Bas. Eno Dzeko najbolji od najboljih, volim ga ko da mi je brat, a covjek ima slika iz kafane malih milion i to sa nekim ljudima za koje mislim da im je IQ u minusu. Ali boze moj, teren je jedno, ovo ovamo je drugo i nemam problem s tim. Ali i razumijem raju, zbog toliko gresaka u proslosti, sada se svaka sitnica gleda da im se doda.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑18 dec 2022, 00:50Vidio sam neke prozivke za teren na Kosevu, neke slike lafo smrzle trave i dijelova sto fale pa da pojasnimo:
Prvo smrzla trava kao, polijevali je vodom. Da, zalijeva se vodom da se odrzi svjezina dok se ne postavi, a i kad se postavi zalijeva se (sreca pa ima i kisa koja to olaksava s te strane povremeno), minusa je bilo mozda dan-dva u zadnjih 7, i to rano ujutru. Pa kisa padne i na Grbavicu i Bilino i kad je hladno uhvati se mraz ujutru, ali vec za koji sat se to vrati u normalu, ne unistava se nista tako lako.
Drugo, za te dijelove sto fale, naravno postavljaju se sada da bi se pratila neka linija, jer nisu sve palete s travom iste sirine i ovako se olaksava redanje, normalno je da ima i ostecenih, one se kasnije mijenjaju kad se sve postavi, one se izvade, ubaci se novi busen i gotova prica, isto kao kad se mijenja trava ispred golova kad se istrosi.
Kisa nije problem citao sam i te komentare i na grbavici je gruhala jaka kisa pa nije napravila problem.
Evo i slika gdje su se mjenjali ti osteceni dijelovi "rupe na terenu"
A na kraju rezultat vrhunski.
Ono sto vidim na Kosevu i drugim stadionima sada je ovaj zavrsni sloj crni, a na Grbavici je bio smedji. Jel to razlika u boji samo ili je neki novi element?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Edin Dzeko je postigao u fudbalu sve sto se moze postici i da sjedi ne znam s kim on je profesionalac. Ovi uhljupi se trebaju pokriti po glavi i napraviti neki uspjeh a ne da svaku polusezonu prave novu eru. A sto se tice uhljupa iz strucnog staba sve se vise cini da one price o bojkotu Fedje nije bezveze, sjeli jarani na pivu i dogovarali se.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 dec 2022, 00:32Bas. Eno Dzeko najbolji od najboljih, volim ga ko da mi je brat, a covjek ima slika iz kafane malih milion i to sa nekim ljudima za koje mislim da im je IQ u minusu. Ali boze moj, teren je jedno, ovo ovamo je drugo i nemam problem s tim. Ali i razumijem raju, zbog toliko gresaka u proslosti, sada se svaka sitnica gleda da im se doda.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Likovi upoređuju najveću legendu bosanskog fudbala i ženu koja ne zna šta je ofsajd hahahahahaha. Sabrina je za nju Florentino Perez ali eto vidjet cemo uskoro sta ce bit. Ja predviđam ostanak trenerskog maga maksimalno do maja, rezultate puno gore nego Feđini i dolazak neke nove uličarske ublehe. Po mogućnosti neka dobra žena koja je vodila U15 Sokolac barem da nas vodi u new eru.Zastone je napisao/la: ↑18 dec 2022, 01:06Edin Dzeko je postigao u fudbalu sve sto se moze postici i da sjedi ne znam s kim on je profesionalac. Ovi uhljupi se trebaju pokriti po glavi i napraviti neki uspjeh a ne da svaku polusezonu prave novu eru. A sto se tice uhljupa iz strucnog staba sve se vise cini da one price o bojkotu Fedje nije bezveze, sjeli jarani na pivu i dogovarali se.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 dec 2022, 00:32Bas. Eno Dzeko najbolji od najboljih, volim ga ko da mi je brat, a covjek ima slika iz kafane malih milion i to sa nekim ljudima za koje mislim da im je IQ u minusu. Ali boze moj, teren je jedno, ovo ovamo je drugo i nemam problem s tim. Ali i razumijem raju, zbog toliko gresaka u proslosti, sada se svaka sitnica gleda da im se doda.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Muzicari au ovo.....Lecler je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:26Tu suLucas je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:33Samo Obuča i Repuh nedostaju da upotpune ovu sliku.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:58
U ovaj "klub" ko dođe na 24 sata izgubit će volju za fudbalom, a kamoli posudba od 6 mjeseci ili godinu. Zato niko normalan odnosno bilo ko želi što bolju karijeru neće ni proći pored Koševa.![]()
![]()
Predsjednik turskog Konyaspora, Fatih Özgökçen, je nakon prijateljske utakmice protiv Željezničara izrazio zadovoljstvo bosanskohercegovačkim fudbalerima, te da će nastaviti dovoditi talentovane igrače iz naše domovine, prvenstveno iz redova Plavih sa Grbavice, ali i iz drugih ekipa.
Nedugo nakon pomenutog susreta, talentovani fudbaler Sarajeva, Hamza Ljukovac, se pridružio treninzima turskog kluba, a kako pišu turski mediji, dobio je pozitivan izvještaj od strane trenera Konyaspora, Ilhana Paluta, te bi u sljedećim danima trebao potpisati ugovor.
Ljukovac igra na poziciji lijevog krila, a prethodne sezone je u juniorskom šampionatu Bosne i Hercegovine postigao četiri gola u 13 odigranih utakmica.
Ovi došli ovamo igrat sa Zeljeznicarem prijateljsku a od nas igraca uzeše

Dobro je pa ima profesinalni ugovor sa nama.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 dec 2022, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E za ove kombinacije smo mi, realno!
MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:48A ko bi to mogao od ove garniture iz uprave. Zamisli Mirzu kad bi mu krenuo šuštati na engleskomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:43
Da imamo nekog mahera u klubu da ode po tog interesantnog igraca. U Neki restoran sa stilom ga izveses objasnis covjeku sta je Bosna, opises grad, zivot… da ie jedan Modric izjavio da je najteza liga i ko tu moze moze svugdje, bla bla… i mozda bi i covjek dosao.. i opet se vratimo na puku nesposobnost ljudi koji rade taj posao u klubu![]()
![]()

Jel i tturska razvojna liga 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Odavno nije bilo manje konkretnih informacija vezano za FK Sarajevo, ovaj put se izgleda baš nešto radi u tišini, čak su i novinare uspjeli izolovati. Eh sad, ili ćemo baš na kraju dobiti neki pozitivan boom ili će biti totalni potop. 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma doći će par tkz kapitalaca, i eto nadati se da ćemo pogoditi s njima, pa da imamo kakvu - takvu igru na proljeće.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pratimo jednog garu iz Afrike, preporucio ga Rashid.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 dec 2022, 12:49Ma doći će par tkz kapitalaca, i eto nadati se da ćemo pogoditi s njima, pa da imamo kakvu - takvu igru na proljeće.
Cak ima i klip svoj na youtubu od 30sek.
-
- Kontakt:
Moze li pomoc u vezi paketica od kluba? Trazim na fb stranici i nista nisam nasao. Ako neko zna moze na pp, unaprijed hvala
-
- Kontakt:
Ma kakva tajnost cim su ti Obuca,Repuh,Varesanovic u klubu tu nema tajnosti
Otkud ti ideja da se uopće išta radi?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jedno ozbiljno pitanje
-
- Kontakt:
@ado-hz
To nikakve veze nema. Te linije o kojim ti pricas se dobijaju kosenjem trave.

To nikakve veze nema. Te linije o kojim ti pricas se dobijaju kosenjem trave.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.