Justin je napisao/la: ↑24 dec 2022, 17:27
bombaysaphire je napisao/la: ↑24 dec 2022, 17:25
Ryanair je pustio u prodaju karte za Banja Luku. Kompanija će isti broj letova kao i prošle godine imati za Charleroi, Gothenburg, Nuremberg i Stockholm ARN, po dva sedmično . Beč se povećava sa dva na tri leta sedmično , a Memmingen sa 3 na čak 6 letova sedmično . Za sada u sistemu nema letova za Berlin i Bergamo , ali će ih 99% biti .
Ne bi besplatno isao Ryanairom.
I Nutella je dvije klase iznad Maze. Ne zanima me sto je ova domaca.
Pa niskobudžetne kompanije tipa Ryanair su omogućili da dosta ljudi putuje avionom , u našem slučaju dijaspora čim ima najmanju priliku dolazi . Da nema tih kompanija Tuzla i Banja Luka bi bili kao Mostar .
Kad skontaš prije iz Švedske treba dan čitav da voziš , dan da se oporaviš i isto nazad . Gubiš 4 dana odmora na vožnju , sad za pare što bi potrošio u toj vožnji kupiš avionsku kartu , za 2 sata si stigao i iznajmiš auto , ljepota

.
Pogotovo zimi , eto nek je karta 100 eura i auto 7 dana 100 eura to je 200 eura , predobro .
O Mazi smo već raspravljali , Nutella je meni preslatka , prije Maze sam najčešće Pranutti koristio . Sad sam iz Albanije donio Lindtt namaz , e to je vrh vrhova

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!