Vidim da u zadnje vrijeme ne igra, ali mislim da nema šanse da dođe, igrao sve utakmice EL ove sezone i dao 2 gola.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otvoris transfermarkt, pogledas njegovu karijeru i odmah na prvu shvatis da od toga nema nista. Da imaju namjeru dovoditi igrace ovog kalibra i kvalitete, ne bi nam na klupi sjedio onaj koji sad sjedi.
-
- Kontakt:
Jeli ono Mateo Pavlović na slici sa našom direktoricom slika je na instag.profilu direktorice
-
- Kontakt:
Kazu Ahmu Husref nagovara da ide u Igman, i oremusa
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 24 dec 2022, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
prije da dogovara nesto za sebe
Selam, koliko za Benzemu, aha, puno, pozdrav.michplatini je napisao/la: ↑24 dec 2022, 13:22Možda nisi ni pogriješio ako si čuo nešta ,jer izgleda da upiti lete ko perje na sve strane![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Prica se o Vesovicu, vrate Hebibovica, prica se o Pavlovicu, vrate Dupovca. To je trenutno premija za nas i u skladu sa ternerom....
-
- Kontakt:
Naravno da nema.Prvo imamo 3 desna beka,treba nam otp.pola ekipa ali jedina pozicija koja 100% nece trebati je ta.Drugo covjek ima prejaku karijeru da se sad zajebaje sa nama.Trece 'portal' koji je to prenio je isti onaj sto je lupao gluposti za Cimirota i Duljevica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
U teoriji veoma dobro,vidjet cemo koliko ce ovoga realizovati u praksi posebno ovo za unapredjivanje infrastrukture.
Po meni najkljucniji je skauting.Mi moramo kupiti najbolje momke od 15-16-17 godina iz drugi gradova.Sigurno mozemo ponuditi daleko najbolje uslove,prema tome ne smiju nam drugi klubovi uzimati te igrace ispred nosa.To ako fino uradimo bit ce top.
Igraci od 19 godina moraju igrati u prvom timu kako bi odigrali 2 dobre sezone i sa 21 bili spremni za izlazni transfer.Igrac sa 22-23 godine nije mlad(ako hoces ozbiljne pare).Posudbe u 1.ligu federacije treba izbrisati i skroz zaboraviti vise.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
15-16-17? Druze igrac od 15 zavrsava pionire i ide u mlađe kadete. Djeca koja dolaze iz kantonalnih liga sa 15-16 trebaju dvije godine da nauce neke osnovne stvari a tad vec ima 17-18.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 dec 2022, 14:56U teoriji veoma dobro,vidjet cemo koliko ce ovoga realizovati u praksi posebno ovo za unapredjivanje infrastrukture.
Po meni najkljucniji je skauting.Mi moramo kupiti najbolje momke od 15-16-17 godina iz drugi gradova.Sigurno mozemo ponuditi daleko najbolje uslove,prema tome ne smiju nam drugi klubovi uzimati te igrace ispred nosa.To ako fino uradimo bit ce top.
Igraci od 19 godina moraju igrati u prvom timu kako bi odigrali 2 dobre sezone i sa 21 bili spremni za izlazni transfer.Igrac sa 22-23 godine nije mlad(ako hoces ozbiljne pare).Posudbe u 1.ligu federacije treba izbrisati i skroz zaboraviti vise.
Skautung treba krenuti od 9-10 godina, dovodit pola godine min prije pionira tj premjer lige, da se djeca adaptiraju na treninge i na sistem rada.
Uslove da imamo najbolje, stoji, da imamo jedini, nije tacno. Pogledaj transfere tj prelaske mlađih igrača, Velež, Borac, Zrinjski, bez problema zadrzavaju sve igrace. Borac posebno radi na vrijeme i pokupi kvalitet vec sa 12-13 godina iz USK i dole srednja bosna... Vakuf,bugojno, jajce, petrovac, kljuc...
Velež isto ima odlicne uslove stanovanja, malo im kaska trenazni proces a skauting srecom nemaju.
Teorija i praksa nisu isto. U teoriji, svako dijete vidi o u Sarajevu i da bi rado kod nas, u praksi to i nije bas tako posebno djeca koja odrade godinu u nekom klubu jačeem. Zato je bitno vec sa 9-10-11 godina djecu koja pokazuju talenat pozivati na turnire sa akademijom, pokazati interes za njih, da bi kasnije ta djeca vec bila spremna da prihvate poziv kada napune određen broj godina. U kantonalnim ligama utakmice su slabog intenziteta i kvaliteta, treninzi neredovni i sto prije dijete izađe iz toga, veca je sansa da izraste u igrača.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pohvalno je da je u kontaktu sa takvim osobama,inace njegova agencija je registrovana u našoj drzavi.Preozbiljna prica oko njega svakako,valjda bude neke saradnje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svidja mi se ova prica kod Dogana. E sad, teorija je jedno a praksa druga stvar. Uglavnom sretno
Jedna te ista prica vec preko 10 godinaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 dec 2022, 14:56U teoriji veoma dobro,vidjet cemo koliko ce ovoga realizovati u praksi posebno ovo za unapredjivanje infrastrukture.
I ostat ce samo fina prica
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tako je. Ako se pljuje, fer je i ovo pohvaliti pogotovo ako ćemo imati koristi. A vjerujem da hoćemo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad gledam njegove igrace na TM. nebi rekao da ima neki igrac za nas.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, iliyaa8, N3R3D, riki46, ristagrad, Riziko, SamoDaKazeem, senad82, Varijantas8 i 68 gostiju.