Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Vahaaaaaa
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sad će još jedan članak na ovom portalu o tome kako su igrači Maroka pokazali nepoštovanje prema Vahi jer su izbacili Španiju

Da je Vaha ostao selektor osvojili bi možda 1 bod u grupi, eventualno 2.
Marokanski savez je napravio pravi potez promjenom selektora pred SP...ono što je nas bijedni savez propustio napraviti pred SP u Brazilu.
Marokanski savez je napravio pravi potez promjenom selektora pred SP...ono što je nas bijedni savez propustio napraviti pred SP u Brazilu.
Da dadnu otkaz Sušiću pred Brazil? Daj ba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Allahuuu dragi

⚜️~⚜️~⚜️
Pa u pravu je, recept vratiš Ziyecha i gaziš.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa dobro, nije da nije u pravu, definitivno je sklopio jednu odlicnu ekipu, steta samo sto je zadrt i tvrdoglav, pa je i bilo logicno da napusti ekipu nakon zajebancija za Ziyechom i Mazraouijem.
Novi trener je dosao bas pred SP i da si Guardiola neces nista pretjerano mijenjati. Npr Ounahi jedno od otkrovljenja, sinoc ga na pressici Enrique zakivao u nebesa sa pohvalama, njega je Vaha gurnuo u repku.
Slicna situacija je i sa Dalicem, samo sto je Vaha napravio vecu zajebanciju jer je 2-3 igraca prekrizio.
Dalic je Rebica prekrizio, ali su u QF pa mu ne mogu nista reci, ali sigurno da bi bili dosta opasniji.
Novi trener je dosao bas pred SP i da si Guardiola neces nista pretjerano mijenjati. Npr Ounahi jedno od otkrovljenja, sinoc ga na pressici Enrique zakivao u nebesa sa pohvalama, njega je Vaha gurnuo u repku.
Slicna situacija je i sa Dalicem, samo sto je Vaha napravio vecu zajebanciju jer je 2-3 igraca prekrizio.
Dalic je Rebica prekrizio, ali su u QF pa mu ne mogu nista reci, ali sigurno da bi bili dosta opasniji.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ne znam koliko bi se to moglo porediti s Dalicem i uvijek povrijeđenim Rebicem koji nije neka klasa, ili Kalinicem na prethodnom prvenstvu.
Nije Dalic "otjerao" najboljeg igrača Modrica, tada Madzukica i sl., već igrace koji su opcija s klupe.
Vaha je imao nesreću da je "maknuo" iz tima dvojicu ponajboljih igraca, igrace Chelsija, Bayerna.
Zamisli da su Meša ili Prosinecki maknuli iz reprezentacije Dzeku i Pjanica, igrace Rome i Juventusa, naše najbolje...
Jednostavno je Vaha pretjerao, nije dobro procijenio situaciju. Imao je dobru namjeru ali pogrešne metode. Morao je biti mudriji.
Nije Dalic "otjerao" najboljeg igrača Modrica, tada Madzukica i sl., već igrace koji su opcija s klupe.
Vaha je imao nesreću da je "maknuo" iz tima dvojicu ponajboljih igraca, igrace Chelsija, Bayerna.
Zamisli da su Meša ili Prosinecki maknuli iz reprezentacije Dzeku i Pjanica, igrace Rome i Juventusa, naše najbolje...
Jednostavno je Vaha pretjerao, nije dobro procijenio situaciju. Imao je dobru namjeru ali pogrešne metode. Morao je biti mudriji.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 07 dec 2022, 17:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Vahidin je teski ublehas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Halilhodžić je dobio što je zaslužio. Baš mi drago.
Karinaš obični i daleko mu kuća od naše repke.
Karinaš obični i daleko mu kuća od naše repke.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Bili bi ispod Kipra te kvalifikacije s Mesomhurem je napisao/la: ↑07 dec 2022, 17:24Ne znam koliko bi se to moglo porediti s Dalicem i uvijek povrijeđenim Rebicem koji nije neka klasa, ili Kalinicem na prethodnom prvenstvu.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Herve Renard
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
stavit vahu, odigrat 4 utakmice i otjerat ga onda ko pašče, idemo do polufinala ep
Nisam za Vahu nikako! Imao je priliku u zenitu svoje karijere, ali je postavljao uslove i glatko nas dobio. Mnogi će reći da je imao principe da mu se ne miješaju u rad, ali uopće, mislim sa je čovjek prznica, jer ni sa kim se nije prijateljski rasta, nego nekom svađom
Samo je Sloboda iz Tuzle
Znaci odmah prekrizit i ove kvalifikacije. Dok izaberu novog selektora, proci ce mjesec sigurno. Kad krenu utakmice, trebat ce mu vremena da se upozna sa igracima. U tom vec prodje pola kvalifikacija, a mi uzeli jedva bod Luksemburgu, i u 90 minuti se spasili poraza protiv Islanda. Naravno izgubili od Slovacke u gostima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Oni razmatraju da li će produžiti ugovor, ako ne produže opet nemaju brzu zamjenu nego eto on više nije selektor. Eh hajmo mi naredni mjesec na sjednicu ds razmatramo kandidate pa još par sjednica do Marta i onda ćemo odabrati najgore rješenje. Da bi izbjegli to, ostavi Peteva dok ne nađeš nekoga adekvatnog da ga odmah zamijeni.
-
- Kontakt:
Nema tu puno filozofije kada je u pitanju repka, vecinom se tu vrte isti igrači i isti stil igre tako da tu ne bi bilo nekih znacajnijih promjena kao uvijek do sad.
Kada bi dosao neki patriotski nastrojen trener do kraja januara opet se moze stici i pripremit utakmica jer poznaje ambijet i okruzenje...posebnoo ako bi dosao tim ljudi.
Nama je sad najbitniji selektor iskusan ili odvažan i odlučan koji ce znati ukomponovati jos ovih mladjih igraca s ppstojecim kadrom nesto slično kao što je Ćiro uradio s onom generacijom.
Kada bi dosao neki patriotski nastrojen trener do kraja januara opet se moze stici i pripremit utakmica jer poznaje ambijet i okruzenje...posebnoo ako bi dosao tim ljudi.
Nama je sad najbitniji selektor iskusan ili odvažan i odlučan koji ce znati ukomponovati jos ovih mladjih igraca s ppstojecim kadrom nesto slično kao što je Ćiro uradio s onom generacijom.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz