pazzoetoogol je napisao/la:jao jeste vi teski likovi

jos mi umecete neke rijeci

rijeci...
pa dobro moj juve02244 ti mislis, da ja nemam pametnijeg posla nego da trazim sudijsko navlacenje u korist juventusa...pa eto hajd nam ti koji pratis svaku utakmicu juventusa budi posten i postavi sve greske,...sto je najzalosnije Magica govori Tony-u kako je i Milan poguran protiv cagliaria a ovaj to nezna iako prati svaku utakmicu ( pretpostavljam da, da ) a vamo znate greske Intera, sve fino podvuci linije za offside

i slicno, a trazite od mene da ja greske nadjem juventusa

znam da ih je bilo, e sad nisam ja advvocato da gledam svaku utakmicu i trazim greske protivnika nitt me zanimaju...ja sam govorio sto je sud rekao svoje,
na kraju mene samo Inter zanima, hebe mi se za juve i milana
E vidis kako možeš napisati jedan post o kojem možemo diskutovati, imam i ja pametnijeg posla, ali kad je u pitanju Juventus nije mi problem za bilo šta

. E ovako kad već zahtjevaš gledao sam 90% utakmica Juventusa ove sezone i one preostale bi pogledao da nije bilo predavanja i drugi obaveza koje sam jednostavno morao uraditi. Evo ovako ću ti na brzinu što se sjećam iz glave, ali nije problem mogu ja dokaze postaviti, ali sad sam umoran.
Za Juventus:
Sampdoria mislim dva gola iz offsaida. (3:3) - tu znači tri boda
Bologna penal Krasić simulirao (0:0) nema navlačenja za bodove (znači nisu dobili bodove, ali su mogli), Krasić kažnjen sa tri utakmice ne igranja kud bi gore, još i danas ispašta zbog toga.
I protiv Rome mislim da je bio sporan penal nad Mexes-om
Protiv Juventusa
Roma dosuđen prvo prekršaj koji nije postojao, zatim lopta udara u ruku Pepe-a koji je bio van 16 metara, a usput nije imao namjere igrati rukom, ali to je bila kompenzacija za onaj penal (gore napisano) tako - nikom ništa
Chievo - Giandonato dobija crveni nakon prekršaja koji je bio za žuti do tog trenutka Juve vodio 1:0 na kraju 1:1. Još tu treba dodati i penal koji je sviran za Chievo,a igrač Chieva se nalazio u ofsaidu.
Palermo - prvo igranje Bova rukom-penal, nakon toga još jedan prekršaj nad Matri-em za penala bilo 2:1 za Palermo.
Poništen čist gol Tonia, ali se stvarno ne mogu sjetiti koja utakmica mislim da je Napoli, kod rezultata 1:0 za Napoli na kraju 3:0 Napoli.
Inter - penal nad Matriem.
Još tu treba dodati konstantno ne sviranje faula nad Krasićem od utakmice sa Bolognom.
Evo ga ukratko iako je možda bilo još, ali nisam se sjetio!
pazzoetoogol je napisao/la:dokaz je kad te izbace iz lige ili vam dokazu namjestanje pa vam oduzmu bodove a ova slika je
I na kraju ti nisi govorio da je sud rekao svoje, nego si napisao da je Juventus nmještao, ali za tvoju inf. Juventusu nije dokazano namještanje.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina