Onda ide pusenje normalno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mojne me samo samarati ko Tatara, Sehovica...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A ko bi to mogao od ove garniture iz uprave. Zamisli Mirzu kad bi mu krenuo šuštati na engleskomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:43pitara je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:32Pokušavali su par puta ali većinom nisu htjeli igrači, sjećam se i Etiona Velikonje htio Cardiff da nam ga posudi, nije on pristao.MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:27
Nismo mi baš od juče povezani s Cardiffom. Ne znam što bi nam kao sada slali igrače na posudbu.
Sjećam se kad je bio članak o nekom Marokancu iz Kortrijka kojeg su htjeli nama poslati na posudbu. On nije htio ni da čuje za to.
Da imamo nekog mahera u klubu da ode po tog interesantnog igraca. U Neki restoran sa stilom ga izveses objasnis covjeku sta je Bosna, opises grad, zivot… da ie jedan Modric izjavio da je najteza liga i ko tu moze moze svugdje, bla bla… i mozda bi i covjek dosao.. i opet se vratimo na puku nesposobnost ljudi koji rade taj posao u klubu

Pa valjda bi sportski direktori i menadzeri trebali biti najsarmantniji i najslatkorjeciviji ljudi, da igraca privoli svojom pricom da dodje u klub.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:43pitara je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:32Pokušavali su par puta ali većinom nisu htjeli igrači, sjećam se i Etiona Velikonje htio Cardiff da nam ga posudi, nije on pristao.MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:27
Nismo mi baš od juče povezani s Cardiffom. Ne znam što bi nam kao sada slali igrače na posudbu.
Sjećam se kad je bio članak o nekom Marokancu iz Kortrijka kojeg su htjeli nama poslati na posudbu. On nije htio ni da čuje za to.
Da imamo nekog mahera u klubu da ode po tog interesantnog igraca. U Neki restoran sa stilom ga izveses objasnis covjeku sta je Bosna, opises grad, zivot… da ie jedan Modric izjavio da je najteza liga i ko tu moze moze svugdje, bla bla… i mozda bi i covjek dosao.. i opet se vratimo na puku nesposobnost ljudi koji rade taj posao u klubu
Kod nas hadzija ne zna sva slova izgovorit jos plus laze igrace kolka ce im plata bit
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde kad ste već doveli trenera( iako je nakaradan, to ćemo zamjeriti u ovom pisanju
) dovedite i neko pojačanje u pm.
I s ovakvim trenerom bi imali dobre rezultate da se dovedu 4 kvalitetna igrača.

I s ovakvim trenerom bi imali dobre rezultate da se dovedu 4 kvalitetna igrača.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma može se dovesti igrači na posudbu iz Cardiffa i Kortrijka, samo treba stručnosti malo i htijenja.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Pocelo je vec

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tu suLucas je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:33Samo Obuča i Repuh nedostaju da upotpune ovu sliku.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:58
U ovaj "klub" ko dođe na 24 sata izgubit će volju za fudbalom, a kamoli posudba od 6 mjeseci ili godinu. Zato niko normalan odnosno bilo ko želi što bolju karijeru neće ni proći pored Koševa.

ISTINA ZA VEDRANA!
Ovo je raja koja je prije bilo na sjeveru, nikakvi krimosi normalan momciLecler je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:26Tu suLucas je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:33Samo Obuča i Repuh nedostaju da upotpune ovu sliku.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:58
U ovaj "klub" ko dođe na 24 sata izgubit će volju za fudbalom, a kamoli posudba od 6 mjeseci ili godinu. Zato niko normalan odnosno bilo ko želi što bolju karijeru neće ni proći pored Koševa.![]()
![]()
Daj ba ova mora bit fotosopLecler je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:26Tu suLucas je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:33Samo Obuča i Repuh nedostaju da upotpune ovu sliku.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:58
U ovaj "klub" ko dođe na 24 sata izgubit će volju za fudbalom, a kamoli posudba od 6 mjeseci ili godinu. Zato niko normalan odnosno bilo ko želi što bolju karijeru neće ni proći pored Koševa.![]()
![]()

A Repuh u fazonu joj što parla mati dragaMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:48A ko bi to mogao od ove garniture iz uprave. Zamisli Mirzu kad bi mu krenuo šuštati na engleskomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:43
Da imamo nekog mahera u klubu da ode po tog interesantnog igraca. U Neki restoran sa stilom ga izveses objasnis covjeku sta je Bosna, opises grad, zivot… da ie jedan Modric izjavio da je najteza liga i ko tu moze moze svugdje, bla bla… i mozda bi i covjek dosao.. i opet se vratimo na puku nesposobnost ljudi koji rade taj posao u klubu![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovako nestoH8Z7 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:33A Repuh u fazonu joj što parla mati dragaMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:48A ko bi to mogao od ove garniture iz uprave. Zamisli Mirzu kad bi mu krenuo šuštati na engleskomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:43
Da imamo nekog mahera u klubu da ode po tog interesantnog igraca. U Neki restoran sa stilom ga izveses objasnis covjeku sta je Bosna, opises grad, zivot… da ie jedan Modric izjavio da je najteza liga i ko tu moze moze svugdje, bla bla… i mozda bi i covjek dosao.. i opet se vratimo na puku nesposobnost ljudi koji rade taj posao u klubu![]()
![]()
![]()

Al se okice cakle ko kandilji

- FKS -
Hahaha može i to mada sam ja išao više na ovoMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:38Ovako nestoH8Z7 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:33A Repuh u fazonu joj što parla mati dragaMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:48
A ko bi to mogao od ove garniture iz uprave. Zamisli Mirzu kad bi mu krenuo šuštati na engleskom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://youtube.com/shorts/1fiHT__QxPI?feature=share
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Gledaj glava, gledaj ko predstavlja klub

Bojkot je SEVAP !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- napoleon72
- Kontakt:
Kako mislis dovest nekog ko nece da dolazi u ovu zabokrecinu? Haj Kortrijk i nekako, a taj iz Cardiffa ce uvijek radije izabrat trecu ili cetvrtu englesku ligu nego Bosnu. Cuj da mi dovodimo iz Championshipa igrace na pozajmicu, pa ni na igrici to ne moze.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E jes cudno ibretit se sto sjede ljudi zajedno koji se poznaju.Kako mogu izaci uopste u kafic sram ih bilo
Realno vec smo u fazi kad smo poceli naprdjivat ko žene u pms,al ok nemamo rezultata pa kao ide to da nam nista nevalja

Realno vec smo u fazi kad smo poceli naprdjivat ko žene u pms,al ok nemamo rezultata pa kao ide to da nam nista nevalja

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".