Neće Smajlagić u Sarajevo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 dec 2022, 21:12Dobro je brate dok se samo piše. Odlično je dok nema zvanično![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Zasto vas iznenadjuje Aga Smajlaga? Pa takve cemo dovoditi, a mozda i gore
Grande Mirvinho! Od marke pravi pola marke! Od onakvog kluba postadosmo truba!
Grande Mirva!
Grande Mirvinho! Od marke pravi pola marke! Od onakvog kluba postadosmo truba!
Grande Mirva!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ali da je Mirvic ovakav smecar ni pomislio ne bih nikad.. krije se covjek iza Ajline suknje.
- ElCartel11
- Kontakt:
Posljednje 4 ekipe u MTELPL su Igman, Sloboda, Leotar, Sloga.
Protiv svih 4 ekipa smo izgubili. Sva 4 poraza u gostima. Kod sva 4 poraza mi nismo gola zabili.
3 poraza su završena identičnim rezultatom 2:0. Protiv Sloge je bilo 1:0
Grande Mirva i prljavi kladionicarski novac
Protiv svih 4 ekipa smo izgubili. Sva 4 poraza u gostima. Kod sva 4 poraza mi nismo gola zabili.
Grande Mirva i prljavi kladionicarski novac

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mozda smo katastrofa protiv malih ekipaElCartel11 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 22:23Posljednje 4 ekipe u MTELPL su Igman, Sloboda, Leotar, Sloga.
Grande Mirva i prljavi kladionicarski novac![]()
al smo zato losi protiv ovih jacih
Ne bih ja rekao da smo katastrofa ili loši prije bi rekao da nismo pobijediliBegovicRamiz je napisao/la: ↑18 dec 2022, 22:40mozda smo katastrofa protiv malih ekipaElCartel11 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 22:23Posljednje 4 ekipe u MTELPL su Igman, Sloboda, Leotar, Sloga.
Grande Mirva i prljavi kladionicarski novac![]()
al smo zato losi protiv ovih jacih

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma ko zna, mozda je mirvic i doso cista nijeta al kad vidis s kim sjedi i ko ga je smoto uza se, bog zna, mozda ga reketiraju, ucjenjuju... uglavnom, mrka kapa
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaš kako kazu reci mi sa kim se druzis i reci cu ti kakav si ti.
Ne mogu ja recimo glumiti nekome dobrog i finog momka, a oko mene sve dziberi sa krimi dosijejima.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Za dvije godine cemo biti najbolji u kantonu
Dok god je zalizani trener i ovi rade od kluba to sto rade sasvim svejedno je ko ce doci.
Jedini izlaz je da neko kupi prava ko ce stvarno da gleda da klub digne iz ove zabokrecine,ovaj Mirvic je sve samo ne ozbiljan.
Jedini izlaz je da neko kupi prava ko ce stvarno da gleda da klub digne iz ove zabokrecine,ovaj Mirvic je sve samo ne ozbiljan.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ova zena je dokaz da u Bosni mozes biti totalni idiot, ali totalni onaj moron, a biti direktor, samo ako znas kome u guzicu se uvuci ili kome ga flautati. Odavno nisam vidio da objave nekog sa ovakvom funkcijom kao njena, odisu ovakvom neinteligencijom u svakom postu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Zato što smo zemlja yebenih uhljeba, sve ide preko veze, poslo me Asim, de zaposli mi ženu, kćerku, ima li kakva pozicija da je velika plata, nije problem završićemo naši smo i tako....što bi drugačije bilo u FKS?!joker90 je napisao/la: ↑19 dec 2022, 11:07Ova zena je dokaz da u Bosni mozes biti totalni idiot, ali totalni onaj moron, a biti direktor, samo ako znas kome u guzicu se uvuci ili kome ga flautati. Odavno nisam vidio da objave nekog sa ovakvom funkcijom kao njena, odisu ovakvom neinteligencijom u svakom postu.
Ljudi znaju Mirvića a trebalo zaposliti jaranu, rođaku, dobrom prijatelju ženu?!
Nikakav problem.
To što ne zna raditi i da je kako treba, ne bi dobacila dalje od kuhinje ovog što je uvalio na direktorsku poziciju, nikakav problem.
Može Ajla, može Potura, sve može.
Još ako je istina da bude i žeganja, odlično

A FKS? Ma yebo FKS!

Koševo Zapad
Umjesto da ucini sve da se navijaci vrate i svi zajedno podrzavamo klub.ona radi suprotno i daje sve vise razloga da budemo mi protiv nje i kluba
Ma yebe se njima za navijace. Pa ova pacenica gleda na navijace ko na krezavu sirotinju koja joj samo remeti njen instagramicni zivot... ne budi naivan, sta ona ima zajednicko s prosjecnim navijacem Sarajeva?
-
- Kontakt:
Dno dna sta vise reci. Cim ove glava i mahalasi imaju pristup u klubu znas da je dno,prije kad su pljuvali kolektivno znao si barem da si na nekom pravom putu barem sto se rezultata tice
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Na današnji dan prije 14 godina napustio nas je naš babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.