FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vise boli to sto imamo para a trpimo ovakav javasluk nego da nemamo marke.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
I to su sve neki golemi razlozi zasto neko s nekim ne moze privatno sjesti i piti kafu? U kakvom smo mi kurcu kao drustvo, to je za izucavati.H8Z7 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 11:02Lafo otjeraš Hadžiju kao on je kriv ubiti samo ga premjestiš na drugu poziciju btw se slikaš sa njim iako navijači traže njegov odlazak. Varešanović u ratu sa mnogim navijačima od prošlog mandata ti ga opet dovedeš iako znaš da nekoliko godina nema posla.
Ja necu vrijedjati, nisam nikoga do sada. Ali kralju ti si malo polupo loncice. Niti sam novinar niti se bavim istrazivackim novinarstvom. Pisao sam o tome da se neki novinari bave istrazivackim novinarstvom pa samim tim imas clanke, tekstove itd o raznim kriminalcima. Al evo ti nisi cuo za to izgleda.joker90 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:17Ako je istrazivacko novinarstvo ukucati nesto na gugl, onda si Kenane na dobrom putu. Evo ti jedan zadatak ako ti se istrazuje za pocetak. Skokni do Opcine Ilidza i pitaj koliko duga ovaj gospodin ima za ovaj objekat u kojem se slikaju ovi ublehasi iz kluba. Dug po osnovu zauzimanja javne povrsine ljetnim bastama itd. Pa ih onako istrazivacki pitaj sto ne smiju da naplate i sto su se krili pojedini kad on dođe u zgradu opcine.
Dva dana ti je trebalo od imenovanja Mirze da se resetujes na fabricke postavke i pocnes bulazniti i braniti opet nesto, nekog, u ovom sveopstem cirkusu!
Poserem se ja na sve kojima je ovo sto ja pisem branjenje nekoga, bilo koga. Toliko o tome.
Pisem o tome kako i sta poslije investitora, al izgleda da trebam psovati sve zivo itd da se vidi da ne branim nikoga

Za kratko vrijeme ako se nastavimo svi od uprave do navijaca nastavimo ovako lijepo truditi kao do sada, imacemo situaciju javasluka samo ovaj put bez para..napoleon72 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:43Vise boli to sto imamo para a trpimo ovakav javasluk nego da nemamo marke.
Zamisli ovo ti imaš novac i ulažeš u neki klub i sad jedan čovjek ti pare skoro pa baci sve što ne valja kupi bi li ti sa njim bio za stolom u nekoj kafani? Ne bi, e vidiš to ti je dovoljan razlog za sumnju i istinitost ovog.propoklopac je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:55I to su sve neki golemi razlozi zasto neko s nekim ne moze privatno sjesti i piti kafu? U kakvom smo mi kurcu kao drustvo, to je za izucavati.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Vala taman onda da vidimo ko voli klub a ko je tu zbog para. Jer sad meni se cini sve vojnici kluba, vole ga zivotom svojimnokee je napisao/la: ↑16 dec 2022, 13:03Za kratko vrijeme ako se nastavimo svi od uprave do navijaca nastavimo ovako lijepo truditi kao do sada, imacemo situaciju javasluka samo ovaj put bez para..napoleon72 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:43Vise boli to sto imamo para a trpimo ovakav javasluk nego da nemamo marke.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa to je i ono što mi želimo. Da se radi kako treba.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:09Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2022, 11:40Ma dobar je nokee i još par forumaša, al jednostavno imaju potrebu i percepciju da treba braniti rukovodstvo FKS, jer time kao brane i FKS.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 dec 2022, 11:35
Nemoj sad zayebavati, pa jesi li mogao šta pročitati za Šmrka, prije nego ga je žena upucala u Hrasnom. A svi znamo čime se bavi.
Jer smo svi mi kritičari i eto tražimo sad svaku dlaku u jajetu aktuelnoj garnituri.
Bilo je vremena kad bi bili u pravu, no ovaj put zaista nisu.
Ja sam prema mnogima u FKS bio tolerantan, ono hajd biće bolje, al ovaj put...ovo što rade je horor.
Ne vidim da se brani rukovodstvo brate, samo je pitanje kako plate namaci i osnovne potrebe? Ili cemo i mi ko ovi sa sadaka arene, tako nam je kako je, bice bolje, poginut cemo na terenu, igraci vole ovaj klub igraju bez plata. Bgm para se ima investitor se ima, zelim samo da se radi kako treba i to je to.
Jedan bi kolega da dugujemo poreznoj, drugi bi brat pitar sve ugasio pa bez para ko u bajci krenuo sklapati ekipu. Bas nekako sadisticki…
Nego zelim rad u klubu kako treba sto prije… krajnje je vrijeme… islo se melunovicu i ostalima na baglame i ovima ce ako ne bude zaokret.
Zivjeli![]()
A ne radi se. Slaba nam je satisfakcija ima se para ako ćemo biti 6. na tabeli.
Koševo Zapad
E jes ti odgovor wow! Znaš li napisati iole smislenu rečenicu. Niđe ti je veze, kao što si i sam izgleda. Papaka svakakvih mi je preko glave, zato me, molim te, zaobiđi.Napapijri je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:27Ponovno procitaj moje objasnjenje i skontat ces da je guzni haver su.pak i koristoljubdzija. Ti me demantuj ako nije tako? Pri tome se sjeti u kakvoj situaciji smo bili dok je vrli Fazlagic bio neko i nesto u klubu. Fudbal na jednu, a ljudskost na drugu stranu. Kod Fazlagica je to najbolji pokazatelj, nazalost njegovu, a i nasu.eccehomo je napisao/la: ↑16 dec 2022, 11:52Koji si ti maloumnik i bolesnik pa možeš guznim haverom nazivati čovjeka koji je jedan od najvećih legendi kluba, koji je bio najbolji desni bek Evrope, i zamisli bio kapiten jednom Džajiću, osvojio kao igrač titulu prvaka Juge, kao trener bio šampion iste, kao trener prvak svijeta... Da ti Bog da bolju pametNapapijri je napisao/la: ↑16 dec 2022, 10:09
Jesi se to nasao uvrijedjenim, pa ti od kompletnog teksta za oko zapao samo taj dio? Neko je vec replicirao i napisao da mu je zet, vjerujem da si procitao. Moja definicija guznog havera se odnosila na su.pka od osobe koji gleda samo sebe i svoju korist. Nadam se da nisu pe.deri sto bi onda opravdalo i znacenje guznog havera u svakom smislu.
P.S. Jel ' to njegova krivica što mu je Mirza zet
Nije Mirza kriv sto mu je zet, ali je kriv sto je preko istoga vrsio razne uticaje i malverzacije u vrijeme kad je bio u klubu, a vjerovatno ce i sada nastojati.
Iskren da budem, likova poput tebe sam se nacitao i u vrijeme branjenja prosle garniture uprave, tako da me ne cudi uopste taj stav.
Vrlo rado, samo da te podsjetim da si ti mene citirao, a ne ja tebe. Gledaj da isturis barem nos iz guzice porodice Varesanovic - Fazlagic, kako se ne bi utusio. Necete dugo, niste ni prvi puta, tako svakako necete ni sada.eccehomo je napisao/la: ↑16 dec 2022, 13:09E jes ti odgovor wow! Znaš li napisati iole smislenu rečenicu. Niđe ti je veze, kao što si i sam izgleda. Papaka svakakvih mi je preko glave, zato me, molim te, zaobiđi.Napapijri je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:27Ponovno procitaj moje objasnjenje i skontat ces da je guzni haver su.pak i koristoljubdzija. Ti me demantuj ako nije tako? Pri tome se sjeti u kakvoj situaciji smo bili dok je vrli Fazlagic bio neko i nesto u klubu. Fudbal na jednu, a ljudskost na drugu stranu. Kod Fazlagica je to najbolji pokazatelj, nazalost njegovu, a i nasu.eccehomo je napisao/la: ↑16 dec 2022, 11:52
Koji si ti maloumnik i bolesnik pa možeš guznim haverom nazivati čovjeka koji je jedan od najvećih legendi kluba, koji je bio najbolji desni bek Evrope, i zamisli bio kapiten jednom Džajiću, osvojio kao igrač titulu prvaka Juge, kao trener bio šampion iste, kao trener prvak svijeta... Da ti Bog da bolju pamet
P.S. Jel ' to njegova krivica što mu je Mirza zet
Nije Mirza kriv sto mu je zet, ali je kriv sto je preko istoga vrsio razne uticaje i malverzacije u vrijeme kad je bio u klubu, a vjerovatno ce i sada nastojati.
Iskren da budem, likova poput tebe sam se nacitao i u vrijeme branjenja prosle garniture uprave, tako da me ne cudi uopste taj stav.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
https://fb.watch/hs80uMnPLZ/
Veceras od 19:00 ide emisija sa Mersom kod Bahe na yt.
Jedna dobra recenica u ovoj najavi u fazonu nemora znaciti ako ste dijete Sarajeva i da ako dajete maximum da je to to,al ako nemate kvalitet i zelju za radom u fazonu djaba vam onda.
Veceras od 19:00 ide emisija sa Mersom kod Bahe na yt.
Jedna dobra recenica u ovoj najavi u fazonu nemora znaciti ako ste dijete Sarajeva i da ako dajete maximum da je to to,al ako nemate kvalitet i zelju za radom u fazonu djaba vam onda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mirvić putuje u Cardiff
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Gledam nešto ovu sliku... fala mu ko je postavio... razmišljam... opet bih ja Ajlu dvaput, nego sve njih jednom. Džaba...
Eh, eto, javnoj ličnosti ne smiju puknut čarape?! Mene više sekira to što ona, obzirom na primanja, ne može kupiti kvalitetne čarape sa pristojnim udjelom likre, Lisca recimo, ili neku woolmark kvalitetu, pa da iste ne pucaju tako lako.napoleon72 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:19Cuj smetaju i puknute carape... Buraz, smeta sve sto narusava UGLED kluba, koji je svakako dobrano narusen. Zamisli da dodje ona Marina koja je bila SD Chelseaja pod Abramovicem i kaze na pressici za novog trenera "Oooh don't put me in first row, there's a hole in my sock". Jesil ikad vidio da se nesta slicno desilo?
Ovo NE PRILICI predsjedniku i direktorici najveceg kluba u drzavi. Moras shvatit da osoba koja dobije funkciju u klubu kojeg prati vise hiljada ljudi automatski postaje reprezent tog kluba u svakom trenutku svog zivota. Tu vise ne postoji poslovno i privatno. Lupam, da je ovaj Ayla prije angazmana u FKS ubila covjeka, mediji bi pisali da je osoba A.A ubila covjeka. Nakon sto udjes u klub, odmah ide naslov "Direktorica FK Sarajevo...". Kao za Sutkovica, nas golman se pobije u skoli, on je reprezent kluba, pise se o njemu kao takvom a ne kao tinejdzeru koji je imao fajt poslije skole. Kako mediji, tako i navijaci prate sta radis jer uvijek predstavljas klub. Jel nas igrac privatno smije navijat za Zelju? Naravno. Jel se smije u javnosti pojavit sa salom Zelje i otic na Grbavicu? Pa et, smije al na sopstveni rizik, kao Nedim Mekic kod kona. Sta, i on ima.privatni zivot i ima pravo doci na Kosevu al moze popit par samara u gradu radi toga. Tako i Aylah, smije imat svoj zivot al nek bude svjesna da sve sto objavi i gdje god se eksponira, na sebi ima etiketu FK Sarajevo.
Ili klub nema para, ili nije odrezala nokat na palcu pa zakačila, treće nema.
Posto je Mirvic odlucio i pored prijetnji od strane HZ da pici svoj put, mislim da HZ PITARI trebaju ostavit inad huju frustraciju i podrzat uljanog. 15 kola je do kraja 7 bodova minus neigramo kup iako ovo izgleda uzasno sa terenom moglo bi se desit da igramo domace tekme na kosevu..
Svakako je Mirvic ulozio pare (mislim da ih je prokocko i da nece izborit evropu posebno sa polu mahnitim varesanovicem) al nama treba bit FK SARAJEVO prioritet jer sta god da se desi u ovom trenutku osim ispadanja u drugu ligu mismo u win win situaci.
Ako izborimo evropu odlicno ako ne izborimo evropu nadam se da ce hrasnicarsja ubleha prodat svoj dio kluba nekom ko zna kako se fk vodi..
Najgora stvar sto nam se moze desit je ispadanje (sa uljanim veca mogucnost nego evropa al eto) da Mirvic ayla i co ostanu posle ne izlaska u evropu uz alibi navijaci bili protiv nas..
Dat posrsku prvo radi kluba normalno drugo radi neke vrste zahvalnosti tanu mirvic i kad bude corak na kraju onda fino mirvicu pogledat u oci i reci neznas hvala ti ufati se noge
Svakako je Mirvic ulozio pare (mislim da ih je prokocko i da nece izborit evropu posebno sa polu mahnitim varesanovicem) al nama treba bit FK SARAJEVO prioritet jer sta god da se desi u ovom trenutku osim ispadanja u drugu ligu mismo u win win situaci.
Ako izborimo evropu odlicno ako ne izborimo evropu nadam se da ce hrasnicarsja ubleha prodat svoj dio kluba nekom ko zna kako se fk vodi..
Najgora stvar sto nam se moze desit je ispadanje (sa uljanim veca mogucnost nego evropa al eto) da Mirvic ayla i co ostanu posle ne izlaska u evropu uz alibi navijaci bili protiv nas..
Dat posrsku prvo radi kluba normalno drugo radi neke vrste zahvalnosti tanu mirvic i kad bude corak na kraju onda fino mirvicu pogledat u oci i reci neznas hvala ti ufati se noge
Brat nas napoleon bona parta poredi kako je fudbaler kona Nedim Mekic dosao u bordo dukserici na utakmici FKS i to sto je nasoj direktorici pukla carapa. Da ne ulazim u razloge sto je njoj pukla carapa, bas je bezobrazna, pravo nekvalitetne carape nema sta. De nam reci samo kako je narusila ugled kluba sa puknutim carapicama? Zamisli jednom je cak popila pivu na utakmici nasoj. Opet napisi da je branim ili ovog ili petog desetog al sve ove stvari su idiotarije i zamaranje glupostima. Konkretne stvari njenog blamiranja mogu biti poziv na obracun, odabir izmedju svih kandidata Mirze za sefa i tome slicne stvari, ali ovo sto se ovdje pise je vrtic cisti. Heej dosla u sarenim tenama sa Shmitom da se slikaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 dec 2022, 14:16Eh, eto, javnoj ličnosti ne smiju puknut čarape?! Mene više sekira to što ona, obzirom na primanja, ne može kupiti kvalitetne čarape sa pristojnim udjelom likre, Lisca recimo, ili neku woolmark kvalitetu, pa da iste ne pucaju tako lako.napoleon72 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:19Cuj smetaju i puknute carape... Buraz, smeta sve sto narusava UGLED kluba, koji je svakako dobrano narusen. Zamisli da dodje ona Marina koja je bila SD Chelseaja pod Abramovicem i kaze na pressici za novog trenera "Oooh don't put me in first row, there's a hole in my sock". Jesil ikad vidio da se nesta slicno desilo?
Ovo NE PRILICI predsjedniku i direktorici najveceg kluba u drzavi. Moras shvatit da osoba koja dobije funkciju u klubu kojeg prati vise hiljada ljudi automatski postaje reprezent tog kluba u svakom trenutku svog zivota. Tu vise ne postoji poslovno i privatno. Lupam, da je ovaj Ayla prije angazmana u FKS ubila covjeka, mediji bi pisali da je osoba A.A ubila covjeka. Nakon sto udjes u klub, odmah ide naslov "Direktorica FK Sarajevo...". Kao za Sutkovica, nas golman se pobije u skoli, on je reprezent kluba, pise se o njemu kao takvom a ne kao tinejdzeru koji je imao fajt poslije skole. Kako mediji, tako i navijaci prate sta radis jer uvijek predstavljas klub. Jel nas igrac privatno smije navijat za Zelju? Naravno. Jel se smije u javnosti pojavit sa salom Zelje i otic na Grbavicu? Pa et, smije al na sopstveni rizik, kao Nedim Mekic kod kona. Sta, i on ima.privatni zivot i ima pravo doci na Kosevu al moze popit par samara u gradu radi toga. Tako i Aylah, smije imat svoj zivot al nek bude svjesna da sve sto objavi i gdje god se eksponira, na sebi ima etiketu FK Sarajevo.
Ili klub nema para, ili nije odrezala nokat na palcu pa zakačila, treće nema.

Nikad mi nece ici u glavu ta doza, ne znam kako bi to nazvao..
-
- Kontakt:
Dok su Avdici moleri,Varesanovici trenerski magovi bez posla 4 godine,Turkovici pljuvaci,Obuce mutavci i slicne legende u blizini i u klubu nema ni centimetra naprijed,jos kad vidim ovu kravu,plavi odpadak nije mi dobro. Ne,necu da podrzim uhljupa Varesanovica,kao sto nisam ni Dudica prije nego ce doci jer znam da nisu za nas i da je meni Sarajevo prece od njih,ovo je i bio cilj ovih besposlicara,klosara takozvanih legendi koji su moleri,4 godine bez posla,najveci domet treniranje juniora da se uhljebe u klub,svaki tekst je bio pljuvanje nekog sa strane i velicanje kvazi legendi,mi najbolje uspjehe imamo sa domacim kadrom,treba podrzat zalizanog prije Robija kako kaze Avdic on je nas itd.Robi je velicina u svakom smislu za ove jajare,za ove Real i Barsa su naucna fantastika i oni da se porede sa Robijem,neka nisi dosao legendo mi smo payuljci za tebe
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ipak Mirza debituje u februaru sa pobjedom na Kosevu 

FC United Of Manchester !