jel brojis od ove il prosle godineforza je napisao/la:nesto ova pauza brzo prodje .... bar meni ...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jel brojis od ove il prosle godineforza je napisao/la:nesto ova pauza brzo prodje .... bar meni ...
kalimero je napisao/la:Podrska momcima sto vode stranicu.Krajnje je vrijeme da se uozbilje ljudi iz uprave i Zujo.Samo Amar radi i odrzava Zelju u vrhu PL.Buki i Dzelo jesu legende,ali svoj pos'o obavljaju mizerno i amaterski.Kad ih cujes kako pricaju bajke k'o da smo Real,a teren prekriven snijegom po 15 dana stoji,a marketing jos gori.Zujo prica ublehe isto ko da svi imamo 15 godina pa ne znamo sta se desilo poslije prvog mandata.
MalaPlava je napisao/la:Ja sam nova na forumu ali sam žestoka navijačica našeg Želje
Volim plavo pa makar i ispod oka.MalaPlava je napisao/la:Ja sam nova na forumu ali sam žestoka navijačica našeg Želje
Kume prijateljske služe za uigravanje, a to za Lazara si u pravu, ali ZNA AMAR !Alipasino je napisao/la:Bez ljutnje i raznih komentara ali skim igramo prijateljske tekme to nam je dokaz kolko vrjedimo.Zadnja provjera protiv Drine iz Zvornika.Dajte ba malo realnosti.Pa mi ni jedne teske prijateljske nismo osutali.Zasto da mi uvjezbavamo sastav protiv nekakvih Drina i cuda.Vidim Lazara stavljate u prvi tim.Spic koji nij dao gola pola godine mislim.
Ja mislim da je bilo oko 7.000. Mada nisam 100 % siguran. Prosle godine to je bilo 10.000. Valjda ce ovaj proljetni dio biti opet 10.000!!zeljocity je napisao/la:Raja zna li iko koji smo prosjek gledalaca imali po tekmi u prvom dijelu sezone??
Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yudamirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
pa karta za utakmice celika 3-5KM a za utakmice zelje 10-15KML_blancos je napisao/la:Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yudamirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
L_blancos je napisao/la:Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yudamirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
Živa i vesela ti nama bila.Neka nam i ljepšeg spola.MalaPlava je napisao/la:Ja sam nova na forumu ali sam žestoka navijačica našeg Želje
hmmm prije vidim Stanceskog ili Svraku umjesto Culuma...EdinTM87 je napisao/la:------------------------------------------------------Seha-------------------------------------------------------------------
-----Markovic-------------Vasilic-----------------------------------Mesic----------------------Radovanovic------------
--------------------------------------------Culum---------Savic----------------------------------------------------------
----Beslija-----------------------------------------------------------------------------------------Visca-------------------
---------------------------------------------------Zeba---------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------Lazar----------------------------------------------------------------
Eh, ljepote, vako ih ja vidim sa juga
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, antibot, Argentina, Direktorcic, Kajkutenjoyer, Laudrup, Lokomotifa, sebalos, ZeljeznicarUberAlles i 100 gostiju.