Kako da sjedne sa kim drugim kad je i on isti mafijoza i mutljaros.
Dino feningas je za Mirvu cvjecka. Ako lik ostane u klubu jos koju godinu eto nas stopama Čelika.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako da sjedne sa kim drugim kad je i on isti mafijoza i mutljaros.
Sljedeca sedmica suncana bez padavina, dnevne temperature od 7 do 10 stepeni taman da se iskoristi
Ma ide životomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 dec 2022, 15:16Ide hibrid, rolaju ko bobMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 dec 2022, 15:14Dobro oni ovu travu rolaju. Moglo bi se brzo zazeleniti dibidus.
Bravo, samo postavljaj što svježije. Izgleda malo bolje u odnosu na prošlu sedmicu.
to i ja pokusavam reci al nisam mogao tako pjesnicki se izraziti,da ne kazem poetski,ja bih digao platu svim curama u klubu,kad padamo nek smo najljepsiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 dec 2022, 14:11Gledam nešto ovu sliku... fala mu ko je postavio... razmišljam... opet bih ja Ajlu dvaput, nego sve njih jednom. Džaba...
Poravnaju valjkom kao i u Mostaru.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 dec 2022, 15:18Ma ide životomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 dec 2022, 15:16Ide hibrid, rolaju ko bobMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 dec 2022, 15:14Dobro oni ovu travu rolaju. Moglo bi se brzo zazeleniti dibidus.![]()
Samo da ne bude ležećih policajaca po terenu.
Pa vidi, možda ne bude tako. Šemso Hasić se tužakao s Vicom, pa mu je ono na terenu možda pozdrav od Vice. Dok se naš Isko slikao s njim u opuštenom izdanju. Osmijeh od uha do uha k'o sa Huremom & Co.Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2022, 15:47Poravnaju valjkom kao i u Mostaru.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 dec 2022, 15:18Ma ide životom![]()
Samo da ne bude ležećih policajaca po terenu.
Pun pogodak bi bio sad ovce pustit
donDondon je napisao/la: ↑16 dec 2022, 15:47to i ja pokusavam reci al nisam mogao tako pjesnicki se izraziti,da ne kazem poetski,ja bih digao platu svim curama u klubu,kad padamo nek smo najljepsiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 dec 2022, 14:11Gledam nešto ovu sliku... fala mu ko je postavio... razmišljam... opet bih ja Ajlu dvaput, nego sve njih jednom. Džaba...
Trenutno korisnika/ca: Elddar, GangEvil, Kajkutenjoyer, miguelramos, Posejdon, rimljanin90, skoJaa i 187 gostiju.