Nastavi molim te, cijepam se od smijeha.Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:22Ti ko braca vultures govoris DRUŽE e moj druže zenicki vi i vasa braca lesinari ste ispravna prica mozak vam sluzi samo za spinovanje i pisanje glupih parola koje nisu gramaticki ispravne ko ona vasa na derbiju poslje proslave 100 godina sarajevskog gospodina il ona parola lesinara na grbavici pokusaj spinovanja da smo ih sprijecili da podrze svoj klub u trebinju meni mozak koliko god je spržen radi puno brze nego u vas JEL DOSTA DRUŽE? Il da nastavimo sa provokacijama?mnon46 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:14Tebi je druže gudra mozak pojela, ako si ga i imao. Više gluposti ne pročitah odavno.Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:03
Kad su to pitari pomogli svome klubu? Kolko smo puta spasili vase vodje navijaca kad ih kriza uhvati ujutro kad ih spusti gudra ?Red je vala i da ti isti iskazu bar malo postovanja prema starijim komsijama i pozovu ovaj broj a to govorim za vase vodje narkomane koji vam put do zenice za kup vozom naplacuju 25km al yebo vodje vase nego brate dali smo vam besplatno da prisustvujete derbiju na najljepsem stadionu u drzavi dok smo mi skuplje placali i to nam je hvala stoko nezahvalna pitarska.Izracunajte koliko je ako vas je doslo 1500 taj derbi to je 15000km tolko minimalno smo pogurali sve vas koji ste bili na tom derbiju i jos nam belaj napravili i poslje na forumu prozivali firauni nemojte spinovati nego budite realni jer sadaka je sto smo vam dali derbi besplatno a nije sadaka kad sam sebi das kad das majci bratu familiji kad donosis pare u kucu to nije sadaka to je normalno(za vas ne ) vi nez ni sta znaci sadaka a puna vam usta tih izraza nekih.Ovo nije sadaka ovo je akcija manijaka da ozvanice sponzorstvo jer smo mi navijaci uvjek bili najveci sponzor kluba a sada i jedini pravi sponzor.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nastavi ti jer ti i vasi ste prvi poceli nesto provocirati.Ko je poceo rat?mnon46 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:25Nastavi molim te, cijepam se od smijeha.Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:22Ti ko braca vultures govoris DRUŽE e moj druže zenicki vi i vasa braca lesinari ste ispravna prica mozak vam sluzi samo za spinovanje i pisanje glupih parola koje nisu gramaticki ispravne ko ona vasa na derbiju poslje proslave 100 godina sarajevskog gospodina il ona parola lesinara na grbavici pokusaj spinovanja da smo ih sprijecili da podrze svoj klub u trebinju meni mozak koliko god je spržen radi puno brze nego u vas JEL DOSTA DRUŽE? Il da nastavimo sa provokacijama?
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Vidim krenule te gluposti i idiotarije, grehota te prekidat. Umri željo.Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:41Nastavi ti jer ti i vasi ste prvi poceli nesto provocirati.Ko je poceo rat?mnon46 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:25Nastavi molim te, cijepam se od smijeha.Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:22
Ti ko braca vultures govoris DRUŽE e moj druže zenicki vi i vasa braca lesinari ste ispravna prica mozak vam sluzi samo za spinovanje i pisanje glupih parola koje nisu gramaticki ispravne ko ona vasa na derbiju poslje proslave 100 godina sarajevskog gospodina il ona parola lesinara na grbavici pokusaj spinovanja da smo ih sprijecili da podrze svoj klub u trebinju meni mozak koliko god je spržen radi puno brze nego u vas JEL DOSTA DRUŽE? Il da nastavimo sa provokacijama?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa mozgu pitarskom je glupost dati ikada ista jer nije navikao da daje nego samo da uzima npr. skupocijene satove od igraca da horde svojim navijacima naplacuju 25km kartu za voz do zenice koji kosta 6-7km max to je pitarakim mozgovima logicno i normalno a dat marke za svoj klub to im je glupost i idiotarija
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
To si dobro reko i to dovoljno govori o tvom bijednom klubuBaza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:03Kad su to pitari pomogli svome klubu? Kolko smo puta spasili vase vodje navijaca kad ih kriza uhvati ujutro kad ih spusti gudra ?Red je vala i da ti isti iskazu bar malo postovanja prema starijim komsijama i pozovu ovaj broj a to govorim za vase vodje narkomane koji vam put do zenice za kup vozom naplacuju 25km al yebo vodje vase nego brate dali smo vam besplatno da prisustvujete derbiju na najljepsem stadionu u drzavi dok smo mi skuplje placali i to nam je hvala stoko nezahvalna pitarska.Izracunajte koliko je ako vas je doslo 1500 taj derbi to je 15000km tolko minimalno smo pogurali sve vas koji ste bili na tom derbiju i jos nam belaj napravili i poslje na forumu prozivali firauni nemojte spinovati nego budite realni jer sadaka je sto smo vam dali derbi besplatno a nije sadaka kad sam sebi das kad das majci bratu familiji kad donosis pare u kucu to nije sadaka to je normalno(za vas ne ) vi nez ni sta znaci sadaka a puna vam usta tih izraza nekih.Ovo nije sadaka ovo je akcija manijaka da ozvanice sponzorstvo jer smo mi navijaci uvjek bili najveci sponzor kluba a sada i jedini pravi sponzor.mnon46 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:13Manijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:28
Kod nas manijaci pomognu zeljeznicaru , kod vas tan mirvic nam ovaj onaj
Samo horde marke ne daju i samo se javlajuu kad treba pljuvat nesto
Nama pomažu ljudi koji su "naši", vama navijači svih klubova spašavaju klub.

1946-1987
Kaze Kosoric, nazovem 500 puta i dobijem platu.
Sto su se pitari upalili na nasu akciju?
Pa realno je tako mi smo najveci sponzor godinama da se ne naljuti sejo brajlovic on papak vas pitare barem moze šarmirati da vam uzme pare na klopi a uprava želje nemore nac sponzora a ne investitora nekogleo1946 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:18To si dobro reko i to dovoljno govori o tvom bijednom klubuBaza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:03Kad su to pitari pomogli svome klubu? Kolko smo puta spasili vase vodje navijaca kad ih kriza uhvati ujutro kad ih spusti gudra ?Red je vala i da ti isti iskazu bar malo postovanja prema starijim komsijama i pozovu ovaj broj a to govorim za vase vodje narkomane koji vam put do zenice za kup vozom naplacuju 25km al yebo vodje vase nego brate dali smo vam besplatno da prisustvujete derbiju na najljepsem stadionu u drzavi dok smo mi skuplje placali i to nam je hvala stoko nezahvalna pitarska.Izracunajte koliko je ako vas je doslo 1500 taj derbi to je 15000km tolko minimalno smo pogurali sve vas koji ste bili na tom derbiju i jos nam belaj napravili i poslje na forumu prozivali firauni nemojte spinovati nego budite realni jer sadaka je sto smo vam dali derbi besplatno a nije sadaka kad sam sebi das kad das majci bratu familiji kad donosis pare u kucu to nije sadaka to je normalno(za vas ne ) vi nez ni sta znaci sadaka a puna vam usta tih izraza nekih.Ovo nije sadaka ovo je akcija manijaka da ozvanice sponzorstvo jer smo mi navijaci uvjek bili najveci sponzor kluba a sada i jedini pravi sponzor.![]()
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- svrakino1921
- Kontakt:
Al sto trljaju ruke budzetlije
150 000 poziva
51 000 konv.maraka na osnovu PDV ima da kapne u budzet
150 000 poziva
51 000 konv.maraka na osnovu PDV ima da kapne u budzet
- svrakino1921
- Kontakt:

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je nove dresove za 2022. godinu.
To bi bila sjajna vijest da je sada kraj 2021.
Međutim, odbrojavamo posljednje dane 2022. godine, pa je jasno da Zmajevi u dresovim sa oznakom "2022" neće nastupiti u ovoj godini. Ali, to nije ništa novo kada su i pitanju "stručnjaci" iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
Ono što je zanimljivo jeste objava jednog Twitter korisnika pod imenom "Football Shirts My Wife Hates" (fudbalski dresovi koje moje žena mrzi). Naime, on tvrdi da je dres reprezentacije Bosne i Hercegovine za 2022. godinu inspirisan vodopadima u našoj zemlji.
Kao što je poznato BiH ima više vodopada nego Italija, Francuska, Njemačka i Španija zajedno, da ima drugi najviše vodopad u Evropi, najskuplji vodopad na svijetu (ulaz košta 1.000 KM)... Čini se upravo prirodne ljepote bile inspiracija dizajnerima za novi dres Zmajeva, u kojima ćemo Džeku, Pjanića, Ahmedhodžića i društvo, nadamo se, gledati u 2023. godini
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo braco moja plave boje
Obezbjedit cemo u budzetu Federacije 51 000 konv.maraka
Klepnut ce 51 000
KLEP
Obezbjedit cemo u budzetu Federacije 51 000 konv.maraka
Klepnut ce 51 000
KLEP
Ne treba ljudima humanitarna pomoć. Jel ti jaran Ramiz zvao broj ?

Sramota velikih razmjera, čak se i normalni navijači želheščara stide.Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 16:21Vama kojima je dodik vratio dug i pitarima kojima je azija i dijaspora vratila dug i udjerala dugi uzivajte i gledajte svoja posla sta vi imate nekog da prozivate ne kontamDovoljan je napisao/la: ↑17 dec 2022, 13:27OOOO mitrogol djesi jarane sta ima baexFighter1926 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 13:17Od ove akcije gori su mi samo likovi sto to podrzavaju!!!![]()
![]()
Ne prozivaj neg okreni jednom broj sta fali
Sramota je bojkotovati nije sramota navijati .vi ste bojkotovali derbi zbog lika 97 ili 98.godiste ne da podcijenjujem ikog cak i znam lika sa chw iz tzv central forsa al da sebi jedna grupa dozvoli da bojkotuje derbi zbog svojih vodja narkomana to je najveca navijacka sramota ikada bolje hordama bacite onu zastavu mentalite ultras nego da nas prozivate da smo vaki naki a vi ubicama parole dizete parole podrske i opet se hvale kao neka navijacka prica i govore nek uprava nauci o nasoj borbi i sta smo sve prosli .Jedina sramota je sto brat svrakino kaze sto se ova akcija organizovala na nacin da punimo budzet a ni mi nemamo para na bacanje realnofks74 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 19:45Sramota velikih razmjera, čak se i normalni navijači želheščara stide.
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Bujrum punite džepove ljudima koji nisu sposobni donijeti pare u klub.Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 19:54Sramota je bojkotovati nije sramota navijati .vi ste bojkotovali derbi zbog lika 97 ili 98.godiste ne da podcijenjujem ikog cak i znam lika sa chw iz tzv central forsa al da sebi jedna grupa dozvoli da bojkotuje derbi zbog svojih vodja narkomana to je najveca navijacka sramota ikada bolje hordama bacite onu zastavu mentalite ultras nego da nas prozivate da smo vaki naki a vi ubicama parole dizete parole podrske i opet se hvale kao neka navijacka prica i govore nek uprava nauci o nasoj borbi i sta smo sve prosli .Jedina sramota je sto brat svrakino kaze sto se ova akcija organizovala na nacin da punimo budzet a ni mi nemamo para na bacanje realno
yebemo ti kosti zeljkane
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Jbg nekome ko renta stadion za 1km iz njihove te perspetive 2km golemo i zato ta pitarska sirotinja udara nisko na tu moralnu pricu bolje dati 2km nekom bolesnom pa i željo i manijaci su davali za humanitarne a sta ce horde zla one samo krv doniraju u humanitarne jer nemaju marke u djepu i sad zamisli nepravde brate jadno djete bolesno treba mu krv i na kraju dobije narkomansku krv od vasih predstavnika grupe to nije fer kad vec udarate nisko moralisti1987 

Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ima li ko da prevede ovo?Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 20:16Jbg nekome ko renta stadion za 1km iz njihove te perspetive 2km golemo i zato ta pitarska sirotinja udara nisko na tu moralnu pricu bolje dati 2km nekom bolesnom pa i željo i manijaci su davali za humanitarne a sta ce horde zla one samo krv doniraju u humanitarne jer nemaju marke u djepu i sad zamisli nepravde brate jadno djete bolesno treba mu krv i na kraju dobije narkomansku krv od vasih predstavnika grupe to nije fer kad vec udarate nisko moralisti1987![]()
Ni tačke, ni zareza.

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 17 dec 2022, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
harise has left the chatGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 dec 2022, 20:24Ima li ko da prevede ovo.Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 20:16Jbg nekome ko renta stadion za 1km iz njihove te perspetive 2km golemo i zato ta pitarska sirotinja udara nisko na tu moralnu pricu bolje dati 2km nekom bolesnom pa i željo i manijaci su davali za humanitarne a sta ce horde zla one samo krv doniraju u humanitarne jer nemaju marke u djepu i sad zamisli nepravde brate jadno djete bolesno treba mu krv i na kraju dobije narkomansku krv od vasih predstavnika grupe to nije fer kad vec udarate nisko moralisti1987![]()
Ni tačke, ni zareza.![]()
-
- Kontakt:
Kako je ovo dobro, manjejaki se obavezali da ce uplatiti 300.000, pa se spominje 150.000 ljudi.. ovaj seljo ce se prije vakta ugasiti hahah
Trenutno korisnika/ca: elSaik, RodjeniiBrato i 34 gosta.