FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Mirvić i nije toliki problem, on će otići, problem je Tan. On radi spletke, prodaje prava, pa kupuje opet, postavlja nekakve mutne ljude na čelo kluba, koji isto tako dovode svoje mutne ljude ili podobne. Začarani krug.
Mirvić da je uložio svoje pare, odnosno najveći iznos od uloženog, sumnjam ja da bi se on zayebavo ovako. Da bi prodisali malo, Tan se mora riješiti kluba, odnosno klub Tana, jer sa njim ne ide. Treba ulagač neki koji nek uloži i duplo manje nego što su ovi, al nek se zna ko kosi ko vodu nosi u klubu.
A što se Hordi tiče, bojkot je najgluplja stvar u ovom momentu. Nije se ni onda bojkotvalo, nego se borilo da se otjeraju idioti i lopovi. Oni i hoće da manje raje dolazi na tekme, to im je i cilj sad, da smire, spuste tenzije, tako imaju više prostora za mutne poslove i neće biti opozicije. Baš suprotno treba, na utakmicu i bakljade, šicaj, nek gori, pa nek plaćaju kazne, skandiranje, pa pred klupske prostorije, medijski pritisak preko portala na ove hahare u klubu, neće moći dugo sigurno. Nisu ni ostali mogli, a bilo je nekad i većih idiota i kretena tvrdoglavih u klubu, pa su otišli. Nama ne trebaju novi ljudi u klubu, nego investitori, jer niko od sportskih ozbiljnih radnika neće u saradnju sa ovim debilima, niko, i to se vidi godinama. Pametni ljudi, neće niko da mu je neka Sabrina ili Ajla nadređeni, ne bi mogle ni granap ili trafiku voditi.
Do tad će biti non stop nezadovoljstvo dok ne odu.
Mirvić da je uložio svoje pare, odnosno najveći iznos od uloženog, sumnjam ja da bi se on zayebavo ovako. Da bi prodisali malo, Tan se mora riješiti kluba, odnosno klub Tana, jer sa njim ne ide. Treba ulagač neki koji nek uloži i duplo manje nego što su ovi, al nek se zna ko kosi ko vodu nosi u klubu.
A što se Hordi tiče, bojkot je najgluplja stvar u ovom momentu. Nije se ni onda bojkotvalo, nego se borilo da se otjeraju idioti i lopovi. Oni i hoće da manje raje dolazi na tekme, to im je i cilj sad, da smire, spuste tenzije, tako imaju više prostora za mutne poslove i neće biti opozicije. Baš suprotno treba, na utakmicu i bakljade, šicaj, nek gori, pa nek plaćaju kazne, skandiranje, pa pred klupske prostorije, medijski pritisak preko portala na ove hahare u klubu, neće moći dugo sigurno. Nisu ni ostali mogli, a bilo je nekad i većih idiota i kretena tvrdoglavih u klubu, pa su otišli. Nama ne trebaju novi ljudi u klubu, nego investitori, jer niko od sportskih ozbiljnih radnika neće u saradnju sa ovim debilima, niko, i to se vidi godinama. Pametni ljudi, neće niko da mu je neka Sabrina ili Ajla nadređeni, ne bi mogle ni granap ili trafiku voditi.
Do tad će biti non stop nezadovoljstvo dok ne odu.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 23 dec 2022, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Najveći problem kluba u ovom momentu je što neki žele da se igraju FM i zamišlljaju da klub tako funkcioniše.Niti su stručni niti se znanja stiču preko noći.Nije slikanje sa ljudima koji imaju neko ime u fudbalskim krugovima kao i sebe guranjem u prvi plan ono što treba klubu.Nažalost,mnogi fudbalski ljudi iz raznih oblasti( treneri,skauti,menadžeri) dižu ruke od kluba izbjegavajući da podnose izvještaje i da gledaju nakaradno upravljanje klubom.
-
- Kontakt:
Ma da je bogdo fm.. na fmu fino imas vidis ocjene i znas na cemu si.. ovde ti se drobarov prodaje ko ramos a dobijes dupovca.. dzafic se prodaje ko vinicius a dobijes milanovica itd itdmichplatini je napisao/la: ↑23 dec 2022, 10:51Najveći problem kluba u ovom momentu je što neki žele da se igraju FM i zamišlljaju da klub tako funkcioniše.Niti su stručni niti se znanja stiču preko noći.Nije slikanje sa ljudima koji imaju neko ime u fudbalskim krugovima kao i sebe guranjem u prvi plan ono što treba klubu.Nažalost,mnogi fudbalski ljudi iz raznih oblasti( treneri,skauti,menadžeri) dižu ruke od kluba izbjegavajući da podnose izvještaje i da gledaju nakaradno upravljanje klubom.
Neko moje mišljenje za sve ovo....
Da se odmah zna ne branim ni Mirzu ni ostale ali, mislim da u ovom momentu nama bas treba neki fakin za trenera. I onako je sve otišlo u pm... Igrači hoće, pa neće pa igraju, pa ne igraju.... Svaki imalo dobar trener bi izgorio u trenutnoj situaciji. Ne znam... Ja ga ne gotivim zbog svega sto je bilo prije ali mozda se nesto i desi kad imas fukare na terenu, trebas i trenera istog.
Moje mišljenje, zamisli da je došao Čala
pa onakva duša od čovjeka da ga **** jedan Suljić ili Tomašević... Mislim da bi bilo stvarno grehota ...
A sto se tiče bojkota... Momci, bilo je i gorih situacija ali HORDE su uvijek bile uz Sarajevo..... Ne igrače, ne uz upravu nego uz FK Sarajevo.
Da se odmah zna ne branim ni Mirzu ni ostale ali, mislim da u ovom momentu nama bas treba neki fakin za trenera. I onako je sve otišlo u pm... Igrači hoće, pa neće pa igraju, pa ne igraju.... Svaki imalo dobar trener bi izgorio u trenutnoj situaciji. Ne znam... Ja ga ne gotivim zbog svega sto je bilo prije ali mozda se nesto i desi kad imas fukare na terenu, trebas i trenera istog.
Moje mišljenje, zamisli da je došao Čala
A sto se tiče bojkota... Momci, bilo je i gorih situacija ali HORDE su uvijek bile uz Sarajevo..... Ne igrače, ne uz upravu nego uz FK Sarajevo.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
“Dugo sam u fudbalu. Što kao igrač, trener, selektor u nekoliko klubova i zemalja. Radio sam i igrao s vrhunskim trenerima. Dajem sebi za pravo da kažem kako je Marko Topić najmoralnija osoba u fudbalu. Ne postoji nikakav interes koji bi me natjerao da to kažem, osim vlastite procjene. Imam pravo na ovakvo mišljenje, jer sam upoznao brojne ljude i karaktere. Marko je pošten, ambiciozan, uspješan… Za sve se sam izborio, što mu daje komociju da svoj stav kaže jasno i glasno.Ja sam u Švicarskoj više od trideset godina i, vjerujte mi, da je i tamo malo karakternih i kvalitetnih ljudi, kakav je Topić.Često se pitam, kakav profil trenera i sportskog direktora traže naši klubovi, a onda mi se odgovor sam po sebi nameće. Kada vidite ko sve radi, uz dužan respect prema pojedincima, sve je jasno” – izjavio je za **** Admir Smajić.
Ako je toliko dobar Topic sto nije nikad imao neki posao?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nas igrac mislim na to da je nas igrac pod ugovorom. Najmanje me interesuje nas igrac po geografskom odredjenju.napoleon72 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 21:30Ma buraz, izvini al to "nas igrac" nas i yebe. Sta mi sad imamo od tog sto je on kod nas "poceo" karijeru i dobacio negdje? Ja trenutno vidim jednog bahatog i sebicnog igraca kojem je draza kafana od terena, a uz to se i qrci navijacima i mase rukama, glumi velicinu. A nije velicina. Dobro je igrao vani u profi klubovima, dosao ovdje i misli da je veci od kluba i da moze svakako.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 dec 2022, 19:19Argumentovana kritika je uvijek dobrodosla. Ona napisana hladne glave potkrijepljenja cinjenicama. Ja ne vidim da je ijedan forumas branio ili brani upravu.napoleon72 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 18:51Sta glumite moraliste pojedini, jel to se mozda pogresno pricalo ista o navedenim? Barem velikoj vecini?
Kad imas gazdu milionera a ne dominiras ligom gdje niko vise nema takvog gazdu, ocito je da nesta ne stima. A sta je problem? Hocemo li bit slijepi pored ociju pa Hadziji pravdat ugradnju u transfere? Hajde da se drzimo makar ovog sto svi znamo i vidimo, eto Rashid, kojim putem je taj lik dosao u Sarajevo? Hocemo li bit slijepi na Ajline nebuloze, ili eto opet da se drzimo iskljucivo rada, hocemo li bit slijepi na onu bruku na pressicama kad nam je 70% ploce sa sponzorima prazno? Sto vrla direktorica ne namakne te sponzore? Hocemo li bit slijepi na pogresne slike na zvanicnoj stranici kluba, po 3 puta postavljanje sastava? U mojoj firmi se to zove neopreznost i nekvalitet radnika, al kod mene ako dvaput zayebes dobijes otkaz, u FKS dobijes povisicu.
Hocemo li bit slijepi na Mirvicevo vracanje Hadzije i Poture, na zaposljavanje trenera kojeg navijaci ne podnose? Znaci namjerno ides uz dlaku navijacima, a nisi Mamic da mirne duse stojis iza svojih rezultata.
Na kraju, hocemo li ostat slijepi na zavrsenu sezonu u novembru i ispadanje iz kupa od srednjoskolaca? Na vjerovatno drugu sezonu uzastopno bez Evrope? Znate li vi sta to znaci? Popishaj se na Vinkov i Dzenin playoff i rezultate koje smo stvarali, kad nakon ovog 5 godina necemo moc dalje od drugog pretkola. Ako s ovom garniturom ljudi ikad vise vidimo Evropu. Ako smo sa Husrefa, Vinka i Kodre spali na Mirzu, sa Rahmanovica i Tatara na Dala i Suljica, sto ne bismo spali sa redovnog ucesnika evropskih takmicenja na klub ranga Slobode ili Veleza, uz duzno postovanje prema navedenim? A nismo daleko od tog.
Bordo braca samo vide sta mi radimo u afektu iz naseg opravdanog nezadovoljstva. Vide da ishitreno djelujemo i uticemo na klub. Uvezat cemo 3 pobjede i razmisljat cemo koga cemo izvuci u zrijebu za EListo tako i obrnuto ebemo od do kad ne valja.
Da li mozemo drugacije izraziti nezadovoljstvo, sigurno da mozemo jer koliko god sad neko kaze da navijaci ne uticu uticu itekako.
Evo gdje grijesis npr u ovom tekstu. Suljic je igrac koji je iz kantonalne lige stigao u Sarajevo. Znamo svi da mu fizika njje neka, ali momak je uspio igrati dogurati do jednog videotona. Cak i do cini mi se poljske Legije. Izuzetno dobro kvalitetno i redovno igrao. I kod nas je dobro igrao do ove krize.
I sta mi radimo? Nekog omalovazamo, ne nekog nego naseg igraca. Kao da je zadnja taraba a nije.
Za Dala isto, s djeteom se treba raditi ali ne na nacin da ga ne smijes posaditi na klupu ko da je Mbape.
Ne kazem da ti kritike nisu opravdane vezano za njih 2 ali su ipak nasi igraci s nasom (ne)podrskom upitnih partija na terenu
Ne zelim u klubu "nase" i "njihove". Nek dodje 11 igraca iz Tuzle, Zenice, Kaknja, Banje Luke, Beograda... ako ce grist na terenu i bit profesionalci. Mijenjao bih 10 "nasih" Suljica za jednog mudonju Stanojevica ili Rahmana. Deset "nasih" Handzica za jednog Benku. Taj Benko je bio onako dobar jer nije covjek samo suhi kvalitet koji se oznojit nece, covjek je ostavljao srce na terenu svaku utakmicu. Takvu ekipu treba sastavit.
Suljic kao Suljic nije najveci problem, to je sigurno. Al Suljic kao metafora, kao predstavnik svih velikih imena koji se vrate ovdje i glume velike igracine, misle da ce im se neko (s)klanjat na terenu itekako jest problem. Na jesen u sezoni 20/21 smo igrali ponajbolji fudbal unazad 10-15 godina, a veliki doprinos tome je dala cinjenica da u ekipi nije bilo nijednog "Suljica". Kombinacija mladih momaka zeljnih dobrog rezultata i starijih, iskusnih profi igraca sa mentalitetom sampiona.
Nije ni bas lako sastaviti taj kolektiv. Ja sam podvlacio par puta da se igrac ne moze samo birati na osnovu cv i klubova u kojima je bio. Vrlo bitno je napraviti karakternu analizu igraca jer samo tako mozes naci igraca sa mentalitetom sampiona.
Ne moze biti isto Suljicu osjecaj koji se etablirao kao igrac, bio vani nesto zaradio i nekome ko dobija prve profi minute. Niti je zelja ista niti volja.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
S tim se slazem definitivno. Nasi ocito vjeruju da je fudbal kao PES, da su igraci isprogramirane masine koje ce uvijek pruzit isti performans i da je bitno dovest jaka imena i to je to. Upravo ta karakterna analiza i psiholoski profil je jako bitna stavka pri dovodjenju igraca. Kod nas to ne postoji.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 dec 2022, 12:05Nas igrac mislim na to da je nas igrac pod ugovorom. Najmanje me interesuje nas igrac po geografskom odredjenju.
Nije ni bas lako sastaviti taj kolektiv. Ja sam podvlacio par puta da se igrac ne moze samo birati na osnovu cv i klubova u kojima je bio. Vrlo bitno je napraviti karakternu analizu igraca jer samo tako mozes naci igraca sa mentalitetom sampiona.
Ne moze biti isto Suljicu osjecaj koji se etablirao kao igrac, bio vani nesto zaradio i nekome ko dobija prve profi minute. Niti je zelja ista niti volja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Tačno. Baš sad gledam, ove sezone smo u 9 utakmica primili prvi gol, a samo u jednoj od tih 9 smo pobijedili na kraju(i to prva od tih 9 - Sloga na Hasetu). Znači, nakon prvog primljenog gola mi nismo postojali, pogađali okvire gola, fulali nemoguće.... jednostavno pad pod pritiskom.napoleon72 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 12:25S tim se slazem definitivno. Nasi ocito vjeruju da je fudbal kao PES, da su igraci isprogramirane masine koje ce uvijek pruzit isti performans i da je bitno dovest jaka imena i to je to. Upravo ta karakterna analiza i psiholoski profil je jako bitna stavka pri dovodjenju igraca. Kod nas to ne postoji.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 dec 2022, 12:05Nas igrac mislim na to da je nas igrac pod ugovorom. Najmanje me interesuje nas igrac po geografskom odredjenju.
Dal protiv Leotara da prelijep gol, a promaši nemoguće protiv Sloge(baš ta 3-0), Ahmo da petom Slogi a promaši prazan u Trebinju, Ikićev promašaj u Modriči itd.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
njima je bolje da je bojkot. Nema psovki sa tribina nema nista. Ovako kad krenu utakmice pa istok kad pocne bogarati mrtve kosti

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jedan od postova koji treba da procita svaki navijac FK SARAJEVO, bar 3xnokee je napisao/la: ↑23 dec 2022, 08:16Evo nastavite diakusije bez mene, vidim dosta neke normalne raje ovdje vise i ne pise. Bar neko vrijeme. Cast GiS, Javier, fks74, Samozdravlje, boki, pitar67, i jos par momaka sto pisu onako realno od srca sta misle, ovo ostalo daj samo nek se talasa, nek su u istom vozu s ostalima da ih slucajno neko negativno nebi citirao.. Budalastina!
Cesto se pisalo ovdje da sam na budjetu, da nisam Ajlin, poturin itd. Nisam momci, samo pisem onako kako mislim bez pomisli na to da ce me neko popljuvati, ili bilo sta pomisliti, onako iskreno.
Zapamtite jednu stvar momci. Onoga trenutka kad je izmjenjen statut kluba, mi smo postali necija prcija. Znaci nema vise da mi nesta odlucujemo, legende kluba ili neki pokusaji biznismena. Dodje ti covjek s parama i kupi upravljacka prava. E sad, nekad se svrsavalo na to, naravno kad idu rezultati, sad je prica daj vrati nas na virsle. Idiotizam! U tom si sistemu i prilagodi se na to da imas gazdu. Taj gazda odlucuje o svemu i kad ide i kad ne ide. Isto tako bi bilo realno da i mi podrzimo klub i kad ide i kad ne ide. Ko god ode iz kluba nr spomene marke dugovanja prema njemu, o nikad boljoj situaciji, i sad ja trebam da bojkotujem nesta? Ja se prvi ne slazem sa imenovanjem Mirze al to nije razlog da ne odem na kosevo, nisam ja ba ulozio 10mil pa da se pitam! Tako ja to gledam. Da je situacija sljedeca: nema plata, ovaj zavrno pipu, dugovanja se gomilaju, ne ulaze se ni u sta, pa dodas na to ovo imenovanje Mirze, Ajla, Potura itd.. Ja bi prvi digao se na bojkot i to ispred kluba! Ovako povezujes se s igracima iz lige 5 da ti dodju rezultat mora doci, Ajla ce prije ili kasnije da leti.. A sta da bojkotujem!? Nekakve ljude koje placa lik koji nas je kupio! Izvinite al meni je to malo smijesno. Na sta ciljamo? Da Ismir ide? I sta onda.. Da mi vodimo klub?malo smijeno al hajd, smiju nam se i sad a mogli bi nas sazaljavati uskoro.
Pozdrav za sve pitare, u jednom smo manje vise svi isti, bolesni za FK Sarajevom!![]()
A ja cu dodat jos par stvari uporedbe
Zeljo velez sloboda celik
Zeljo celik su imali od rata pa ovamo ako ne vecu posjetu sigurno ko imi
Velez sloboda su imali finu posjetu ne toliko slabiju nego mi..
Velez ispao sloboda ispala celik ugasen zeljo 12 godina nista nije osvoio od 12 godina 5 puta ni evropu nije igrao..
Dugovi su toliki da im federacija opstina (koladza i sad tanovic) namicu gledaju kroz prste samo da nebi napravili detonski poremecaj u kantonu u slucaju uzimanje imovine..
Evo da je sve istina sto zeljo prica i da sravnaju racune sa 5 m km budzeta niko nemoze osvoiti titulu u pl bh niko znaci mora jos 2m km krede uzet u slucaju ispadanja u prvop predkolu ostace dug od 500-do 700 k km
Govorim o 7 m km budzet gdje mora zeljo imat ljude iz harvarda da bi sto bi se reklo godinu bez greske posluju i to prije toga da nuliraju sve dugove..
Malo malo izadje zelja tuzio zec tuzio ovaj tuzio onaj borac nije davao plate velez ima trenera 3 godine kitu mu puse lijepe njegovo ime na mostu zahvaljuju mu mi ga nabijemo na kitu
Sloboda celik klubovi koji nece postojat za 10 godina..
Nikad nismo imali sikiranciju za licencu nikad nas niko tuzio nije (samo onaj period but zmedju Nam mirvic)
Klub koji nema narke duga a trosi najvise i samim tim najvise uplacuje pdv..
Virsle= vodjenje kluba od strane navijaca nebi nikad pozelio
Mirza ayla duduc hadzija proticni bojleri
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 13:56Jedan od postova koji treba da procita svaki navijac FK SARAJEVO, bar 3xnokee je napisao/la: ↑23 dec 2022, 08:16Evo nastavite diakusije bez mene, vidim dosta neke normalne raje ovdje vise i ne pise. Bar neko vrijeme. Cast GiS, Javier, fks74, Samozdravlje, boki, pitar67, i jos par momaka sto pisu onako realno od srca sta misle, ovo ostalo daj samo nek se talasa, nek su u istom vozu s ostalima da ih slucajno neko negativno nebi citirao.. Budalastina!
Cesto se pisalo ovdje da sam na budjetu, da nisam Ajlin, poturin itd. Nisam momci, samo pisem onako kako mislim bez pomisli na to da ce me neko popljuvati, ili bilo sta pomisliti, onako iskreno.
Zapamtite jednu stvar momci. Onoga trenutka kad je izmjenjen statut kluba, mi smo postali necija prcija. Znaci nema vise da mi nesta odlucujemo, legende kluba ili neki pokusaji biznismena. Dodje ti covjek s parama i kupi upravljacka prava. E sad, nekad se svrsavalo na to, naravno kad idu rezultati, sad je prica daj vrati nas na virsle. Idiotizam! U tom si sistemu i prilagodi se na to da imas gazdu. Taj gazda odlucuje o svemu i kad ide i kad ne ide. Isto tako bi bilo realno da i mi podrzimo klub i kad ide i kad ne ide. Ko god ode iz kluba nr spomene marke dugovanja prema njemu, o nikad boljoj situaciji, i sad ja trebam da bojkotujem nesta? Ja se prvi ne slazem sa imenovanjem Mirze al to nije razlog da ne odem na kosevo, nisam ja ba ulozio 10mil pa da se pitam! Tako ja to gledam. Da je situacija sljedeca: nema plata, ovaj zavrno pipu, dugovanja se gomilaju, ne ulaze se ni u sta, pa dodas na to ovo imenovanje Mirze, Ajla, Potura itd.. Ja bi prvi digao se na bojkot i to ispred kluba! Ovako povezujes se s igracima iz lige 5 da ti dodju rezultat mora doci, Ajla ce prije ili kasnije da leti.. A sta da bojkotujem!? Nekakve ljude koje placa lik koji nas je kupio! Izvinite al meni je to malo smijesno. Na sta ciljamo? Da Ismir ide? I sta onda.. Da mi vodimo klub?malo smijeno al hajd, smiju nam se i sad a mogli bi nas sazaljavati uskoro.
Pozdrav za sve pitare, u jednom smo manje vise svi isti, bolesni za FK Sarajevom!![]()
A ja cu dodat jos par stvari uporedbe
Zeljo velez sloboda celik
Zeljo celik su imali od rata pa ovamo ako ne vecu posjetu sigurno ko imi
Velez sloboda su imali finu posjetu ne toliko slabiju nego mi..
Velez ispao sloboda ispala celik ugasen zeljo 12 godina nista nije osvoio od 12 godina 5 puta ni evropu nije igrao..
Dugovi su toliki da im federacija opstina (koladza i sad tanovic) namicu gledaju kroz prste samo da nebi napravili detonski poremecaj u kantonu u slucaju uzimanje imovine..
Evo da je sve istina sto zeljo prica i da sravnaju racune sa 5 m km budzeta niko nemoze osvoiti titulu u pl bh niko znaci mora jos 2m km krede uzet u slucaju ispadanja u prvop predkolu ostace dug od 500-do 700 k km
Govorim o 7 m km budzet gdje mora zeljo imat ljude iz harvarda da bi sto bi se reklo godinu bez greske posluju i to prije toga da nuliraju sve dugove..
Malo malo izadje zelja tuzio zec tuzio ovaj tuzio onaj borac nije davao plate velez ima trenera 3 godine kitu mu puse lijepe njegovo ime na mostu zahvaljuju mu mi ga nabijemo na kitu
Sloboda celik klubovi koji nece postojat za 10 godina..
Nikad nismo imali sikiranciju za licencu nikad nas niko tuzio nije (samo onaj period but zmedju Nam mirvic)
Klub koji nema narke duga a trosi najvise i samim tim najvise uplacuje pdv..
Virsle= vodjenje kluba od strane navijaca nebi nikad pozelio
Mirza ayla duduc hadzija proticni bojleri
Tako je, malo na loptu stati.. Ne moze sve na juris. Ako se ne dozovu ovi upravni organi i ne shvate s kojim parama raspolazu a to sve prokockaju nek sebi svezu omcu i nek se svi objese po ferhadiji
- 1 9 4 6 -
- napoleon72
- Kontakt:
I evo s kim mi raspravljamo
Zeljo je bez titule prvaka 9 godina, ima osvojen jedan kup u sezoni 17/18. Znaci "u 12 godina nisu nista osvojili" ne pije vode. U zadnjih 12 godina imaju dvije titule i dva kupa. Mi u istom periodu tri titule i tri kupa. Dva trofeja vise.
"Bez Evrope pet godina", netacno, bez Evrope ostali tri puta. Mi dva puta. Jednom manje. Mi investitora milionera imamo 9 godina, oni haman pred gasenjem. U tih tvojih 12 godina imaju bolji medjusobni omjer s nama.
Mislim, kad si vec sastavio post o Zelji, barem govori kako jest. Vrlo malo smo u tih tvojih famoznih 12 godina odmakli ispred njih, s obzirom na to da zadnjih 9 nemamo problema sa licencom, platama i dugovima.

Zeljo je bez titule prvaka 9 godina, ima osvojen jedan kup u sezoni 17/18. Znaci "u 12 godina nisu nista osvojili" ne pije vode. U zadnjih 12 godina imaju dvije titule i dva kupa. Mi u istom periodu tri titule i tri kupa. Dva trofeja vise.
"Bez Evrope pet godina", netacno, bez Evrope ostali tri puta. Mi dva puta. Jednom manje. Mi investitora milionera imamo 9 godina, oni haman pred gasenjem. U tih tvojih 12 godina imaju bolji medjusobni omjer s nama.
Mislim, kad si vec sastavio post o Zelji, barem govori kako jest. Vrlo malo smo u tih tvojih famoznih 12 godina odmakli ispred njih, s obzirom na to da zadnjih 9 nemamo problema sa licencom, platama i dugovima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
brate sve stoji.. vjeruj vise da ne znam kako ovo moze pod kozu. Ali ako nismo napravili neki znacajni korak nekad su se na trenutke vidjeli obrisi kako bi to moglo ispravno izgledati. Oni jesu to uspjeli ali na neke misice kratkorocne i vidis gdje su sad. Nemoj zaboraviti kakav je nas bilans bio bez investitora. Titule dosanjali jednom u 10 godina i i isto bi nam bilo.napoleon72 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 14:09I evo s kim mi raspravljamo![]()
![]()
A sjeti se njih i perioda adilovica zebe i ostalih.
- 1 9 4 6 -
Mirvicu, ubleho bjelosvjetska! Yebo li ti Mozzart onog ko te dovede! Samo kad skontas da je za sedmicu 2023. godina, a nama trener Varesanovic Mirza! Pa ovo nije FKS, ovo je bordo nocna mora.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ne kazem nista brate, samo mi je smijesno to neko ponizavanje nekog, mi milimetar odmakli ispred njih. Da se probamo poredit sa Zrinjskim, koji na papiru nema investitora, al ima sposobne ljude i ostvaruju uspjeh. Mene ova nesposobnost nasih ubija u pojam. Imas pare, imas akademiju, imas jake temelje, armiju navijaca. Treba samo malo truda i rada, entuzijazma, da sve legne na svoje mjesto. Navijaci ce to prepoznat, jesu li prosle zime napravili finu pricu sa clanskim pa dobili rekordan broj clanova, na ljeto su dobili vise navijaca na prijateljskim.mecevima nego na nekim ligaskim derbijima iz sezone duple krune, u Zenici su imali vise navijaca nego par sezona ranije na Kosevu... Gledaj do cega su sad doveli, klub se zgadio vecini navijaca, ne mora to bit zvanican bojkot grupe al svejedno nece dobit vise od 1000-1500 clanova i par stoja navijaca na tribinama. Sve javaslukom, neradom i bezobrazlukom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 dec 2022, 14:12brate sve stoji.. vjeruj vise da ne znam kako ovo moze pod kozu. Ali ako nismo napravili neki znacajni korak nekad su se na trenutke vidjeli obrisi kako bi to moglo ispravno izgledati. Oni jesu to uspjeli ali na neke misice kratkorocne i vidis gdje su sad. Nemoj zaboraviti kakav je nas bilans bio bez investitora. Titule dosanjali jednom u 10 godina i i isto bi nam bilo.napoleon72 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 14:09I evo s kim mi raspravljamo![]()
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ja se samo nadam da ce ovo neko procitati iz kluba.napoleon72 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 14:21Ma ne kazem nista brate, samo mi je smijesno to neko ponizavanje nekog, mi milimetar odmakli ispred njih. Da se probamo poredit sa Zrinjskim, koji na papiru nema investitora, al ima sposobne ljude i ostvaruju uspjeh. Mene ova nesposobnost nasih ubija u pojam. Imas pare, imas akademiju, imas jake temelje, armiju navijaca. Treba samo malo truda i rada, entuzijazma, da sve legne na svoje mjesto. Navijaci ce to prepoznat, jesu li prosle zime napravili finu pricu sa clanskim pa dobili rekordan broj clanova, na ljeto su dobili vise navijaca na prijateljskim.mecevima nego na nekim ligaskim derbijima iz sezone duple krune, u Zenici su imali vise navijaca nego par sezona ranije na Kosevu... Gledaj do cega su sad doveli, klub se zgadio vecini navijaca, ne mora to bit zvanican bojkot grupe al svejedno nece dobit vise od 1000-1500 clanova i par stoja navijaca na tribinama. Sve javaslukom, neradom i bezobrazlukom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 dec 2022, 14:12brate sve stoji.. vjeruj vise da ne znam kako ovo moze pod kozu. Ali ako nismo napravili neki znacajni korak nekad su se na trenutke vidjeli obrisi kako bi to moglo ispravno izgledati. Oni jesu to uspjeli ali na neke misice kratkorocne i vidis gdje su sad. Nemoj zaboraviti kakav je nas bilans bio bez investitora. Titule dosanjali jednom u 10 godina i i isto bi nam bilo.napoleon72 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 14:09I evo s kim mi raspravljamo![]()
![]()

- 1 9 4 6 -
Eto krive kape stize uskoro
Hoce li i ovaj stoper pavlovic? Jbt vise nam tu skripi, trebaju nam minimalno dva stopera i lijevi bek
Zamisli, moraš dovesti dva dobra stopera za prvi tim, a onda ti opet Trako prva zamjena. Bez tri ne treba ni pričati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.