako nije bilo priče proteklih mjeseci o produženju ugovora (priče koja ukazuje na produženje, pogotovo zadnjih mjesec dana) bilo je jasno da bi Petev vrlo lahko mogao biti bivsi. Tako će haman i biti sudeći prema posljednjim izvještajima.
Više sam bio za ostanak Peteva nakon kvalifikacija nego nakon LN. Igra u kvalifikacijama mi je vise obecavala nego u LN.
Kao i tada, i sada sam protiv promjene selektora ako ce se mijenjati samo da bi se mijenjalo ili nekome ugodilo.
Radije Petev nego trojka Pape, Mesa, Hadzibegic.
- Hadzibegic - Ni pod razno ne bih volio vidjeti Hadzibegica jer smatram da je nesposoban za ovaj posao. (Mozda me demantuje pa ostvari rezultat)
- Bazdarevic je nakon Vahe mozda najveći profesionalac od ovih naših starih lisaca ali nisam ni za njega jer ništa nije uradio s vrlo dobrom generacijom. Ti bodovi koje je osvojio ne pokazuju ništa, kao što i ne pokazuju.
424 formaciju neću nikad zaboraviti i po lošoj igri ću ga pamtiti.
- Susic - njemu je mrsko raditi i nema se tu sta plaho pricati. On ne bi mrdnuo prstom za ovim potencijalnim.
Ako budu ipak razmišljali o ovoj trojici samo onda je Bazdarevic najbolje rješenje jer je najveći profesionalac i najviše ce računa povesti o potencijalnim reprezentativcima.
JESAM za ove mladje koji će u saradnji s Misimovicem više pažnje posvetiti našim potencijalnim reprezentativcima...tipa Bajramovic, Selimbegovic...Nalic.
Neka kombinacija mladih koja bi mnogo uradila na "vanjskom" pitanju je dobrodošla.
Mladi selektori koji vole reprezentaciju a prije svega su veliki radnici i žele da napreduju, da se dokažu na većem nivou.
Vjerujem da bi Bajramovic vec sutra sredio Huseinbašića, Jasica i sl.
Akrapovic me iz nekog razloga više ne privlači. Ptica selica.
Barbarez uvrijeđena mlada koja ništa ne radi...jok.
Da Jakirovic nije tek preuzeo Rijeku, prizeljkivao bih i njega.
Dakle, bolje Petev nego vraćanje u prahistoriju.
Ova priča o 70 igraca je smiješna ako se ne uzme u obzir prijateljska utakmica mimo FIFA termina. Isto se spočitavalo i Bajevicu koji je radio u vanrednim okolnostima i u vrijeme kada su i selektori dr.reprezentacija pozivali po 30,40 igraca.
Nek nam je sa srećom.
Vidjet cemo koja će se još imena spominjati. Sve su to medijska naguravanja a ovamo se iz Saveza nisu čuli ni s dvojicom u medjuvremenu. Moguće ni sa jednim.
Više sam bio za ostanak Peteva nakon kvalifikacija nego nakon LN. Igra u kvalifikacijama mi je vise obecavala nego u LN.
Kao i tada, i sada sam protiv promjene selektora ako ce se mijenjati samo da bi se mijenjalo ili nekome ugodilo.
Radije Petev nego trojka Pape, Mesa, Hadzibegic.
- Hadzibegic - Ni pod razno ne bih volio vidjeti Hadzibegica jer smatram da je nesposoban za ovaj posao. (Mozda me demantuje pa ostvari rezultat)
- Bazdarevic je nakon Vahe mozda najveći profesionalac od ovih naših starih lisaca ali nisam ni za njega jer ništa nije uradio s vrlo dobrom generacijom. Ti bodovi koje je osvojio ne pokazuju ništa, kao što i ne pokazuju.
424 formaciju neću nikad zaboraviti i po lošoj igri ću ga pamtiti.
- Susic - njemu je mrsko raditi i nema se tu sta plaho pricati. On ne bi mrdnuo prstom za ovim potencijalnim.
Ako budu ipak razmišljali o ovoj trojici samo onda je Bazdarevic najbolje rješenje jer je najveći profesionalac i najviše ce računa povesti o potencijalnim reprezentativcima.
JESAM za ove mladje koji će u saradnji s Misimovicem više pažnje posvetiti našim potencijalnim reprezentativcima...tipa Bajramovic, Selimbegovic...Nalic.
Neka kombinacija mladih koja bi mnogo uradila na "vanjskom" pitanju je dobrodošla.
Mladi selektori koji vole reprezentaciju a prije svega su veliki radnici i žele da napreduju, da se dokažu na većem nivou.
Vjerujem da bi Bajramovic vec sutra sredio Huseinbašića, Jasica i sl.
Akrapovic me iz nekog razloga više ne privlači. Ptica selica.
Barbarez uvrijeđena mlada koja ništa ne radi...jok.
Da Jakirovic nije tek preuzeo Rijeku, prizeljkivao bih i njega.
Dakle, bolje Petev nego vraćanje u prahistoriju.
Ova priča o 70 igraca je smiješna ako se ne uzme u obzir prijateljska utakmica mimo FIFA termina. Isto se spočitavalo i Bajevicu koji je radio u vanrednim okolnostima i u vrijeme kada su i selektori dr.reprezentacija pozivali po 30,40 igraca.
Nek nam je sa srećom.
Vidjet cemo koja će se još imena spominjati. Sve su to medijska naguravanja a ovamo se iz Saveza nisu čuli ni s dvojicom u medjuvremenu. Moguće ni sa jednim.
Ma što neko napisa, Meša bi bio fenomenalan za Misimovićevu poziciju. Jedino mu kafanske tuče možda ne idu, al ima onaj njegov Francuz.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Usr.at će motku sa nekim Jugoslovenskim dinosaurusom.
A para nema za jačeg stručnjaka.
Ljudi na Svjetskom poput Argentine i Marokoa idu sa mlađim stručnjacima samo mi ganjamo ove starudije.
A para nema za jačeg stručnjaka.
Ljudi na Svjetskom poput Argentine i Marokoa idu sa mlađim stručnjacima samo mi ganjamo ove starudije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ima para, samo nije ovo prioritet.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sušić, Bazdarevic i Hadzibegic mogu... Ali da svu trojicu zaposle
Nema boljeg rijesenja od Peteva osim Vahe koji nece radi tih njegovih uvjerenja i Petkovica koji je skup.
Btw Vaha je govorio vec u nekom intervju nedavno da mu je Vico prilazio na nekoj ceremoniji sa pitanjem da pomogne nasem fudbalu u smislu da bude selektor, ali da je odbio sa njegovom pricom da igra BiH u Sirokom,Banja Luci i bla bla.
Ali i da se predomisli sada vjerovatno ne bi namjerno radi njegove tvdoglavosti..ako nije naucio nesto iz ove zadnje situacije
Ili neki perspektivni treneri tipa Selimbegovic,Bajramovic i sl. sa kojima napraviti sistem, visegodisnji ugovor i da nauce u dusu ovu novu generaciju, pa da se napravi sa godinama ta kohezija, sto cisto sumnjam da je neki plan.
Ovo ostalo sve daj sta das bez plana ikakvog sto prilici nasoj gospodi iz saveza.
Stvarno steta da se ne iskoristi jos jedna dobra generacija koja je na putu.
Prvu su unistili sa doticnim Susicem i Mesom, sada opet isto rade.
Btw Vaha je govorio vec u nekom intervju nedavno da mu je Vico prilazio na nekoj ceremoniji sa pitanjem da pomogne nasem fudbalu u smislu da bude selektor, ali da je odbio sa njegovom pricom da igra BiH u Sirokom,Banja Luci i bla bla.
Ali i da se predomisli sada vjerovatno ne bi namjerno radi njegove tvdoglavosti..ako nije naucio nesto iz ove zadnje situacije
Ili neki perspektivni treneri tipa Selimbegovic,Bajramovic i sl. sa kojima napraviti sistem, visegodisnji ugovor i da nauce u dusu ovu novu generaciju, pa da se napravi sa godinama ta kohezija, sto cisto sumnjam da je neki plan.
Ovo ostalo sve daj sta das bez plana ikakvog sto prilici nasoj gospodi iz saveza.
Prvu su unistili sa doticnim Susicem i Mesom, sada opet isto rade.

Zadnja izmjena: mrAdislic, dana/u 25 dec 2022, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
BašČelik!
Sve je to tu negdje. Bio Petev ili jedan od tri navedeni. Ljudi nisu u stanju nista napraviti. I dalje se nadam da nije cilj dovesti ove navedene. S tim da mislim da Pape nece svakako. Jer nema 3-4 igraca iz lige petice koji su glavni u tim ligama kao tada. A kada toga nema trebas ti kao trener nesto pokazati. A Mesa i Faruk bi sigurno pristali jer ih nigdje drugo ne traze. I ako su svjesni da su neznalice.mrAdislic je napisao/la: ↑25 dec 2022, 20:03Nema boljeg rijesenja od Peteva osim Vahe koji nece radi tih njegovih uvjerenja i Petkovica koji je skup.
Prvu su unistili sa doticnim Susicem i Mesom, sada opet isto rade.![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Vaha ili Petkovic. Bilo ko treci, a pogotovo hadzibegic i ostali su 14 koraka nazad
Ma za nas je puno bolje da Petev ostane ako ce ga oni mijenjati, jer covjek vec radi neko vrijeme tu. Probao je vec svasta,okupio najbolje, nasao neki svoj sistem,ima podrsku igraca koji zele da igraju za njega sto je najblizi primjer Dalica i Hrv, koliko je bitno kad se to ima.Maestro je napisao/la: ↑25 dec 2022, 20:10Sve je to tu negdje. Bio Petev ili jedan od tri navedeni. Ljudi nisu u stanju nista napraviti. I dalje se nadam da nije cilj dovesti ove navedene. S tim da mislim da Pape nece svakako. Jer nema 3-4 igraca iz lige petice koji su glavni u tim ligama kao tada. A kada toga nema trebas ti kao trener nesto pokazati. A Mesa i Faruk bi sigurno pristali jer ih nigdje drugo ne traze. I ako su svjesni da su neznalice.mrAdislic je napisao/la: ↑25 dec 2022, 20:03Nema boljeg rijesenja od Peteva osim Vahe koji nece radi tih njegovih uvjerenja i Petkovica koji je skup.
Prvu su unistili sa doticnim Susicem i Mesom, sada opet isto rade.![]()
Moderniji je trener i svidja mi se sto zna igrati na rezultat i defanzivno za razliku od predhodnih, sto nama bas treba jer se mi ne mozemo nadigravati ni sa Luksemburgom trenutno. Iako mu se obilo to o glavu par puta,ali bi se moglo to uigrati jos bolje.
I ne mora sve ponovo uigravati, traziti svoje igrace, svoju ideju, a vec nam idu kvalifikacije gdje za to nemamo vremena jer imamo finu sansu da se kvalifikujemo.
Jedino ako ce zamjena biti Vaha,Petkovic ili neki plan perspektive i sistema na duzi period u vidu Bajramovica,Selimbegovica.
A za njih trojicu mislim da se ne moze reci nista pozitivno u trenerskom smislu zasto da nas vode. Mozda za Mesu jedino sto je eto jedini bio bas u poslu i trudio se, par igraca ga je hvalilo isto, i na nekom duzem periodu i sistemom mozda bi napravio dobru ekipu od buduce generacije...ali sa onakvom generacijom nije uspio nista tako da odpada ta prica.
BašČelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.