Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 25 dec 2022, 15:04

Brkooo je napisao/la:
25 dec 2022, 14:55
Najbolja opcija za selektora ubjedljivo bi bio Vladimir Petkovic. Dobar trener i gospodin. Poslije njega Vaha, mada ne mislim da bi on nesto znacajno napravio, posvadjao bi se brzo sa svima. Vec godinama patetise o reprezentaciji i da ima puno politike u i oko, a on trenirao africke reprezentacije, gdje se ne zna ko pije a ko placa :urnebes:

Ove ostale opcije, Bazdarevic, Hadzibegic, Osim itd su dno dna..
Ako je maksimalno što Savez može ponuditi 20.000 eura mjesečno (tako piše u članku), to je 240.000 eura godišnje.

Evo šta piše za mjesečnu Petkovićevu platu: The 58-year-old will receive a salary of €300,000 per month this season, which includes bonuses, but this amount will increase over the length of his contract which currently ends in 2024. To sack their coach, Bordeaux would need to pay off the remainder of that contract which would cost several million euros.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 25 dec 2022, 15:06

Nece nas vise niko,a bit ce kako Vico kaze:)

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 25 dec 2022, 15:11

Mi se smijemo ti Africkim "plemenima" a to velike drzave sa budzetom, mi mala drzava bez budzeta. I ja bih volio da sam dio tih plemena i gledam kako mi reprezentacija igra za 3. mjesto na svijetskom prvenstvu. Pitas covjeka iz srce Evrope sta zna o Bosni, on ti malo sta zna reci, a kamoli neko sa drugog kontinenta. Ne bih da se ponavljam ali mislim da je nama najbolje rijesenje mladji trener, koji ce se bas trositi za reprezentaciju, nego neko ko ima iskustvo i ime. Ja ne mogu nesto da vidim da Svicarska biljezi slabije rezultate sa manje iskusnim Muratom Yakinom nego sa Petkovicem. Sigurno ima tu i zasluge Petkovica koji je bio duzi niz godina, kao i rad Hailihodzica u Maroku. Treba cijeniti nase ljude koji su nesto postigli a ne ih pljuvati. Da Rahimic ne lici na sirotanovica, ja bih njega odma postavio za selektora, ali ipak treba biti malo i reprezentativan. Ali takav profil licnosti, mladja osoba, bez nekog velikog iskustva, ali koji se razumije u igru i koji ce se bas trositi.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 dec 2022, 15:13

Hansestadt je napisao/la:
25 dec 2022, 15:11
Mi se smijemo ti Africkim "plemenima" a to velike drzave sa budzetom, mi mala drzava bez budzeta. I ja bih volio da sam dio tih plemena i gledam kako mi reprezentacija igra za 3. mjesto na svijetskom prvenstvu. Pitas covjeka iz srce Evrope sta zna o Bosni, on ti malo sta zna reci, a kamoli neko sa drugog kontinenta. Ne bih da se ponavljam ali mislim da je nama najbolje rijesenje mladji trener, koji ce se bas trositi za reprezentaciju, nego neko ko ima iskustvo i ime. Ja ne mogu nesto da vidim da Svicarska biljezi slabije rezultate sa manje iskusnim Muratom Yakinom nego sa Petkovicem. Sigurno ima tu i zasluge Petkovica koji je bio duzi niz godina, kao i rad Hailihodzica u Maroku. Treba cijeniti nase ljude koji su nesto postigli a ne ih pljuvati. Da Rahimic ne lici na sirotanovica, ja bih njega odma postavio za selektora, ali ipak treba biti malo i reprezentativan. Ali takav profil licnosti, mladja osoba, bez nekog velikog iskustva, ali koji se razumije u igru i koji ce se bas trositi.
Ne mislim ni ja da bi nesto bolji bili sa Vahom i Petkovicem. Prije bio doveo nekog mladog selektora.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 25 dec 2022, 15:22

Nema poente o ovome diskutovati dok su na čelu reprezentacije dokazani neprijatelji države i bošnjački kvislinzi (Begić, Dzemidzic itd). Oni i da imaju love za Vahu uzeli bi nekog kloca ala Hadzibegić ili Brko i tjt
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 25 dec 2022, 15:29

Halihodžić trenutno bi bio najbolje riješenje za klupu naše reprezentacije. Prosjek bodova mu je 1.78. i svi znamo da je otjeran jer nije dao bahato ponašanje u reprezentaciji, što sigurno neće dati ni u našoj reprezentaciji. Pitanje je koliko bi igrači htjeli to poštovati i trpiti?
1921!

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 25 dec 2022, 15:49

Ne bi me čudilo do vrate Papeta. On besposlen već dugo, a oni bi kupili javnost nakon niza kontroverznih odluka popularnim izborom.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 dec 2022, 15:52

Finn je napisao/la:
25 dec 2022, 15:49
Ne bi me čudilo do vrate Papeta. On besposlen već dugo, a oni bi kupili javnost nakon niza kontroverznih odluka popularnim izborom.
Nema od toga nista. Nece Pape vise trener biti. Cisto sumnjam. Zasto bi?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 dec 2022, 15:55

slika

Kad je Hadžibegić prošli put bio selektor mučili smo se sa Lihtenštajnom. Taman ima priliku da ponovi ovaj rezultat budući da ćemo sa njima igrati i u ovim kvalifikacijama.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 25 dec 2022, 15:57

Hoćete dovesti Vahu? :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 25 dec 2022, 15:58

Maestro je napisao/la:
25 dec 2022, 14:30
Sheyi je napisao/la:
25 dec 2022, 14:27
Beduin je napisao/la:
25 dec 2022, 14:17
Hadzibegic je novi selektor, eto da vam otkrijem. 😁
Javim se za par dana kad i ozvanice moje prorocanstvo.
Nije dzaba neku noc u Sarajevo dosao :mrgreen:
Hoce to dovesti i Gilberta Silvu? :mrgreen:
Kako stvari stoje beduin je u pravu :mrgreen:

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 25 dec 2022, 16:08

Da Jakirović nije preuzeo Rijeku, on bi bio najbolje rješenje,mlad,moderan trener, otišao bi po svakog potencijalnog reprezentativca, ovi sa Italija '90 ne mogu da rade ni u 2 francuskoj ligi a vodili bi repku, to samo kod nas ima, al zato pašu savezu jer će slušati Vicka i savjetnika mu,puneći repku srpskim polovnjacima.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 dec 2022, 16:15

A i ja sam dobio info da je Faruk, ybg
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 25 dec 2022, 16:19

A nemoj Faruka majke ti... De kad se zajebavamo onda daj Barbareza i nek proba šta.. ako ništa to, a hoćeš iz Bosne trenera daj Feđu Dudića.. ma daj i Amara Osima, sve gori od goreg znam ali samo nemoj Faruka

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 dec 2022, 16:23

Kako smo uspjeli dobiti informaciju jedno od imena koje se nalazi u bilježnicama čelnika Saveza je i ime Miroslava Đukića. Nekadašnji selektor A i U21 reprezentaicje Srbije, između ostalog i trener Partizana, Valencije, Valladolida posljednji angažman je imao u Sportingu iz Gijona. 

Đukić je ranije imao ponudu Bugarske prije nego je imenovan Mladen Krstajić, ali tada nije prihvatio poziv iz finansijskih razloga. Kako saznajemo, njemu je poziv iz Bosne i Hercegovine zanimljiv sa sportskog aspekta i kvaliteta reprezentacije, iako N/FS BiH za selektora može izdvojiti manje novca od Bugarske. 

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 25 dec 2022, 16:29

:thumbup:
BiHSportman je napisao/la:
25 dec 2022, 15:29
Halihodžić trenutno bi bio najbolje riješenje za klupu naše reprezentacije. Prosjek bodova mu je 1.78. i svi znamo da je otjeran jer nije dao bahato ponašanje u reprezentaciji, što sigurno neće dati ni u našoj reprezentaciji. Pitanje je koliko bi igrači htjeli to poštovati i trpiti?
Eee šta ćemo sa muzikom u Hotelu Bosna,partijima po Ilidzi i Sarajevu????
Nikad niko nije zvanično nije ponudio Vahi bilo kakav razgovor o reprezentaciji,onaj razgovor u Dubrovniku je bila farsa za javnost (Njegove riječi u kafiću kod brata mu u Jablanici).Vaha jest ters,jest težak ali nikad nebi pozvao nekoga ko nema kvaliteta reprezentaciju i to ga odmah eliminiše iz kruga kandidata.
Hadžibegić je dobar,mlad,prati trendove,ima moderne poglede, i pravi patriota kad je pored tolikih ponuda pristao da bude selektor :mrgreen:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 25 dec 2022, 16:31

Ko god da dođe, ne smije biti izgovor za ove igrače da sabotiraju kvalifikacije.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 25 dec 2022, 16:32

Sheyi je napisao/la:
25 dec 2022, 15:58
Maestro je napisao/la:
25 dec 2022, 14:30
Sheyi je napisao/la:
25 dec 2022, 14:27

Nije dzaba neku noc u Sarajevo dosao :mrgreen:
Hoce to dovesti i Gilberta Silvu? :mrgreen:
Kako stvari stoje beduin je u pravu :mrgreen:
Ako bude Hadzibegic onda mora biti i neka kompenzacija od strane Bosnjaka posto nije red na Bosnjaka kao trenera.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 dec 2022, 16:36

Musemić - Osim duo :pray:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 25 dec 2022, 16:42

Hadzibegic je najlosiji od svih koji se spominju.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Micron, zgembo89 i 32 gosta.