Treba ukinut ovo smeće. Forum je definitivno dotakao dno kada se forumski klovn bira za forumaša godine

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Treba ukinut ovo smeće. Forum je definitivno dotakao dno kada se forumski klovn bira za forumaša godine
Ukini odmah ovu glupost
Ko ti je spamirao inbox, postavi screenshot molim te (Moze i na pp)
Tako i treba. Ja ne znam šta je s ljudima da im takve gluposti padaju na pamet. Ako imaju preko 20 godina i ovo rade trebaju se dobro zapitati.admin je napisao/la: ↑25 dec 2022, 13:40Nekolicina dezurnih forumskih debila za istog covjeka glasa i za kantu i za forumasa godine cime je potpuno obezvrijedjen taj izbor a ove teme su postale samo spam.
Tako da cu teme ostaviti jos ove godine eto kad je vec kraj, naredne godine nece biti izbora.
Kao nagradu, posebno cu obratiti paznju na one koji su I ovo uspjeli unistiti i potruditi se da ih trajno udaljim s foruma.
Kao što rekoh prije koji mjesec, ovaj forum će uskoro postati jedna tamna prošlost. Sve zbog moderacije koja je dopustila razne gadosti koje se tu pišu od "nadam se da ćeš umrijeti i ti i tvoji" do "glup si i ti i tvoji".admin je napisao/la: ↑25 dec 2022, 13:40Nekolicina dezurnih forumskih debila za istog covjeka glasa i za kantu i za forumasa godine cime je potpuno obezvrijedjen taj izbor a ove teme su postale samo spam.
Tako da cu teme ostaviti jos ove godine eto kad je vec kraj, naredne godine nece biti izbora.
Kao nagradu, posebno cu obratiti paznju na one koji su I ovo uspjeli unistiti i potruditi se da ih trajno udaljim s foruma.
Te prognoze citam oko 13 godina vec… u medjuvremenu svi forumi postadose proslost, samo ovaj nikako da cucne. Cini mi se da ce i Twitter prnuti prije nas, od kad je Musk kupio adminaBenWhite je napisao/la: ↑25 dec 2022, 14:00Kao što rekoh prije koji mjesec, ovaj forum će uskoro postati jedna tamna prošlost. Sve zbog moderacije koja je dopustila razne gadosti koje se tu pišu od "nadam se da ćeš umrijeti i ti i tvoji" do "glup si i ti i tvoji".admin je napisao/la: ↑25 dec 2022, 13:40Nekolicina dezurnih forumskih debila za istog covjeka glasa i za kantu i za forumasa godine cime je potpuno obezvrijedjen taj izbor a ove teme su postale samo spam.
Ovogodišnji izbor za kantu i forumaša godine je kulminacija svega toga.
Tek kada i najbanalnije uvrede ne počnete kažnjavati, forum će se srozavati. Ako se uopće može još niže srozati.
'Niko te ne tjera da pišeš'. I to je tačno. Zato su sada vrhunac forumskog izričaja postale fraze 'Bauštelci, kozojebi, imbecili, glupani, retardirani.......'
Ja tu ništa ne bi dirao.![]()
Iskreno, nisam ni znao za to dok nisam otvorio temu i vidim masovno se glasa za forumskog klovna Justina aka Greivisa na obe teme. Kantu je zaslužio davno, ali eto valjda neki fol djeci da bude izabran na oba mjesta šta li. A ovo što je rekao @BenWhite za fraze tipa bauštelci je istina živa. Postao hajlajt nekome ko ni ne poznaje nekoga na forumu nazivati bauštelcem ili peračem guzova. Smijurija.
Zašto klixu forum ne propada?admin je napisao/la: ↑25 dec 2022, 14:04Te prognoze citam oko 13 godina vec… u medjuvremenu svi forumi postadose proslost, samo ovaj nikako da cucne. Cini mi se da ce i Twitter prnuti prije nas, od kad je Musk kupio adminaBenWhite je napisao/la: ↑25 dec 2022, 14:00Kao što rekoh prije koji mjesec, ovaj forum će uskoro postati jedna tamna prošlost. Sve zbog moderacije koja je dopustila razne gadosti koje se tu pišu od "nadam se da ćeš umrijeti i ti i tvoji" do "glup si i ti i tvoji".admin je napisao/la: ↑25 dec 2022, 13:40Nekolicina dezurnih forumskih debila za istog covjeka glasa i za kantu i za forumasa godine cime je potpuno obezvrijedjen taj izbor a ove teme su postale samo spam.
Tek kada i najbanalnije uvrede ne počnete kažnjavati, forum će se srozavati. Ako se uopće može još niže srozati.
'Niko te ne tjera da pišeš'. I to je tačno. Zato su sada vrhunac forumskog izričaja postale fraze 'Bauštelci, kozojebi, imbecili, glupani, retardirani.......'
Valjda je negdje postojao neki strucnjak koji je banovao redom za sve najmanje uvrede. Sto li njemu propade…
Pravda mozda jeste spora, ali vidi u mraku.
najveci problem je sto brani pogresne likove i stetne za okolinu.. kiflaš je opasan za okolinu.. pipiripi ce postati opasan ako mu neko ne dodijeli ban.. jastin je svakako propoPogba je napisao/la: ↑25 dec 2022, 14:31Admin i dalje u deluziji. Forum nikada nije bio gori od postanka. Lik brani neodbranjovo, a gusta na uvrede, lične, vjerske, bilo kakve, sve za klik i to dobro zna, desetine samo mojih prijava nije ni otvorio.
Zamisli imati forum bez moderacije, cirkus, pogotovo na toksicnom Balkanu.
Bundesliga je napisao/la: ↑25 dec 2022, 14:08Iskreno, nisam ni znao za to dok nisam otvorio temu i vidim masovno se glasa za forumskog klovna Justina aka Greivisa na obe teme. Kantu je zaslužio davno, ali eto valjda neki fol djeci da bude izabran na oba mjesta šta li. A ovo što je rekao @BenWhite za fraze tipa bauštelci je istina živa. Postao hajlajt nekome ko ni ne poznaje nekoga na forumu nazivati bauštelcem ili peračem guzova. Smijurija.
Ja ne znam kakve veze ovo sa forumom ima iskreno
Ma da je Justin jedini koji piše ovakve stvari to bi bilo premija. Pola foruma koristi ove uvrede. Definitivno je forum na najnižem nivou otkad pratim, diskusije gotovo i ne postoje, samo uvrede na račun jedni drugih.
Klix forum pokriva sve moguce teme I opet ima manje procitanih stranica od ovog naseg. Mada, sto jest jest, rade ljudi kvalitetno, za razliku od cijele plejade foruma koji su nestali sa scene.BenWhite je napisao/la: ↑25 dec 2022, 14:14Zašto klixu forum ne propada?admin je napisao/la: ↑25 dec 2022, 14:04Te prognoze citam oko 13 godina vec… u medjuvremenu svi forumi postadose proslost, samo ovaj nikako da cucne. Cini mi se da ce i Twitter prnuti prije nas, od kad je Musk kupio adminaBenWhite je napisao/la: ↑25 dec 2022, 14:00
Kao što rekoh prije koji mjesec, ovaj forum će uskoro postati jedna tamna prošlost. Sve zbog moderacije koja je dopustila razne gadosti koje se tu pišu od "nadam se da ćeš umrijeti i ti i tvoji" do "glup si i ti i tvoji".
Valjda je negdje postojao neki strucnjak koji je banovao redom za sve najmanje uvrede. Sto li njemu propade…
Pravda mozda jeste spora, ali vidi u mraku.
Pokušaj tamo nekome napisati bilo šta što bi aludiralo na uvredu, završio si svoje. Ovdje bukvalno dođe neko kome treba ispušni ventil, nasere se tu i odjavi se bez da iko mrdne.
Ne znam jel 13 godina, ja sam tu 8-9 godina i ovo što sam pročitao u zadnjih mjesec-dva je stepenicu iznad svega što sam ikada pročitao po ogavnosti. Pogledaj samo temu lige prvaka. Pa tamo je svaki drugi post za bana i to trajnog.
Uostalom, radite kako hoćete.
Ne pada mi na pamet da iskljucujem svakog ko napise ‘pijacari’.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 dec 2022, 15:31
Ovo za početak da se baci na smetljište foruma, ako se “bauštelci” i “perači guzova” smatraju uvredom
Trenutno korisnika/ca: delko, jasmin10, Paromlinac i 10 gostiju.