Prvo ti moras malo otkriti nesto o sebi, npr. zasto te sve to zanima?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Prvo ti moras malo otkriti nesto o sebi, npr. zasto te sve to zanima?
Eman Jasarevic 07, iz Buducnosti/Fabrika, mislim da je 205, gledao sam ga protiv Bratunca mislim da je pucao 8 trica, a 7 pogodio i imao je dvocifren broj skokova i sad je, protiv Rudara, postigao ja 14 koševa. Ako se nastavi ovako razvijati mislim da ga čeka odlična kosarkaska budućnost... Na onakvu visinu imati onakvo pravo držanje, kretanje, pregled i sto je po meni glavno djete igra mozgom.damjan6915 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 16:45Prijatelj mi radi kao skaut za Stela Azuru
Jesi probao recimo za promjenu otici na utakmicu kadetske lige?damjan6915 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 03:10Pozdrav svima.
Radim kao skaut za prijatelja koji je skaut u Stela Azuri i radi sa još nekim italijanskim timovima.
Već sam prije pisao, al evo počela je sezona pa reko da vidim je l ima nekih momaka 07 08, 200cm+
Ovi što su pod ugovorom u Budućnosti, Igokei, Sparsu i slično me ne interesuju, ako ima nešto ispod radara bilo bi super![]()
Ethel je napisao/la: ↑04 dec 2022, 13:03Jesi probao recimo za promjenu otici na utakmicu kadetske lige?damjan6915 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 03:10Pozdrav svima.
Radim kao skaut za prijatelja koji je skaut u Stela Azuri i radi sa još nekim italijanskim timovima.
Već sam prije pisao, al evo počela je sezona pa reko da vidim je l ima nekih momaka 07 08, 200cm+
Ovi što su pod ugovorom u Budućnosti, Igokei, Sparsu i slično me ne interesuju, ako ima nešto ispod radara bilo bi super![]()
Znam dosta skauta za razne agencije i klubove, pa i ponekog skauta koji radi za skauta, ali niti jednog koji igrace trazi preko foruma, vec zaprati malo statistike utakmica, a mnogo vise sjedne u auto i ode pogledati utakmicu uzivo.
Vjerovatno imas neku proviziju za potpisanog igraca, nema tu neke velike zarade, ali da bi je bilo ikako odes i pogledas utakmice i nadjes igrace koje trazis.
Subasic je iz Visegradabombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2022, 21:50Šta je sa sinom Edisa Subašića , je li to velika patriota i Krajišnik gurnuo sina u Hrvatsku reprezentaciju ?
Ja ubjeđen da je iz Bihaća . Uglavnom , taj mali je izgubljen za nas ?marlostanf1eld je napisao/la: ↑04 dec 2022, 23:38Subasic je iz Visegradabombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2022, 21:50Šta je sa sinom Edisa Subašića , je li to velika patriota i Krajišnik gurnuo sina u Hrvatsku reprezentaciju ?
Nama su seniorski reprezentativci BiH izgubljeni a ne ovaj sto igra za kadete Hrvatske.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 dec 2022, 10:44Ja ubjeđen da je iz Bihaća . Uglavnom , taj mali je izgubljen za nas ?marlostanf1eld je napisao/la: ↑04 dec 2022, 23:38Subasic je iz Visegradabombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2022, 21:50Šta je sa sinom Edisa Subašića , je li to velika patriota i Krajišnik gurnuo sina u Hrvatsku reprezentaciju ?
Ethel je napisao/la: ↑04 dec 2022, 13:03Jesi probao recimo za promjenu otici na utakmicu kadetske lige?damjan6915 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 03:10Pozdrav svima.
Znam dosta skauta za razne agencije i klubove, pa i ponekog skauta koji radi za skauta, ali niti jednog koji igrace trazi preko foruma, vec zaprati malo statistike utakmica, a mnogo vise sjedne u auto i ode pogledati utakmicu uzivo.
Vjerovatno imas neku proviziju za potpisanog igraca, nema tu neke velike zarade, ali da bi je bilo ikako odes i pogledas utakmice i nadjes igrace koje trazis.
Stranice klubova na facebooku, oni objave ili link statistike ili ucinak igraca, vecina njih barem. Zavrsnicu svakako imas na stranici saveza live statistiku.damjan6915 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 20:06Ethel je napisao/la: ↑04 dec 2022, 13:03Jesi probao recimo za promjenu otici na utakmicu kadetske lige?damjan6915 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 03:10Pozdrav svima.
Gdje mogu vidjeti statistiku?
Subašić Dino je iz Bihaća. Igrao u KK Koš, presao u Cedevitumarlostanf1eld je napisao/la: ↑04 dec 2022, 23:38Subasic je iz Visegradabombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2022, 21:50Šta je sa sinom Edisa Subašića , je li to velika patriota i Krajišnik gurnuo sina u Hrvatsku reprezentaciju ?
https://ksksarajevo.ba/damjan6915 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 20:06Ethel je napisao/la: ↑04 dec 2022, 13:03Jesi probao recimo za promjenu otici na utakmicu kadetske lige?damjan6915 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 03:10Pozdrav svima.
Gdje mogu vidjeti statistiku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.