Ma dobro njen odgovor je manje više ocekivan ali mi je prejako ovo gore Nedimovo ime pošarano da se kao sacuva identitet a dole u odgovoru njenom puno ime i prezime hahahahahaha.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kod nas nema ni N od novinara, pročitaju sa foruma što ljudi pišu i samo objave. I onda kažu propao transfer u zadnji momenat.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Previše se Ajla kurci, pogotovo za jednu ženu. Nije svjesna da ima budala koje će joj bezveze nos razbiti. Samo sebi zagorčava život, a kladiti se mogu da ne izlazi više u grad u šetnju ili negdje drugo. Viđao sam je često na Malti, sumnjam da ima petlje opet proći. Previše se počela eksponirati, sada je zna svako živi, jer je svako malo u medijima. Mene ne bi začudilo kad bi je neko negdje sreo i zavezao takvu šamarčinu, da se ne bi oporavila tri dana. Ne priželjkujem to nikome, ali ima svakakve raje, koja je spremna to učiniti. Kad se sjetim Rustemovića i uznemiravanja mu žene koja je bila trudna, to je dovoljno.
Previše je ona sebi dala za pravo, a ničija nije do zore gorila.
-
- Kontakt:
Mora ispuniti jos jedan uslov kod celave ublehe,da nije igrao najmanje godinu danaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑25 dec 2022, 07:09https://****/status/1606753399613046784?t=cWyh6EWrTOyrsqDln2RoMA&s=19
Samo da Hadzic vidi da je sklon povredama i eto ga kod nas

- napoleon72
- Kontakt:
Ma ja sam siguran da ona to i trazi ba. Misli da je zasticena jer je zensko, ne konta da nisu svi u Bosni svileni dzentlmeni. A mogao bi joj i Danin iskihat, nakupilo se u raji frustracija.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 dec 2022, 09:26Previše se Ajla kurci, pogotovo za jednu ženu. Nije svjesna da ima budala koje će joj bezveze nos razbiti. Samo sebi zagorčava život, a kladiti se mogu da ne izlazi više u grad u šetnju ili negdje drugo. Viđao sam je često na Malti, sumnjam da ima petlje opet proći. Previše se počela eksponirati, sada je zna svako živi, jer je svako malo u medijima. Mene ne bi začudilo kad bi je neko negdje sreo i zavezao takvu šamarčinu, da se ne bi oporavila tri dana. Ne priželjkujem to nikome, ali ima svakakve raje, koja je spremna to učiniti. Kad se sjetim Rustemovića i uznemiravanja mu žene koja je bila trudna, to je dovoljno.
Najjaci su mi ovi sto misle da navijaci "nemaju muda" jer nece da tuku jednu zenu, bokte onakva mafioza Kantardzic se usr.ao ko grlica kad su mu Horde upale na radno mjesto i dao otkaz, Ibrakovica koji je imao iskustva s raznim utjerivacima dugova takodje prepali nasmrt i natjerali ga na povlacenje, a eto nemaju muda da jednoj zeni od 150 cm kazu nista u facu hahaha. Pa nije Ceca brate, sto kazes ako nekom pukne film, zalijepit ce joj samarcinu da joj sminka jos od finala kupa spadne s face.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Prije 7 dana sama šeta pored Skenderije, a pozivanje da joj se učini bilo šta loše kako njoj tako i njenoj porodici ili bilo kome za mene je dno dna...GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 dec 2022, 09:26Previše se Ajla kurci, pogotovo za jednu ženu. Nije svjesna da ima budala koje će joj bezveze nos razbiti. Samo sebi zagorčava život, a kladiti se mogu da ne izlazi više u grad u šetnju ili negdje drugo. Viđao sam je često na Malti, sumnjam da ima petlje opet proći. Previše se počela eksponirati, sada je zna svako živi, jer je svako malo u medijima. Mene ne bi začudilo kad bi je neko negdje sreo i zavezao takvu šamarčinu, da se ne bi oporavila tri dana. Ne priželjkujem to nikome, ali ima svakakve raje, koja je spremna to učiniti. Kad se sjetim Rustemovića i uznemiravanja mu žene koja je bila trudna, to je dovoljno.
Evo i oni tebe selame!
Ma ni slucajno fizicki napadati ikoga, ne rjesavaju se stvari tako. Ima punk nacina otjerati neznalice i bez toga.
- napoleon72
- Kontakt:
Nece nikad niko normalan to uradit, al ima budala i pojedinaca koji ne prezaju ni od cega.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba joj staviti ispred jedno 10 najvecih kita ali da ih smije samo gledati. Vjerujem, da bi nakon pola sata poklekla i pristala na sve samo da ih moze dodirnuti.
Svi sretni i zadovolj(e)ni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nikad mi neće biti jasno ovo - neko te tjera, ne podnosi te, psuje ti, prijeti i ti odlučiš ostati na toj poziciji i još se kofrčiš. Zar ne postoji moral i obraz? Dobro, davno je pokazala da nema gram mozga. Ovako da se ponaša u Slogi iz Doboja imala bi problema, a ne u najvećem klubu u državi. Mislim da je odavno pretjerala i što kažete nije ni svjesna kakvih budala ima. Znate kako kažu, ako ti pet ljudi kaže da si pijan, lezi na pod i valjaj se.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- napoleon72
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑25 dec 2022, 10:44Treba joj staviti ispred jedno 10 najvecih kita ali da ih smije samo gledati. Vjerujem, da bi nakon pola sata poklekla i pristala na sve samo da ih moze dodirnuti.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ostati na poziciji pored pritisaka je ok. Ni prvi ni zadnji koji su to probali. Ali javno se bahatiti, ovo neće na dobro izaći.. Ja ne podržavam nasilje, pogotovo gluho bilo nad ženama, ali uvijek ima budala koje su spremne na svašta ko što i sami kažete. Ne treba joj to. I Sabrina se tjerala, ali bar se nije nikako eksponirala dok god je bila direktorica.
Nek nam je Bog na pomoći.
Svim pitarima Katolicima želim sretan Božić
Svim pitarima Katolicima želim sretan Božić

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ko bi napustio posao gdje zaradjujes 8 milja mjesečno. Ma vala nek meni tako psuju i prijete
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hvala na cestitci i tebi sretan BožićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 dec 2022, 10:59Ostati na poziciji pored pritisaka je ok. Ni prvi ni zadnji koji su to probali. Ali javno se bahatiti, ovo neće na dobro izaći.. Ja ne podržavam nasilje, pogotovo gluho bilo nad ženama, ali uvijek ima budala koje su spremne na svašta ko što i sami kažete. Ne treba joj to. I Sabrina se tjerala, ali bar se nije nikako eksponirala dok god je bila direktorica.
Svim pitarima Katolicima želim sretan Božić![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Andy Bara, menadžer Dani Olma i nekoliko hrvatskih reprezentativaca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sabrina je gospođa za ovu
Aha, hvala.
Mnogo prisno se ona unosi svakom drugom liku, skoro u narucje. Pomislio sam da nije onaj njen muz pustio kosu

- FKS -
Možda su swingeri

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: HariTz, Maestro^^, nedimmmm1337 i 24 gosta.