Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zamisli ti koja su sirotinja hz kad oni zamjeraju svojoj upravi sto jede kod brajlovica jer je brajla najskuplji ugostitelj u gradu dok hz nema za somuna uprava kod brajlovia jede razuijem njihovu frustraciju
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Vakat je za kupovati Zeljkanu cefine. Cim je humanitarni broj za klub aktiviran, nije im jos puno ostalo! Stecaj 1921!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Vama je vazno da se sto vise promovisete kao grupa. Samo ovaj put to radite preko ledja svih zeljovaca. Mislim da taj natpis na dresovima nece trajati dugo. Poslije prve bakljade i kazne ili par kikseva na terenu obicni navijaci ce reci kome mi placamo i dajemo pare i trazit ce se drugi realni sponzor ili druga upravaBaza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 20:16Jbg nekome ko renta stadion za 1km iz njihove te perspetive 2km golemo i zato ta pitarska sirotinja udara nisko na tu moralnu pricu bolje dati 2km nekom bolesnom pa i željo i manijaci su davali za humanitarne a sta ce horde zla one samo krv doniraju u humanitarne jer nemaju marke u djepu i sad zamisli nepravde brate jadno djete bolesno treba mu krv i na kraju dobije narkomansku krv od vasih predstavnika grupe to nije fer kad vec udarate nisko moralisti1987![]()
Moji pitari bolje razmislite koga treba podrzati hz ili upravu i jel vam mirva vise para donio u klub ili horde kojih nema 300 na sjeveru koseva bolje o tome raspravite medjusobno i gledajte sebe nego sto organizujete lazno moralisticke akcije i forum pokusaje da sprijecite 150 000 poziva jos ce reci da su oni zvali kao oni shatro da pomognu da manijacima bude logo na dresu shatro to im prica a nemaju 3km na sjever da odu na stranu sto nas mrze nego i da hoce pomoci nemaju para klasicne fukare1987 koje bojkotuju
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Gdje brat @švrakino da pohvali kako uz Livno i Zenica drugo SP zaredom ima medalju

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pozovi 17045 iz postovanja prema svrakindolcu nasem velikanu a i vi ste sirotinja ko i mi solidarisi se brate
A i klub im stedi nemaju para da rentaju najbolji stadion u drzavi grbavicu pa na bilino polje radije nek navijaci putuju malo
Pa nemaju para za prosineckog pa radije varesanovic kakav je takav nas je kazu
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vratite Osimu dugove bijede jedneBaza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:15Pozovi 17045 iz postovanja prema svrakindolcu nasem velikanu a i vi ste sirotinja ko i mi solidarisi se bratehorde kad su vidile da im je propala lazna moralisticka akcija zaustavljanja poziva onda licemjeri sad furaju pricu da su i oni zvali a prije da ce zenica okrenuti broj nego komsije iz titove prije a i vise para imaju robijasi od hz oni bolan nemaju ni za dande pa u bojkot fukare1987 rajvosa
A i klub im stedi nemaju para da rentaju najbolji stadion u drzavi grbavicu pa na bilino polje radije nek navijaci putiju malo
Pa nemaju para za prosineckog pa radije varesanovic kakav je takav nas je kazu![]()
Prvo nek amar vrati dugove kluba drzavi za koje je odgovoran pa nek onda glumi kamatara posteno je da on vrati dugove kluba koje ostavio pa tek onda da mi njemu vracamo istaKockoglavi je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:27Vratite Osimu dugove bijede jedneBaza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:15Pozovi 17045 iz postovanja prema svrakindolcu nasem velikanu a i vi ste sirotinja ko i mi solidarisi se bratehorde kad su vidile da im je propala lazna moralisticka akcija zaustavljanja poziva onda licemjeri sad furaju pricu da su i oni zvali a prije da ce zenica okrenuti broj nego komsije iz titove prije a i vise para imaju robijasi od hz oni bolan nemaju ni za dande pa u bojkot fukare1987 rajvosa
A i klub im stedi nemaju para da rentaju najbolji stadion u drzavi grbavicu pa na bilino polje radije nek navijaci putiju malo
Pa nemaju para za prosineckog pa radije varesanovic kakav je takav nas je kazu![]()
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Pomalo zulu ratnice, necemo o narkoticima, narkomanima, narko sukobima...Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 20:16Jbg nekome ko renta stadion za 1km iz njihove te perspetive 2km golemo i zato ta pitarska sirotinja udara nisko na tu moralnu pricu bolje dati 2km nekom bolesnom pa i željo i manijaci su davali za humanitarne a sta ce horde zla one samo krv doniraju u humanitarne jer nemaju marke u djepu i sad zamisli nepravde brate jadno djete bolesno treba mu krv i na kraju dobije narkomansku krv od vasih predstavnika grupe to nije fer kad vec udarate nisko moralisti1987![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja ne pricam o sukobima ja pricam o nepravdi kakvi ba sukobi kave to veze s vasim humanitarnim akcijama ? Kazem kolko znam samo krv ste donirali jer nemate para nedo bog neko vasu krv da mu ubrizgaju fujNazorUso je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:40Pomalo zulu ratnice, necemo o narkoticima, narkomanima, narko sukobima...Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 20:16Jbg nekome ko renta stadion za 1km iz njihove te perspetive 2km golemo i zato ta pitarska sirotinja udara nisko na tu moralnu pricu bolje dati 2km nekom bolesnom pa i željo i manijaci su davali za humanitarne a sta ce horde zla one samo krv doniraju u humanitarne jer nemaju marke u djepu i sad zamisli nepravde brate jadno djete bolesno treba mu krv i na kraju dobije narkomansku krv od vasih predstavnika grupe to nije fer kad vec udarate nisko moralisti1987![]()
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ohani zulu ratnice, isprovocirat ces koga pa ce ti istinu sasuti u brk. Onda ce doci ostali zulu ratnici da pisu kako je dno dna pricati takve stvari...Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:46Ja ne pricam o sukobima ja pricam o nepravdi kakvi ba sukobi kave to veze s vasim humanitarnim akcijama ? Kazem kolko znam samo krv ste donirali jer nemate para nedo bog neko vasu krv da mu ubrizgaju fujNazorUso je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:40Pomalo zulu ratnice, necemo o narkoticima, narkomanima, narko sukobima...Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 20:16Jbg nekome ko renta stadion za 1km iz njihove te perspetive 2km golemo i zato ta pitarska sirotinja udara nisko na tu moralnu pricu bolje dati 2km nekom bolesnom pa i željo i manijaci su davali za humanitarne a sta ce horde zla one samo krv doniraju u humanitarne jer nemaju marke u djepu i sad zamisli nepravde brate jadno djete bolesno treba mu krv i na kraju dobije narkomansku krv od vasih predstavnika grupe to nije fer kad vec udarate nisko moralisti1987![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Kakvu istinu mi sasuti? Da vas horde zla klempaju za gostovanja naplacuju vam voz kao da avionom letite za te pare mores do sjevernog pola avionom do norveske dalekeNazorUso je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:49Ohani zulu ratnice, isprovocirat ces koga pa ce ti istinu sasuti u brk. Onda ce doci ostali zulu ratnici da pisu kako je dno dna pricati takve stvari...
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Koliko je The Maniacs 1987 nabio komplekse ostalima na svim poljima dovoljno govore komentari koji ne prestaju od jucer.
Jedan pise da treba inspekciju u shop poslati, drugi govori kako je cilj da se promovisu samo, treci govori kako ce pokrasti pare…
Lijepo je gledati sta pisete i ne prestajete.
Jedan pise da treba inspekciju u shop poslati, drugi govori kako je cilj da se promovisu samo, treci govori kako ce pokrasti pare…
Lijepo je gledati sta pisete i ne prestajete.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:54Kakvu istinu mi sasuti? Da vas horde zla klempaju za gostovanja naplacuju vam voz kao da avionom letite za te pare mores do sjevernog pola avionom do norveske dalekeSta pricas ti ?

Je li pravilno moreš ili možeš? Ili mere i jedno i drugo?
Sve je dobro dok ne uzimaju procenat od svake prodane karteBaza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:54Kakvu istinu mi sasuti? Da vas horde zla klempaju za gostovanja naplacuju vam voz kao da avionom letite za te pare mores do sjevernog pola avionom do norveske dalekeSta pricas ti ?
Krivo je more. Ja to znam a kako je ispravno to ti nebi znao reci pitaj lingviste al more je krivo to znam nego sluzim se tim izrazom ljepse mi zvuci mehkseMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:59![]()
![]()
![]()
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hajde dobro, to ćemo pripisati hodanju oko škole za vrijeme nastave. A Boga ti, ako može objašnjenje kako to da se može dobiti krv od narkomana?Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:03Krivo je more. Ja to znam a kako je ispravno to ti nebi znao reci pitaj lingviste al more je krivo to znam nego sluzim se tim izrazom ljepse mi zvuci mehkseMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:59![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Tacno tako, ideali se nikad ne mjenjaju. Ideal je da se svako malo trazi para.
Al jbg u Bosni vecina klubova tako prezivljava. Prosi iśći trazi moli, malo od firmi malo od donacija malo od opstine malo od entiteta malo vako malo onako. Nemamo dugorocnu strategiju osim iŝći.
Jbg nije nam sport popularan pa da se svake sezone proda milion dresova, kakav ba milion, ni jedan klub u BiH nije prodo vise od milje dresova godisnje.
Zeljo je odlučio da iŝće na ovaj nacin, trenutno, sledeci put ce smislit nesto drugo za iskanje.
Al jbg u Bosni vecina klubova tako prezivljava. Prosi iśći trazi moli, malo od firmi malo od donacija malo od opstine malo od entiteta malo vako malo onako. Nemamo dugorocnu strategiju osim iŝći.
Jbg nije nam sport popularan pa da se svake sezone proda milion dresova, kakav ba milion, ni jedan klub u BiH nije prodo vise od milje dresova godisnje.
Zeljo je odlučio da iŝće na ovaj nacin, trenutno, sledeci put ce smislit nesto drugo za iskanje.
Brate bila je akcija hz darivanje krvi ozbiljno al pretjerao sam ipak a nije jedina bilo je i drugih akcija i novcanih s vase strane i glupo je to sto sam pisao al isprovociralo me to vase moralisanje izvinjaJem seMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:07Hajde dobro, to ćemo pripisati hodanju oko škole za vrijeme nastave. A Boga ti, ako može objašnjenje kako to da se može dobiti krv od narkomana?Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 22:03Krivo je more. Ja to znam a kako je ispravno to ti nebi znao reci pitaj lingviste al more je krivo to znam nego sluzim se tim izrazom ljepse mi zvuci mehkseMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:59
![]()
![]()
![]()
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Tito te je.bo liku otkazala tacka i zarez na tastaturi.
Druze dzabe pravdas ovaj bijedni postupak uprave i jos ulazis u konflikte s ljudima kojima smo dali na volej da nas prcaju zbog ovog.
I da, nauci kucat.
Druze dzabe pravdas ovaj bijedni postupak uprave i jos ulazis u konflikte s ljudima kojima smo dali na volej da nas prcaju zbog ovog.
I da, nauci kucat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.