Ma manje više će dobivati priliku ovi što su i do sada igrali. Šahinović, Mulalić, Ramić, Ališah. Od ovih starijih Andrej i Dal ako ostanu i Trako
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledajuci ovako po statistici, Bijelonja spic i ovaj Tabakovic centrani vezni, izgledaju zanimljivo kao i ovaj Ljukovac sto je na probi u Konyi, sig Pantelija zna vise.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
+1
Slazem se, sve ih treba prebaciti. Neko dijete ostvari najveci napredak od 10 do 12 godi i onda stagnira. A ono dijete sto je tad bilo povuceno, ili nije imalo fizicke predispozicije sa 17 dozivi BUm. Zato trebaju sportski radnici, psihijatri itd itd… ugl varesanovic sto kaze sa 16,17 trebaju igrati. Ebiga nisu svi wayne rooney ali nije ni ovo premiership
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamisli upitate nego iz Hrvatske ili Srbije "zasto ste doveli ovog Mirzu zar nemate vi neke investitore mogli ste naci dosta boljeg trenera?"MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:36Pa ja, nikakve razlike nema. Ovako ti i ja možemo dovesti Mirzu i gurati akademce uz neki domaći škart.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:26Sramota te reci da imaš investira svega mi, pa lakse bi bilo opravdati ove bruke, da smo bez investitora.
Šta odgovoriti

Ma čekaj ne može preko noci odmah, a investitor tu od 2013

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kakav je onaj bezdrob iz akademije, vidim svaka tekma gol ili asistencija
Do smrti odani!
Moze brate moj itekako. Zamisli ovakvu garnituru ljudi u klubu, plus dodaj da nema para ko sto ima. Za par sezona bi se navikli na tavorenje ko zeljo, normalno bi postalo evo ko ovo sad. Ovako imas sansu da otjeras eventualno ljude koji nisu za taj posao i napredujes jako brzo.. Ili da Ismir dodje pameti ili da proda prava nekome, svaki drugi scenarij mi smo donji vjeruj
Ma ne mozes odmah 5,6 akademaca u prvi tim. To ce vjerovatno biti mulalic i alisah za pocetak. Ne znam sto ne zaganjamo onog hrkaca, pravi tip stopera za ove livade
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja odmah okrenem na neku drugu temu, reko kako su kući, šta planirate za božić i novuElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 17:14Zamisli upitate nego iz Hrvatske ili Srbije "zasto ste doveli ovog Mirzu zar nemate vi neke investitore mogli ste naci dosta boljeg trenera?"MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:36Pa ja, nikakve razlike nema. Ovako ti i ja možemo dovesti Mirzu i gurati akademce uz neki domaći škart.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:26Sramota te reci da imaš investira svega mi, pa lakse bi bilo opravdati ove bruke, da smo bez investitora.
Šta odgovoriti
Ma čekaj ne može preko noci odmah, a investitor tu od 2013![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ostecen jeste time sto smo fulili ovu sezonu ali ako sljedecu fulimo onda smo bas u hurcu narednih 5-6 godinaLucas je napisao/la: ↑15 dec 2022, 12:06Oskrnavljen je koeficijent vec opasno, zamisli tek kakav ce biti ako sad ne izborimo Evropu, a sa Varešanovićem i Dalom u prvih 11 to djeluje kao nemoguča misija.Shategabri je napisao/la: ↑15 dec 2022, 12:01Borba za Evropu - check![]()
Ne izborimo - pa borili smo se![]()
Pa kad skupimo 4-5 sezona bez Evrope i ode nam koeficijent skroz u klinac, onda će baš biti dobro.
Onda ćemo praviti Mirvića od blata, jelde?!
btw svaka cast na tih 1300 postova za 6 mjeseci
Sve mi znamo.
Za njega je Varesanovic Wenger. Bar je nekoga trenirao u zivotu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Upitan sam. Najlakši odgovor duga priča.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 17:14Zamisli upitate nego iz Hrvatske ili Srbije "zasto ste doveli ovog Mirzu zar nemate vi neke investitore mogli ste naci dosta boljeg trenera?"MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:36Pa ja, nikakve razlike nema. Ovako ti i ja možemo dovesti Mirzu i gurati akademce uz neki domaći škart.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:26Sramota te reci da imaš investira svega mi, pa lakse bi bilo opravdati ove bruke, da smo bez investitora.
Šta odgovoriti
Ma čekaj ne može preko noci odmah, a investitor tu od 2013![]()

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Estonke se ne kurvajunapoleon72 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 10:48Mirza je nas, Mirvic je nas, nema veze sto nas trpaju ko estonsku kurvu i sto su nas doveli na najnize grane u historiji kluba, eto nasi su pa neka ih.
Il je ovo neki nastavak one cuvene parole istoka? "Bolje treci uz mahalu nego prvi uz pomoc stranaca"?
Jos mi je jace tjeranje Ajle i Hadzica a amnestiranje Mirvica u svemu. Bukvalno kao da yebes mater Asimu i Novalicu a govoris da Bakir nije kriv. Problemi uvijek idu s vrha.

Naravno da mozemo. Porezna daje reprogram svakome,pa bi i nama. Placas u ratama. Pa onda reprogram reprograma. Tako funkcionise 99 % firmi u BiH. Moja prva. Jbs firmu koja nije poreza duzna !!fks74 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 16:01Možete li plaćati porez i vratiti 2-3 miliona duga ?MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:36Pa ja, nikakve razlike nema. Ovako ti i ja možemo dovesti Mirzu i gurati akademce uz neki domaći škart.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:26Sramota te reci da imaš investira svega mi, pa lakse bi bilo opravdati ove bruke, da smo bez investitora.

Recimo sada imas povelik budzet ali dzaba budzet kada ide za ogromnu administraciju i uhljebiju sa ogromnim platama. Kao budzet Kantona Sarajevo,na papiru velik ali sve pogana uhljebija pojede. Sami sebi svrha. Kao FKS. Kad bi otjerali utrpanog pasojeda i njegovog americkog slugu ,troskovi u tom segmentu bi skoro pali na nulu. A ako budes igrao sa akademcima i troskovi igrackog kadra ce biti minimalni.
Probalo se deset godina s ovim privatlukom ,rezulatati su goli qurac. Treba probati nesto drugo !!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑15 dec 2022, 20:08Naravno da mozemo. Porezna daje reprogram svakome,pa bi i nama. Placas u ratama. Pa onda reprogram reprograma. Tako funkcionise 99 % firmi u BiH. Moja prva. Jbs firmu koja nije poreza duzna !!![]()
Recimo sada imas povelik budzet ali dzaba budzet kada ide za ogromnu administraciju i uhljebiju sa ogromnim platama. Kao budzet Kantona Sarajevo,na papiru velik ali sve pogana uhljebija pojede. Sami sebi svrha. Kao FKS. Kad bi otjerali utrpanog pasojeda i njegovog americkog slugu ,troskovi u tom segmentu bi skoro pali na nulu. A ako budes igrao sa akademcima i troskovi igrackog kadra ce biti minimalni.
Probalo se deset godina s ovim privatlukom ,rezulatati su goli qurac. Treba probati nesto drugo !!
Logike ima ali da nisi uranio. Po meni prevelika kocka. Mozda bolje uhljebiju posutati malo napraviti reorganizaciju u administraciji a ne samo u ekipi. Malo te kancelarije provjeriti, efikasnije iskoristiti uposlene, svakako atmosfera ko u srednjoj skoli. Ima naroda hoce raditi a pogotovo u najdrazem klubu casno i posteno.
- 1 9 4 6 -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ok otprilike se i slažem, ali mi nemamo dodira s realnošću ( većina )miky_hz je napisao/la: ↑15 dec 2022, 12:37To ti je otprilike kao ono kad se npr xx godina prica Novalic je loš premijer,i dadne ti stoju u jednom trenu i ti kao ma ok nije to loše,jel kao u datom trenutku ti je nešto dao i ti si sve ostalo prošlo i buduce ostavio po strani jel ti je u tom trenutku dobro.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 dec 2022, 11:58Bilo bi smiješno ako bi Mirza zaredao 2-3 pobjede zaredom na početku druge polusezone![]()
Šta onda? Dobro igramo, a mi u bojkotu![]()
Otprilike tako gledam i na to,mozes dobiti 2/3 utakmice,ali npr znas da ces za godinu opet biti u kanalu.
Nemoze se gledati a ni zivjeti samo za danas ,uvijek ima ono prije i ono poslije. A sa ovim što sad imamo buducnost definitivno nije svijetla,instant uspijeh nista ne znaci sve i da ga bude.
Nafuralo bi ih se dosta da zaredamo 4-5 pobjeda zaredom na proljeće.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
a kako moze gore? To objasninokee je napisao/la: ↑15 dec 2022, 17:24Moze brate moj itekako. Zamisli ovakvu garnituru ljudi u klubu, plus dodaj da nema para ko sto ima. Za par sezona bi se navikli na tavorenje ko zeljo, normalno bi postalo evo ko ovo sad. Ovako imas sansu da otjeras eventualno ljude koji nisu za taj posao i napredujes jako brzo.. Ili da Ismir dodje pameti ili da proda prava nekome, svaki drugi scenarij mi smo donji vjeruj
imas pare, imas sve i ti ovo dozivljavas?
hajdem desava se svakome da uprska, al kad se uprska ovako u OZBILJNOM klubu, sazove se sastanak pa vlasnik ide od osobe do osobe i trazi izvjestaj sta radi i sta je radila/o i onda za primjer podjeli 20ak otkaza, smanjenja plata i sl. Pa izadje javno i kaze to to i to je sad plan, imamo zelju to i to.
Na presu novinari kakve smo i navikli. Ok, kaze direkroica medju kandidatima najbolji bio mirza. Ok, Molim Vas direktorice, po kojem kriterijumu je najbolji, koje parametre ste uzimali kao osnov za odabir?
Nas je cilj akademije, ok, sta je uradjeno u zadnjih godinu dana u postizanju tog cilja? Smanjenje broja trenera sigurno nije.
Nas cilj je da budemo najorganizovaniji? Sta to znaci? Da dodamo jos kojeg tiktok insta menagera u kancelariju?
Dakle, sad udjite u klub i pitajte koji su planovi i vizija sarajeva za narednih godinudana, ne 4 godina ili visee, ne dvije godine, nego godinu dana, ako iko da odgovvor, ja ruku sebi sijecem.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Da ovo nije @Zundo sa ekipom

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ne znam sta ti je konkretno gore od ovoga?Jedino jos da ispadnemo iz lige ostale sramote evo dozivljavamo svakodnevno.nokee je napisao/la: ↑15 dec 2022, 17:24Moze brate moj itekako. Zamisli ovakvu garnituru ljudi u klubu, plus dodaj da nema para ko sto ima. Za par sezona bi se navikli na tavorenje ko zeljo, normalno bi postalo evo ko ovo sad. Ovako imas sansu da otjeras eventualno ljude koji nisu za taj posao i napredujes jako brzo.. Ili da Ismir dodje pameti ili da proda prava nekome, svaki drugi scenarij mi smo donji vjeruj
Drugo ova garnitura da nema para nikad nebi dosli tu da rade a da je htjeo da ih otjera uradio bi to davno ,medjutim kakve su njegove namjere samo on zna al pravi investitor kome je stalo sigurno ne bi drzao ove ublehe i radio ovo sto radi.
Trece,daj Boze da nas proda nekome ko se razumije u fudbal i da nesto krene naprijed
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Barbarez je kvalitetan trener kao i Obuća. Obuća je čak kvalitetniji, vodio je djecu.
Nije, ja drzim Klis Buturović Polje šal.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: boki86, bosnas_, DzemoSmjecanin, napoleon72 i 47 gostiju.