FORUMAŠ GODINE 2022. - DISKUSIJA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bundesliga
Kontakt:

Re: FORUMAŠ GODINE 2022. - DISKUSIJA

Post Postao/la Bundesliga » 25 dec 2022, 13:10

SMR187 je napisao/la:
25 dec 2022, 11:42
Zvanicno smo uspjeli i od ovog izbora napravit zesci ciganluk. I onda se zamislis sto nam je na "pravim" izborima onako kako jest
Treba ukinut ovo smeće. Forum je definitivno dotakao dno kada se forumski klovn bira za forumaša godine :salut:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 dec 2022, 13:40

Nekolicina dezurnih forumskih debila za istog covjeka glasa i za kantu i za forumasa godine cime je potpuno obezvrijedjen taj izbor a ove teme su postale samo spam.

Tako da cu teme ostaviti jos ove godine eto kad je vec kraj, naredne godine nece biti izbora.

Kao nagradu, posebno cu obratiti paznju na one koji su I ovo uspjeli unistiti i potruditi se da ih trajno udaljim s foruma.

Edit: predomislio sam se, necu ih ostaviti.

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 25 dec 2022, 13:43

admin je napisao/la:
25 dec 2022, 13:40
Nekolicina dezurnih forumskih debila za istog covjeka glasa i za kantu i za forumasa godine cime je potpuno obezvrijedjen taj izbor a ove teme su postale samo spam.

Tako da cu teme ostaviti jos ove godine eto kad je vec kraj, naredne godine nece biti izbora
Ukini odmah ovu glupost
Forumasi se javljaju u inbox velikoj vecini i mole da se glasa za ovog Đastina na obje teme
Ne znam koliko neko moze biti jadan i besposlen da mu to bude glavna zanimacija i radost
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 dec 2022, 13:44

Beko023 je napisao/la:
25 dec 2022, 13:43
admin je napisao/la:

Tako da cu teme ostaviti jos ove godine eto kad je vec kraj, naredne godine nece biti izbora
Ukini odmah ovu glupost
Forumasi se javljaju u inbox velikoj vecini i mole da se glasa za ovog Đastina na obje teme
Ne znam koliko neko moze biti jadan i besposlen da mu to bude glavna zanimacija i radost
Ko ti je spamirao inbox, postavi screenshot molim te (Moze i na pp)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 dec 2022, 13:58

admin je napisao/la:

Tako da cu teme ostaviti jos ove godine eto kad je vec kraj, naredne godine nece biti izbora.

Kao nagradu, posebno cu obratiti paznju na one koji su I ovo uspjeli unistiti i potruditi se da ih trajno udaljim s foruma.
Tako i treba. Ja ne znam šta je s ljudima da im takve gluposti padaju na pamet. Ako imaju preko 20 godina i ovo rade trebaju se dobro zapitati.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 dec 2022, 13:59

Sto ne javite na vrijeme, da izbacimo debile

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 25 dec 2022, 14:00

admin je napisao/la:

Kao što rekoh prije koji mjesec, ovaj forum će uskoro postati jedna tamna prošlost. Sve zbog moderacije koja je dopustila razne gadosti koje se tu pišu od "nadam se da ćeš umrijeti i ti i tvoji" do "glup si i ti i tvoji".
Ovogodišnji izbor za kantu i forumaša godine je kulminacija svega toga.
Tek kada i najbanalnije uvrede ne počnete kažnjavati, forum će se srozavati. Ako se uopće može još niže srozati.

'Niko te ne tjera da pišeš'. I to je tačno. Zato su sada vrhunac forumskog izričaja postale fraze 'Bauštelci, kozojebi, imbecili, glupani, retardirani.......'
Ja tu ništa ne bi dirao. :bih:
41:34

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 dec 2022, 14:04

BenWhite je napisao/la:
25 dec 2022, 14:00
admin je napisao/la:

Kao što rekoh prije koji mjesec, ovaj forum će uskoro postati jedna tamna prošlost. Sve zbog moderacije koja je dopustila razne gadosti koje se tu pišu od "nadam se da ćeš umrijeti i ti i tvoji" do "glup si i ti i tvoji".
Tek kada i najbanalnije uvrede ne počnete kažnjavati, forum će se srozavati. Ako se uopće može još niže srozati.

'Niko te ne tjera da pišeš'. I to je tačno. Zato su sada vrhunac forumskog izričaja postale fraze 'Bauštelci, kozojebi, imbecili, glupani, retardirani.......'
Te prognoze citam oko 13 godina vec… u medjuvremenu svi forumi postadose proslost, samo ovaj nikako da cucne. Cini mi se da ce i Twitter prnuti prije nas, od kad je Musk kupio admina 😂

Valjda je negdje postojao neki strucnjak koji je banovao redom za sve najmanje uvrede. Sto li njemu propade…

Pravda mozda jeste spora, ali vidi u mraku.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 25 dec 2022, 14:06

Pa di si Ben kralju, ja mislio da si dobio trajni :urnebes:

Što te nema, svrati na PL temu :D

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 dec 2022, 14:08

admin je napisao/la:
25 dec 2022, 13:59
Iskreno, nisam ni znao za to dok nisam otvorio temu i vidim masovno se glasa za forumskog klovna Justina aka Greivisa na obe teme. Kantu je zaslužio davno, ali eto valjda neki fol djeci da bude izabran na oba mjesta šta li. A ovo što je rekao @BenWhite za fraze tipa bauštelci je istina živa. Postao hajlajt nekome ko ni ne poznaje nekoga na forumu nazivati bauštelcem ili peračem guzova. Smijurija.

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 25 dec 2022, 14:14

admin je napisao/la:
25 dec 2022, 14:04
BenWhite je napisao/la:
admin je napisao/la:

Te prognoze citam oko 13 godina vec… u medjuvremenu svi forumi postadose proslost, samo ovaj nikako da cucne. Cini mi se da ce i Twitter prnuti prije nas, od kad je Musk kupio admina 😂

Valjda je negdje postojao neki strucnjak koji je banovao redom za sve najmanje uvrede. Sto li njemu propade…

Zašto klixu forum ne propada?
Pokušaj tamo nekome napisati bilo šta što bi aludiralo na uvredu, završio si svoje. Ovdje bukvalno dođe neko kome treba ispušni ventil, nasere se tu i odjavi se bez da iko mrdne.

Ne znam jel 13 godina, ja sam tu 8-9 godina i ovo što sam pročitao u zadnjih mjesec-dva je stepenicu iznad svega što sam ikada pročitao po ogavnosti. Pogledaj samo temu lige prvaka. Pa tamo je svaki drugi post za bana i to trajnog.

Uostalom, radite kako hoćete.
41:34

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 25 dec 2022, 14:17

ako admin banuje velida, pipiripija i jastina, uplaticu 50 maraka da poguram forum..

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 25 dec 2022, 14:31

Admin i dalje u deluziji. Forum nikada nije bio gori od postanka. Lik brani neodbranjovo, a gusta na uvrede, lične, vjerske, bilo kakve, sve za klik i to dobro zna, desetine samo mojih prijava nije ni otvorio.
Zamisli imati forum bez moderacije, cirkus, pogotovo na toksicnom Balkanu. Portal svakako ne otvaram od kad su postali blic.ba, a forum je samo ogledalo.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 dec 2022, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 25 dec 2022, 14:32

Pogba je napisao/la:
25 dec 2022, 14:31
Admin i dalje u deluziji. Forum nikada nije bio gori od postanka. Lik brani neodbranjovo, a gusta na uvrede, lične, vjerske, bilo kakve, sve za klik i to dobro zna, desetine samo mojih prijava nije ni otvorio.
Zamisli imati forum bez moderacije, cirkus, pogotovo na toksicnom Balkanu.
najveci problem je sto brani pogresne likove i stetne za okolinu.. kiflaš je opasan za okolinu.. pipiripi ce postati opasan ako mu neko ne dodijeli ban.. jastin je svakako propo

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 25 dec 2022, 14:41

Bundesliga je napisao/la:
25 dec 2022, 14:08
admin je napisao/la:
25 dec 2022, 13:59
Iskreno, nisam ni znao za to dok nisam otvorio temu i vidim masovno se glasa za forumskog klovna Justina aka Greivisa na obe teme. Kantu je zaslužio davno, ali eto valjda neki fol djeci da bude izabran na oba mjesta šta li. A ovo što je rekao @BenWhite za fraze tipa bauštelci je istina živa. Postao hajlajt nekome ko ni ne poznaje nekoga na forumu nazivati bauštelcem ili peračem guzova. Smijurija.
Justin je napisao/la:
13 nov 2022, 23:27
Ovi peraci guzova bi navijali za Njemacku i da igra protiv BiH. Vidi ih sto su se upalili. Zalosno.
Justin je napisao/la:
26 okt 2022, 13:06

Peraci guzova i baustelci ne znaju za bolje.
Justin je napisao/la:
08 sep 2022, 13:11
Baustelci i peraci guzova odlucuju izbore. Ne mozes nista tu.
Justin je napisao/la:
31 okt 2022, 02:41

Baustelci postavili svog sudiju protiv Gladbacha jer ih ovi guze iz godine u godinu. :kafa:
Ja ne znam kakve veze ovo sa forumom ima iskreno

Pa maloumna osoba ovakve stvari ne bi smisljala

Admin je cini se ok osoba ne sumnjam da ce znati sankcionisati
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 dec 2022, 14:51

Beko023 je napisao/la:
25 dec 2022, 14:41
Ja ne znam kakve veze ovo sa forumom ima iskreno

Pa maloumna osoba ovakve stvari ne bi smisljala

Admin je cini se ok osoba ne sumnjam da ce znati sankcionisati
Ma da je Justin jedini koji piše ovakve stvari to bi bilo premija. Pola foruma koristi ove uvrede. Definitivno je forum na najnižem nivou otkad pratim, diskusije gotovo i ne postoje, samo uvrede na račun jedni drugih.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 25 dec 2022, 14:57

Bauštelci su problem koliko vidim, jesu li ustaše? Iskorišteno je 30-ak puta na temi Svjetskog prvenstva, a čini mi se da je i gori izraz od bauštelci na sportskim temama. Mislim da bi bilo pošteno da i jedni i drugi dobiju ban (koji su koristili te izraze) ako već idu banovi, hvala. :salut:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 25 dec 2022, 15:31

slika

Ovo za početak da se baci na smetljište foruma, ako se “bauštelci” i “perači guzova” smatraju uvredom
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 dec 2022, 15:35

BenWhite je napisao/la:
25 dec 2022, 14:14
admin je napisao/la:
25 dec 2022, 14:04
BenWhite je napisao/la:

Zašto klixu forum ne propada?
Pokušaj tamo nekome napisati bilo šta što bi aludiralo na uvredu, završio si svoje. Ovdje bukvalno dođe neko kome treba ispušni ventil, nasere se tu i odjavi se bez da iko mrdne.

Ne znam jel 13 godina, ja sam tu 8-9 godina i ovo što sam pročitao u zadnjih mjesec-dva je stepenicu iznad svega što sam ikada pročitao po ogavnosti. Pogledaj samo temu lige prvaka. Pa tamo je svaki drugi post za bana i to trajnog.

Uostalom, radite kako hoćete.
Klix forum pokriva sve moguce teme I opet ima manje procitanih stranica od ovog naseg. Mada, sto jest jest, rade ljudi kvalitetno, za razliku od cijele plejade foruma koji su nestali sa scene.

Ti si tu 7-8 godina a ovaj nick ti je od prosle godine. Znaci zasluzio si trajni ban i vratio se. I sad predlazes da ti ne dopustim da se vratis vec da se naklatim da budes trajno iskljucen, da zavrsis svoje?

Ili predlazes da imam posebna pravila za tebe a posebno za ostale forumase?

Bavi se druze sobom, to je najpametniji savjet koji imam za svakog forumasa.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 dec 2022, 15:38

BosniaBoston je napisao/la:
25 dec 2022, 15:31
slika

Ovo za početak da se baci na smetljište foruma, ako se “bauštelci” i “perači guzova” smatraju uvredom
Ne pada mi na pamet da iskljucujem svakog ko napise ‘pijacari’.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nebeski i 10 gostiju.