Igraci zrinjskog vec 3 mjeseca nemaju primanja, 100%
I bez Jakirovica i Jankovica opet nece popusiti titulu(3 boda)
13 bodova ispustiti za 2 mjeseca je umijece koje se dogadja jednom u Bog zna koliko godina,na stranu sudjenje
Dogadja se kad te vlastita uprava proda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Igracima Zrinjskog isplacena svaka marka poslje zadnjeg kola jeseni i place i premije,mislim da je to prvi put da se nista ne duguje pri odlasku na odmor.
Ovo bi bilo zanimljivo da Vešović dođe, njegov pokojni otac nas izbacio 2012 sa Zetom u trecem pretkolu EL. Ako stvarno potpiše, onda nek se ili Musa proda ili Mulalic pošalje na posudbu.
Dolazi i neki japanac Muljamoto i neki australac Pushing
Zar nije Muljamoto zaklada za onog malog Olivera sto mu je deva pojela nogu?
Jeste, ali Kocka sredio sa Aylom da Olivera dovedu kod nas
Brat zna materiju. Respekt brate
Bitange i princeze
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jeste, ali Kocka sredio sa Aylom da Olivera dovedu kod nas
Brat zna materiju. Respekt brate
Bitange i princeze
Gdje neću znati pregledao sam ih jedno 10 puta
Nisi jedini brate haha
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Sto volim kad se ovako bahate, a na kraju spustene glavice odu s Koseva.
I puno veci mangupi od nje su letjeli kad se navijaci okrenu. Aylica je izabrala svoj put.
Gledaj kobile, yebo je brat !!! I opet je de.bili brane !!!
Evo imate priliku na instagramu da postavite pitanje, samo agresivno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ovdje treba makar neke osnovne stvari uraditi za pocetak
Ofarbati ograde i stepenice na tribinama, ocistiti tribine, promijeniti klupe za rezervne igrace.
Ovdje treba makar neke osnovne stvari uraditi za pocetak
Ofarbati ograde i stepenice na tribinama, ocistiti tribine, promijeniti klupe za rezervne igrace.
Realno možemo i mi barem ofarbati nešto, nije to toliko skupo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Siječe granu na kojoj sjedi. Ne znam da li je svjesna ali još jedan razlog zašto je bila greška izabrati žensku osobu da vodi klub i to koja nema nikakvih dodirnih tačaka sa sportom, generalno. Sjetimo se samo prethodnih direktora koliko su samo prozivani no niko se nije bahatije ponašao od dotične.
Igracima Zrinjskog isplacena svaka marka poslje zadnjeg kola jeseni i place i premije,mislim da je to prvi put da se nista ne duguje pri odlasku na odmor.
Ova kurava ovo namjerno radi i drsko provocira, kao sa ovim komentarom na zvanicnoj. Provocira da joj neko nesto uradi, da moze ispasti zrtva i baciti patetiku. Ne bi je Tito skinuo s portala u tom slucaju. Feminjare i slicno bi skicale, do Oprah bi doslo. Zato pamet u glavu sa kuravom.