Premijer liga BiH - aktuelno

macak_
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la macak_ » 16 dec 2022, 20:09

Jel ovo treca akcija ove godine? Bilo je prvo karte za derbi 2 mjeseca unaprijed, pa su uclanjivali macke, pa sad ovo. Ironija je da navijaci skupljaju da bi se pokrili kriminalci koji ne placaju porez i da bi se pokrili dugovi rasipnistva, placanja kurvi i cega sve ne sto traje godinama. A nigdje istrage niti krivicne prijave.
Valjda shvate da i ove akcije imaju rok trajanja i koliko god stotina hiljada tako navuces, dzaba ti kad je kraktorocno bez normalnog sistema. Za pocetak - da porez plate.

Ovo je odlicna prilika da poreska procacka i navijacko udruzenje, kad se vec toliko eksponiraju.
Pravda za flash-a!!!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 dec 2022, 20:10

Antipolitika3 je napisao/la:
16 dec 2022, 20:07
Svrakino brate doniram 2KM sa sluzbenog mobitela ,ne sekiraj se.
Hvala
Brate moj

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 16 dec 2022, 20:17

macak_ je napisao/la:
16 dec 2022, 20:09
Jel ovo treca akcija ove godine? Bilo je prvo karte za derbi 2 mjeseca unaprijed, pa su uclanjivali macke, pa sad ovo. Ironija je da navijaci skupljaju da bi se pokrili kriminalci koji ne placaju porez i da bi se pokrili dugovi rasipnistva, placanja kurvi i cega sve ne sto traje godinama. A nigdje istrage niti krivicne prijave.
Valjda shvate da i ove akcije imaju rok trajanja i koliko god stotina hiljada tako navuces, dzaba ti kad je kraktorocno bez normalnog sistema. Za pocetak - da porez plate.

Ovo je odlicna prilika da poreska procacka i navijacko udruzenje, kad se vec toliko eksponiraju.
prve dvije akcije gledamo kao jednu, gdje se skupilo oko 400.000. Danas brojimo preko 12.500 clanova a sljedece godine ce taj broj samo rasti. Generalni je bio do neki dan, ovo nam je jedini nacin da mi navijaci pomognemo jer nema utakmica. Ove godine je porez placan. Sa novom upravom.do 10og mjeseca smo poslovali u plusu.
Mi cemo dati za Zelju naseg sve kada god bude trebalo. Koliko god drugi ismijavali svaku nasu akciju, mi cemo cistog obraza izaci iz svake nase borbe tako sto cemo dati koliko mozemo i spasiti klub. sretno nam.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 16 dec 2022, 20:19

Diglisić barem 10 puta da okrene broj, Mirvićev brat isto.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 dec 2022, 20:21

Tempero je napisao/la:
16 dec 2022, 20:17
macak_ je napisao/la:

prve dvije akcije gledamo kao jednu, gdje se skupilo oko 400.000. Danas brojimo preko 12.500 clanova a sljedece godine ce taj broj samo rasti. Generalni je bio do neki dan, ovo nam je jedini nacin da mi navijaci pomognemo jer nema utakmica. Ove godine je porez placan. Sa novom upravom.do 10og mjeseca smo poslovali u plusu.
Mi cemo dati za Zelju naseg sve kada god bude trebalo. Koliko god drugi ismijavali svaku nasu akciju, mi cemo cistog obraza izaci iz svake nase borbe tako sto cemo dati koliko mozemo i spasiti klub. sretno nam.
Nemoj brate njega citirat
Iz Zenice je

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 16 dec 2022, 20:21

ferroviere87 je napisao/la:
slika
oćel se ko ugradit u ove dvije markice, da ne bude ko sa izetom i enesomizstranke kad su crijep završavali :urnebes:
Odin, I await thee
Your true son am I

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 16 dec 2022, 20:30

slika
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 16 dec 2022, 20:33

Tempero je napisao/la:
macak_ je napisao/la:

Svako voli svoj klub i svako bi za njega dao sve. To je jasno svakom normalnom navijacu. Ali ove zeljine sadaka akcije su vec bruka i mora se shvatiti da ce se ta baza smanjivati jer ovako ne moze dovijeka. Npr zavalom ljudi koji su kupili desetogodisnju kartu ste puno izgubili. Ove godine necete imati toliko clanova jer od tih 12k, tu je oko 3000 ljudi, a svi ce ucestvovati i u ovoj akciji.

Zna li se koliki je dug? Ima li plan vracanja? Ima li kapaciteta da se dovedu pravi sponzori? Ima li poslovnog plana? Zna li se ko je napravio dug? Ima li krivicnih? Ima qratz.

Par stotina hiljada od navijaca trebaju biti podstrek za investiciju, da se uradi nesto vise, a ne da se krpe rupe i placaju kurve.
Pravda za flash-a!!!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 16 dec 2022, 20:38

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Jel Varesanovic ovu puni sa dobrim koljenima?

I koja je fora sa ovim nargilama :D
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 16 dec 2022, 20:39

Hulahopka je napisao/la:
16 dec 2022, 18:55
Manijakalnost99 je napisao/la:
16 dec 2022, 18:50
Kako s vana nazavat
Pošalješ Zuli pare i on će nazvati :mrgreen:

🤗
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 dec 2022, 20:43

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 16 dec 2022, 20:45

macak_ je napisao/la:
16 dec 2022, 20:33
Tempero je napisao/la:
macak_ je napisao/la:

Svako voli svoj klub i svako bi za njega dao sve. To je jasno svakom normalnom navijacu. Ali ove zeljine sadaka akcije su vec bruka i mora se shvatiti da ce se ta baza smanjivati jer ovako ne moze dovijeka. Npr zavalom ljudi koji su kupili desetogodisnju kartu ste puno izgubili. Ove godine necete imati toliko clanova jer od tih 12k, tu je oko 3000 ljudi, a svi ce ucestvovati i u ovoj akciji.

Zna li se koliki je dug? Ima li plan vracanja? Ima li kapaciteta da se dovedu pravi sponzori? Ima li poslovnog plana? Zna li se ko je napravio dug? Ima li krivicnih? Ima qratz.

Par stotina hiljada od navijaca trebaju biti podstrek za investiciju, da se uradi nesto vise, a ne da se krpe rupe i placaju kurve.
Prosla uprava nas je gurnula u propast, sada se vadimo. Vidjet cemo naredne godine broj clanova, ja mislim drugacije. To nas je i zblizilo pa nam u prosjeku preko 7000 navijaca dolazi na utakmicu.
Dug se zna. Izaslo se javno prije prve akcije. Tuzba bi po mom misljenju dobro dosla tek kad na noge stanes. Sve je zapetljano. Nasa uprava mora bolje, osim postenosti i rada, fali i nekog naprednog znanja, to je ocigledno.
Da raju zasite akcije, vjerujem da je istina to. Bolesnike prave nece zamoriti. Ali realno gledajuci u periodu kada nema utakmica, akcije su pravo vrijeme za to. Izdvoji za jednu kartu kao sto inace placas i bice ok.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 16 dec 2022, 20:49

Hoćemo li mu halaliti?

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 16 dec 2022, 21:02

16 dec 2022, 20:38
slika

Nez te nargile su popularne nesto nez koja je fora al vidi se da su pitari bolji ljudi od kad su presli na nasu robu vidis da su nasmijani svi fini a stojnic papak im udaro robu bilderskim sranjima zato je ayla bila nadrkana i imala one ispade na instagramu brate sad je sve pod kontrolom kako je dosla roba sa grbavice 😉
Salu na stranu tuga u seher sarajevu moj anti vi ste hercegovci lisice namazane svaka vam cast sposobni ste izvarati jevreje najvece varalice a mi nismo sposobni ni sponzora naci yebo ih arapi i njihove kriptovalute
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 16 dec 2022, 21:11

Ovih manijaka nema 200 i oni hoce da su generalni sponzori fol preko ledja ostalih navijaca. Davno sam rekao da je njima vaznija promocija grupe nego klub i svi bi oni potpisali da se cuje za grupu prije nego ta klub. Oni predju 100 kilometara da napadnu druge, prave vatromete kad klub nema za kifle, prave svaku utakmicu bakljade bez obzira na kazne....i sad hoce da na dresu pise njihovo ime a da za tu stvar svi navijaci Zelje skupljaju pare

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 dec 2022, 21:22

Zlatni sponzor ako doniras 8km
NEMA NAZAD

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 16 dec 2022, 21:24

16 dec 2022, 20:38
slika

Varešanović samo puni svoj nos , narkomančina teška i papčina koji mixa viski i kolu :rol: :rol: :rol:
Više voli bijelo nego sina Dala .

Idelana trener za Sarajevo , sudbina ih opet spojila .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 dec 2022, 21:27

Ligata ima sredio premium i najpoznatiji broj . A toliko djece bolesno i bez mogućnosti da se akcija pocne prikupljati jer su "rigorozni". Ugasili se da bog da
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 16 dec 2022, 21:35

Tatamata1946 je napisao/la:
16 dec 2022, 21:11
Ovih manijaka nema 200 i oni hoce da su generalni sponzori fol preko ledja ostalih navijaca. Davno sam rekao da je njima vaznija promocija grupe nego klub i svi bi oni potpisali da se cuje za grupu prije nego ta klub. Oni predju 100 kilometara da napadnu druge, prave vatromete kad klub nema za kifle, prave svaku utakmicu bakljade bez obzira na kazne....i sad hoce da na dresu pise njihovo ime a da za tu stvar svi navijaci Zelje skupljaju pare
Ko vama daje pravo da se mjesate u rad privatnig kluba fcs imate pravo da kritikujete samo i da vrijedjate i pljujete i prijetite aylici i kradete satove igracima svojim al da vi namecete ko ce biti trener to nemate pravo iskreno a i prave ste djevojcice ko navijaci ma halo branite se malo da bude zanimljivije ya ba cuj bojkot navijaca a klub im se bori za evropu nema gorih i vise razmazenih navijaca od pitara nedaj boze ni jednom klubu da ima takve navijace ljudi vam vratili dugove lobirali vam titulu sa vicom sta hocete jos da vam ga ayla svima popfamfla razmazeni ste pravo hajte vi u bojkot pasha a nas pustite da navijamo i podrzimo želju kako znamo
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, Combattente87, feniksptica, fks74, Hightower, opalaopala i 22 gosta.