FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 245

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 dec 2022, 17:28

napoleon72 je napisao/la:
19 dec 2022, 16:42
slika

O ovom sam govorio nekidan kad su se neki pravili pametni. Kad si u nekom fudbalskom klubu, tu vise ne postoji "privatno" i "poslovno", ti si reprezent kluba u svakom trenutku. Ona je na privatnom profilu objavila ovu sliku i opis, i u naslovu je navedena kao "direktorica FK Sarajevo" a ne Ajla Alimanovic. Cak je i hashtag #fksarajevo objavljen, vijest spada u kategoriju onih u klubu. Slicno je bilo i kad je Mirvic sponzorisao kriminalca Stojnica.
Sutra da ova qrava bilo kakvu sramotu objavi na svom profilu, ta ljaga ide na ime FK Sarajevo. Nije pokojni Jesic bio budala kad je igracima zabranio drustvene mreze. Al kad su nam svi u klubu instagramuse, influenserke i blogeri, svasta cemo se jos nagledat od njih.

- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 dec 2022, 17:46

Ado_77 je napisao/la:
19 dec 2022, 17:09
fks74 je napisao/la:
19 dec 2022, 16:47
J.bala vas i ona i ovi novinarčići što svaku sitnicu o Sarajevu pišu kao da je izbio požar. Pičqe ne pišu o uhljupima koji su otvorili humanitarni broj za skupljanje love, hvala ti bože što nismo ubtoj situaciji. Mogu misliti šta bivse sve pisalo. :puke: Malo i vi postite, više vi štete pravite sa baljezganjem nego ona. Pratite joj svaki korak, popustite malo.
Kakve covjece pises nebuloze, ko da ti neko drma kavez sta me boli briga za zelju i ljudi pisu probleme u klubu i tu se toga nakupilo da bi se mogao film snimiti,kako bolan mi stetimo klubu jer ga mi vodimo,ova direktorica stvarno nije u vinklu. :crazy:
Oni samo prenose informacije sa foruma a vi ste ovdje isto kokoši neke. Popustite malo, uvijek nezadovoljstvo. Evo 10 godina niko nam ne valja, nije moguće da niko ne radi kako treba. I kada se dupla osvajala, niko nije valjao. Onaj lopov, vidu kako igrač trči, onaj igrač ne zna centrirati itd. Sada nemaš dugova i radi se nešto. Pustite malo neka ljudi rade, mi bi da upravljamo sa tuđom lovom i tuđim životima.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 19 dec 2022, 18:28

"Na čarapah rupe broji,
Jedan Mamić, ali koji?"

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 dec 2022, 18:33

VenamaHrabrih je napisao/la:
19 dec 2022, 18:28
"Na čarapah rupe broji,
Jedan Mamić, ali koji?"
Kad se sjetim one sreće jedan vadi, drugi meče :rol:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 19 dec 2022, 18:36

fks74 je napisao/la:
19 dec 2022, 17:46
Ado_77 je napisao/la:
19 dec 2022, 17:09
fks74 je napisao/la:
J.bala vas i ona i ovi novinarčići što svaku sitnicu o Sarajevu pišu kao da je izbio požar. Pičqe ne pišu o uhljupima koji su otvorili humanitarni broj za skupljanje love, hvala ti bože što nismo ubtoj situaciji. Mogu misliti šta bivse sve pisalo. :puke: Malo i vi postite, više vi štete pravite sa baljezganjem nego ona. Pratite joj svaki korak, popustite malo.
Kakve covjece pises nebuloze, ko da ti neko drma kavez sta me boli briga za zelju i ljudi pisu probleme u klubu i tu se toga nakupilo da bi se mogao film snimiti,kako bolan mi stetimo klubu jer ga mi vodimo,ova direktorica stvarno nije u vinklu. :crazy:
Oni samo prenose informacije sa foruma a vi ste ovdje isto kokoši neke. Popustite malo, uvijek nezadovoljstvo. Evo 10 godina niko nam ne valja, nije moguće da niko ne radi kako treba. I kada se dupla osvajala, niko nije valjao. Onaj lopov, vidu kako igrač trči, onaj igrač ne zna centrirati itd. Sada nemaš dugova i radi se nešto. Pustite malo neka ljudi rade, mi bi da upravljamo sa tuđom lovom i tuđim životima.
Problem je sto oni vecina njih ne zna sta radi,ima tu nesto i sposobnih ali oni su manjina,ovde ima malo strucnih ljudi u klubu ali navijaci gube strpljenje jer su stalno turbulencije nema mira ni godinu,kad nismo imali nista imali smo solidan tim,sada imas novac nemas tima nikako.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 dec 2022, 18:52

fks74 je napisao/la:
Leave Aylaaaah aloneee! :plac:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 19 dec 2022, 18:53

Miljacka je napisao/la:
19 dec 2022, 16:58
Isto tinejdžerka, totalno neozbiljna žena. Čuj AYlah, koliko ti je godina glupačo? Jesi li toliko neozbiljna i neiživljena u životu da moraš svaku aktivnost podijeliti na instgramu?

Sabrina je za ovo go.vno institucija.

@fks74 Dok je go.vno tu gdje jeste tiče nas se i ima da joj zagorčavamo život koliko god bude trebalo. Ja sam čitav život na Koševu, a ne ova nedojebana droljetina. Ćeraćemo se još i vidjeti ko će na kraju ostati, a ko odyebati u skokovima.
Nemam sta reci na ovo. Nego samo pohvaliti ovaj lijep,tacan i precizan izraz :mrgreen:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 dec 2022, 18:54

Tvrdi najbolji bh. sudija da postoje igrači na koje se ne može utjecati, a jedan od njih je bivši igrač Sarajeva Amar Rahmanović.

“Svi očekuju imena poput Husref Musemić, Edis Mulalić, Feđa Dudić, trenere koji su temperamentni. Međutim, igrač kojem sam sudio, i držat ću se naše lige, jedan duži period od godinu i po – dvije, stvarno sam imao problema sa Amarom Rahmanovićem. On je strašno dobar igrač, nevjerovatno jak igrač, međutim bio je svjestan sebe. Kad god sam probao da mu priđem, on je mene tako izignorisao, ili me spustio. Ja njemu objasnim da može da ne priča sa mnom, da me ne provocira, a on meni odgovori: ‘Ko si ti?‘”

Amar Rahmanović :kralj:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 19 dec 2022, 19:06

spezial je napisao/la:
19 dec 2022, 17:21
19 dec 2022, 16:36
Lecler je napisao/la:
19 dec 2022, 16:17

Baš to nešto jutros kontam
Sabrina je za ovu Florentino Perez
Pa naravno da jest. Pod jedan, nije se brukala po instagramu svakodnevno, a i zena se bavila fudbalom i poznaje ga, za razliku od ayle koja je licno izjavila da ne prati fudbal vec decenijama, upitno je zna li i sva pravila
Sabrina nije ni imala profile na društvenim mrežama.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 dec 2022, 19:18

Lucas je napisao/la:
19 dec 2022, 19:06
spezial je napisao/la:
19 dec 2022, 17:21
19 dec 2022, 16:36

Sabrina je za ovu Florentino Perez
Pa naravno da jest. Pod jedan, nije se brukala po instagramu svakodnevno, a i zena se bavila fudbalom i poznaje ga, za razliku od ayle koja je licno izjavila da ne prati fudbal vec decenijama, upitno je zna li i sva pravila
Sabrina nije ni imala profile na društvenim mrežama.
Treba je pitati da se vrati. :rol:

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 19 dec 2022, 19:25

- Nema osobe ni igraca koja je u bilo koje vrijeme obavljala neku funkciju u klubu ili je igrala za nas da je nismo isprozivali.
- Nema osobe ni igraca koji su otisli iz kluba nakon prozivki da je nismo zazvali nazad i period kad je bila tu nazvali dobrim periodom ili dobrim igracem.
Dajmo malo se skulirajmo i opustimo!

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 19 dec 2022, 19:28

Miljacka je napisao/la:
Isto tinejdžerka, totalno neozbiljna žena. Čuj AYlah, koliko ti je godina glupačo? Jesi li toliko neozbiljna i neiživljena u životu da moraš svaku aktivnost podijeliti na instgramu?

@fks74 Dok je go.vno tu gdje jeste tiče nas se i ima da joj zagorčavamo život koliko god bude trebalo. Ja sam čitav život na Koševu, a ne ova nedojebana droljetina. Ćeraćemo se još i vidjeti ko će na kraju ostati, a ko odyebati u skokovima.
Ko bi rekao da ćemo nekad žaliti i za Sabrinom

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 19 dec 2022, 19:29

H8Z7 je napisao/la:
19 dec 2022, 18:54
Tvrdi najbolji bh. sudija da postoje igrači na koje se ne može utjecati, a jedan od njih je bivši igrač Sarajeva Amar Rahmanović.

“Svi očekuju imena poput Husref Musemić, Edis Mulalić, Feđa Dudić, trenere koji su temperamentni. Međutim, igrač kojem sam sudio, i držat ću se naše lige, jedan duži period od godinu i po – dvije, stvarno sam imao problema sa Amarom Rahmanovićem. On je strašno dobar igrač, nevjerovatno jak igrač, međutim bio je svjestan sebe. Kad god sam probao da mu priđem, on je mene tako izignorisao, ili me spustio. Ja njemu objasnim da može da ne priča sa mnom, da me ne provocira, a on meni odgovori: ‘Ko si ti?‘”

Amar Rahmanović :kralj:
Nazalost nikad nećemo imati takvog igraca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 dec 2022, 20:20

eccehomo je napisao/la:
19 dec 2022, 19:28
Miljacka je napisao/la:

Ko bi rekao da ćemo nekad žaliti i za Sabrinom
Ne zalimo gluho bilo 😂 ali u ovom primjeru i isaret pametnom dovoljan. Sto neko rece daj da malo iskuliramo.. zalimo jer hocemo rezultat odmah i kad se zakuha neko mora biti prvi na listi za odstrel.
I dobijemo jos gore nego sto smo imali i onda svi kolektivno kmecimo, lizemo sto smo pljunuli itd itd
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 19 dec 2022, 20:50

Sramota da klub nijednom slikom nije ispratio rekonstrukciju terena, mozda jednom na pocetku radova i to je sve. Trava je mozda vec i 90% postavljena, nigdje slike. Sramota i za novinare sarajevske kojih ima milion i jedan, da su dva puta otisli i ko uslikali nesto i to je sve. I navijaci su podbacili, tu i tamo bi neko otisao ili prosao pored stadiona pa okacio sliku, a ovako generalno - slabo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 19 dec 2022, 20:58

Ma boli njih **** za klubom oni od 9-tog mj najavljuju skupštinu kluba i još nikada nije održana
Ovo je najgora uprava od postojanja FK Sarajevo

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 19 dec 2022, 21:07

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 dec 2022, 21:26

Aylah = Pipi poderana carapica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 dec 2022, 21:37

Dudić dao pravu izjavu,, mnogo navijača Sarajeva priželjkuju loše rezultate kluba "

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 19 dec 2022, 21:37

Pola foruma prizivalo da nam je Mamica da nas povede, sad problem slika s Mamicima. A i bas je koka ispala na ovoj slici :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 58 gostiju.