Opet je mašina za prošivanje hibrida na stadionu.Danas slikano!
Je li ovo istina ?Problematična papirologija se sređuje za stadion u Sjevernom, i skoro je pri kraju da se postigne dogovor sa porodicom Abaza koja se nalazi u Njemačkoj. Ako se gradonačelnik izabere do jeseni, radovi bi odma tad mogli početi, jer odjel za urbanizam mora dati suglasnost. I 3.000.000 KM je osigurao HP Investing za početne radove, a još neki ljudi iz pozadine preostalih 2.500.000 KM za fazu 2. Bit će poslije tog još treća i četvrta faza izgradnje u sljedećih 4-5 godina. To će biti jedan malen stadion od nekih 12.000 sjedećih mjesta, ali moderan. Ne onako kao što su pričali "astronauti" sa nekim krovom za zatvaranje, al u svakom slučaju bit će lijep i bit će u VLASNIŠTVU VELEŽA! Ovo je informacija iz PRVE RUKE od ljudi koji se od nedavno brinu za Velež (Tuce,Halilhodžić,Kodro,Džubur,Brajković,Ćevra,Cvi
tković,Ivelić itd). Ja sam vam je dao ekskluzivno info, a detaljnije informacije ćete čuti na sljedećoj Veležovoj konferenciji. Reflektori dolaze 4.8. na ovaj stadion u Vrapčiće, a kasnije će se prebaciti u Sjeverni logor.
Ide mu od mene sad glas za forumaša godine
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:12Prošivanje hibridnog travnjaka na stadionu Veleža u Mostaru započelo je danas i time je krenula posljednja faza u radovima.
Konačno se ušlo u završni dio radova u Mostaru, pa će Velež na proljeće zaigrati na svom stadionu.
Drama dobro izgledaemil02in je napisao/la: ↑17 dec 2022, 13:16cyborg wallpaper
Jutros slikano nakon sinošnjeg nevremena,nema kapi vode na terenu.
Bas me interesuje kako ce to sve izgledati poslije prvih 90 minuta na kisi odigranih. Sjecam se na grbavici kad je reprezentacija protiv Belgije igrala, nesto kratko nakon stavljanja hibrida ako se ne varam, ono je mocvara bila. Ovako na oko predobro izgleda. Osijedit cekajuci derbi na areni.emil02in je napisao/la: ↑17 dec 2022, 13:16cyborg wallpaper
Trava je radjena poslije te utakmice , nije uopste radjen teren tada , nego poslije i nikad blata nije bilo …Cernica22 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:24Bas me interesuje kako ce to sve izgledati poslije prvih 90 minuta na kisi odigranih. Sjecam se na grbavici kad je reprezentacija protiv Belgije igrala, nesto kratko nakon stavljanja hibrida ako se ne varam, ono je mocvara bila. Ovako na oko predobro izgleda. Osijedit cekajuci derbi na areni.emil02in je napisao/la: ↑17 dec 2022, 13:16cyborg wallpaper
Tada nije bio još hibrid postavljen na Grbavici.Cernica22 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:24Bas me interesuje kako ce to sve izgledati poslije prvih 90 minuta na kisi odigranih. Sjecam se na grbavici kad je reprezentacija protiv Belgije igrala, nesto kratko nakon stavljanja hibrida ako se ne varam, ono je mocvara bila. Ovako na oko predobro izgleda. Osijedit cekajuci derbi na areni.emil02in je napisao/la: ↑17 dec 2022, 13:16cyborg wallpaper
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.