Nije ovo potez uprave nego navijaca.Što psujes ? Što psujes Broza? Ako ga i ne volis bar iz postovanja nekog jer taj rezim vas je stvorio i valjao vam pravo.
Ma kakvo moralisanje. Mene u toj vašoj akciji naprimjer brinu dvije stvari. Prva je da se ne može naći sponzor u gradu koji je ekonomski centar jedne države. A druga je ta, što je broj za vašu akciju naveden kao broj podrške projektima humanitarne organizacije pomozi.baBaza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:19Brate bila je akcija hz darivanje krvi ozbiljno al pretjerao sam ipak a nije jedina bilo je i drugih akcija i novcanih s vase strane i glupo je to sto sam pisao al isprovociralo me to vase moralisanje izvinjaJem seMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:07Hajde dobro, to ćemo pripisati hodanju oko škole za vrijeme nastave. A Boga ti, ako može objašnjenje kako to da se može dobiti krv od narkomana?
Ovom je danda mozak popila Gospodina miinzomni je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:41Koga je stvorio? Haj procitaj opet sta sam napiso. Ako treba i na slogove.
Jes vidio rasprave jakenapoleon72 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:57Ovom je danda mozak popila Gospodina mi![]()
![]()
dotad će željkan ispustit i vjeru idušuPredatod je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:45Digli se pitari opet a tajac bio 7 dana. Kako ih ispisa Mirvic,Ajlica i Varesanovic...pa cak nisu uSpjeli ni onog celavog debila da otjeraju.
Neka hajde, da ste i vi zivi bar tamo do marta. Pa kad vam kurcinu zabijemo za 8. Mart tu vam je i kraj. Nadati se da ce vec do tad biti 7b razlike jer mi igramo sa Igmanom a vi sa Zrinjskim. Volim kad se ovako trznete i onda raspad. Zao mi samo sto ce sjever biti prazan za derbi hahahhahahahahahhahaha TAKO JE MIRZA GIGANTE!
Jedno su zelje. Odavno vi to sanjate. Nismo mi spali na zgradu u gradu koja je pod hipotekom. Nasa imovina je 40mil. Ne kupuje se Zeljo za 2mil kad ga navijaci ne mogu da sacuvaju. Imali ste prilike da se pokazete. Mi smo te pare za desetogodisnje skupljali. Vec kazem ako prezivite Zrinjski,Zelju, Siroki i Velez onda svaka cast. Sve mi mirise da se cuje sa istoka Uprava napolje, Mirvicu odlazi. Evo pa me citiraj a da se kladimo po sta god hoces.pupahava je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:50dotad će željkan ispustit i vjeru idušuPredatod je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:45Digli se pitari opet a tajac bio 7 dana. Kako ih ispisa Mirvic,Ajlica i Varesanovic...pa cak nisu uSpjeli ni onog celavog debila da otjeraju.
Neka hajde, da ste i vi zivi bar tamo do marta. Pa kad vam kurcinu zabijemo za 8. Mart tu vam je i kraj. Nadati se da ce vec do tad biti 7b razlike jer mi igramo sa Igmanom a vi sa Zrinjskim. Volim kad se ovako trznete i onda raspad. Zao mi samo sto ce sjever biti prazan za derbi hahahhahahahahahhahaha TAKO JE MIRZA GIGANTE!![]()
Predatod je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:55Jedno su zelje. Odavno vi to sanjate. Nismo mi spali na zgradu u gradu koja je pod hipotekom. Nasa imovina je 40mil. Ne kupuje se Zeljo za 2mil kad ga navijaci ne mogu da sacuvaju. Imali ste prilike da se pokazete. Mi smo te pare za desetogodisnje skupljali. Vec kazem ako prezivite Zrinjski,Zelju, Siroki i Velez onda svaka cast. Sve mi mirise da se cuje sa istoka Uprava napolje, Mirvicu odlazi. Evo pa me citiraj a da se kladimo po sta god hoces.pupahava je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:50dotad će željkan ispustit i vjeru idušuPredatod je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:45Digli se pitari opet a tajac bio 7 dana. Kako ih ispisa Mirvic,Ajlica i Varesanovic...pa cak nisu uSpjeli ni onog celavog debila da otjeraju.
Neka hajde, da ste i vi zivi bar tamo do marta. Pa kad vam kurcinu zabijemo za 8. Mart tu vam je i kraj. Nadati se da ce vec do tad biti 7b razlike jer mi igramo sa Igmanom a vi sa Zrinjskim. Volim kad se ovako trznete i onda raspad. Zao mi samo sto ce sjever biti prazan za derbi hahahhahahahahahhahaha TAKO JE MIRZA GIGANTE!![]()
Dugo ja pratim ovu ligu i nase mentalitet. Znas kako to ide. A sjever je vec ugasen od Varesanovica. Cuj on doso ovi nece![]()
ne postoji taj trener da je jug prazan niti se rodio taj covjek da to uradi.
Evo pa me citiraj a da se kladimo po sta god hoces.
Dugo ja pratim ovu ligu i nase mentalitet. Znas kako to ide.
Najbolje je da i mi ne dodjemo, organizuje se gledanje na Grbavici, doci ce raje. Ovako ako oni bojkotuju po meni nemas razloga da ides gore.Predatod je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:45Digli se pitari opet a tajac bio 7 dana. Kako ih ispisa Mirvic,Ajlica i Varesanovic...pa cak nisu uSpjeli ni onog celavog debila da otjeraju.
Neka hajde, da ste i vi zivi bar tamo do marta. Pa kad vam kurcinu zabijemo za 8. Mart tu vam je i kraj. Nadati se da ce vec do tad biti 7b razlike jer mi igramo sa Igmanom a vi sa Zrinjskim. Volim kad se ovako trznete i onda raspad. Zao mi samo sto ce sjever biti prazan za derbi hahahhahahahahahhahaha TAKO JE MIRZA GIGANTE!
Predatod je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:55Jedno su zelje. Odavno vi to sanjate. Nismo mi spali na zgradu u gradu koja je pod hipotekom. Nasa imovina je 40mil. Ne kupuje se Zeljo za 2mil kad ga navijaci ne mogu da sacuvaju. Imali ste prilike da se pokazete. Mi smo te pare za desetogodisnje skupljali. Vec kazem ako prezivite Zrinjski,Zelju, Siroki i Velez onda svaka cast. Sve mi mirise da se cuje sa istoka Uprava napolje, Mirvicu odlazi. Evo pa me citiraj a da se kladimo po sta god hoces.pupahava je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:50dotad će željkan ispustit i vjeru idušuPredatod je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:45Digli se pitari opet a tajac bio 7 dana. Kako ih ispisa Mirvic,Ajlica i Varesanovic...pa cak nisu uSpjeli ni onog celavog debila da otjeraju.
Dugo ja pratim ovu ligu i nase mentalitet. Znas kako to ide. A sjever je vec ugasen od Varesanovica. Cuj on doso ovi nece![]()
ne postoji taj trener da je jug prazan niti se rodio taj covjek da to uradi.
Evo pa me citiraj a da se kladimo po sta god hoces.
Dugo ja pratim ovu ligu i nase mentalitet. Znas kako to ide.