Ako bude slucajno neravan izravnat ce ga raja na koncertu Dine Merlina
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi bi nesto ko tjerali a niko pojma nema sta dalje. Niti ga interesuje izgleda. Jel lose? Jeste! Jel moze jos gore? Itekako.
Standardna nasa prica
Standardna nasa prica
kad male mlatnemo kako cemo dizati zalizanog 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Sramota te reci da imaš investira svega mi, pa lakse bi bilo opravdati ove bruke, da smo bez investitora.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bas tako.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:26Sramota te reci da imaš investira svega mi, pa lakse bi bilo opravdati ove bruke, da smo bez investitora.
Moze gore od sredine tabele
Nerjesenog pitanja stadiona
Bez nekog cilja i ideje?
Haj dobro
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ja, nikakve razlike nema. Ovako ti i ja možemo dovesti Mirzu i gurati akademce uz neki domaći škart.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:26Sramota te reci da imaš investira svega mi, pa lakse bi bilo opravdati ove bruke, da smo bez investitora.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo pitanje kada ide ponovo nova era i reorganizacija, nismo odavno stvarno.
Ima li istine da "naši" žele Radovca?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Možete li plaćati porez i vratiti 2-3 miliona duga ?MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:36Pa ja, nikakve razlike nema. Ovako ti i ja možemo dovesti Mirzu i gurati akademce uz neki domaći škart.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:26Sramota te reci da imaš investira svega mi, pa lakse bi bilo opravdati ove bruke, da smo bez investitora.
Ja bgm ne bih vratio taj dug niti bi imao zelju da ga vracam.fks74 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 16:01Možete li plaćati porez i vratiti 2-3 miliona duga ?MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:36Pa ja, nikakve razlike nema. Ovako ti i ja možemo dovesti Mirzu i gurati akademce uz neki domaći škart.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:26Sramota te reci da imaš investira svega mi, pa lakse bi bilo opravdati ove bruke, da smo bez investitora.
Ja bih se ugledao kako su radili drugi Ibrakovic, Selimovic, Sabrina, Hadzija i fino tako radio u Sarajevu dok me gazda drzi i kasnije imao veliku vikendicu i kucu na moru.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postepeno, da. Klub ima svoj budžet svake godine.fks74 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 16:01Možete li plaćati porez i vratiti 2-3 miliona duga ?MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:36Pa ja, nikakve razlike nema. Ovako ti i ja možemo dovesti Mirzu i gurati akademce uz neki domaći škart.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 15:26Sramota te reci da imaš investira svega mi, pa lakse bi bilo opravdati ove bruke, da smo bez investitora.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Moje godine su me naučile da je sabur najvažniji, da smo bili strpljivi proteklih godina sada bi bi se svi radovali. Ali ne možemo mi nikoga istrpiti, samo daj neka se mijenja. A što se tiče žene, povjerenje je najvažnije i iskrenost. Ako ona ima neku bolju mogućnost i želju, bujrum poštujem svačiji izbor. Mada ja vjerujem svojoj sarajki.egocentrik je napisao/la: ↑15 dec 2022, 04:33postovao sam te isto ko sto poštujem svakog iskrenog navijaca Sarajeva ali ti sada moram replicirati u sta jadan sprca tolike godine??? ti kad bi zenu uhvatio na kamari zazmirio bi i izaso iz kuce dok kupleraj ne zavrsifks74 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 19:57Mogu zamisliti, kako bi se svi osjećali da vas non stop neko prati i svaki potez okrene kao da se sa nekim sprdate. Poslije Boga i porodice, Fk Sarajevo mi je najvažnije i opet bi sada volio da svi na čelu sa Mirvićem dignu ruke od kluba i da vidim kako će ljudi sa foruma spasiti klub od propadanja. Vidite da su jedini oni ostali, opština 0 km ( želješčar 760 000). Mi smo veći dušmani kluba, od bilo koga. Mada su mnogi ovdje hajceri, koji i priželjkuju najgori scenarij.

Ja sam razocaran sa imenovanjem repuha obuce gnjidarosa al sad malo kad premotam fino je imat investitora..
Dug 3.6 m km sad bi bio id orilike 7-9 m km, dobavljaci ne da bi nas zajebavali vec izjebali na sudu do te mjere da bi se sami sebi smijali,
Treniranju po selima vogosca hrasnica vojkovici grebak itd netreba ni razmisljat
Ako bi kad svako 7 godina izboriki evropu istu nebi mogli igrat jer bi bili duzni toliko para da ni Mensur iz manchestera to nebi mogo vratit
I 99% bi se desi i nama slucaj celika…
Jer ne zaboravite da je baljak vec preuzo klub a nedavno je osudjen na visegidisnju robiju..
Mirvic nam tan, neka vas hvalavam..
Mirvicu nisi trebo gnjidarosa vratit ako mozes ikako da orestanes ugrat menagera sa nama..
Dovedi bjelic i njegove ss (ili nekog njegovog kalibra) dadni mu odrijesene ruke i fiksan budzet i fiksan cilj HZ ce podrzat..
Neslusaj zvalju Alena Adicka bolje nase pa da je najgore jer nije
Dug 3.6 m km sad bi bio id orilike 7-9 m km, dobavljaci ne da bi nas zajebavali vec izjebali na sudu do te mjere da bi se sami sebi smijali,
Treniranju po selima vogosca hrasnica vojkovici grebak itd netreba ni razmisljat
Ako bi kad svako 7 godina izboriki evropu istu nebi mogli igrat jer bi bili duzni toliko para da ni Mensur iz manchestera to nebi mogo vratit
I 99% bi se desi i nama slucaj celika…
Jer ne zaboravite da je baljak vec preuzo klub a nedavno je osudjen na visegidisnju robiju..
Mirvic nam tan, neka vas hvalavam..
Mirvicu nisi trebo gnjidarosa vratit ako mozes ikako da orestanes ugrat menagera sa nama..
Dovedi bjelic i njegove ss (ili nekog njegovog kalibra) dadni mu odrijesene ruke i fiksan budzet i fiksan cilj HZ ce podrzat..
Neslusaj zvalju Alena Adicka bolje nase pa da je najgore jer nije
Za koje juniore možemo očekivati da će dobiti šansu ?
Ko su nam najveći talenti trenutno ?
Ko su nam najveći talenti trenutno ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 16:13Moje godine su me naučile da je sabur najvažniji, da smo bili strpljivi proteklih godina sada bi bi se svi radovali. Ali ne možemo mi nikoga istrpiti, samo daj neka se mijenja. A što se tiče žene, povjerenje je najvažnije i iskrenost. Ako ona ima neku bolju mogućnost i želju, bujrum poštujem svačiji izbor. Mada ja vjerujem svojoj sarajki.egocentrik je napisao/la: ↑15 dec 2022, 04:33postovao sam te isto ko sto poštujem svakog iskrenog navijaca Sarajeva ali ti sada moram replicirati u sta jadan sprca tolike godine??? ti kad bi zenu uhvatio na kamari zazmirio bi i izaso iz kuce dok kupleraj ne zavrsifks74 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 19:57Mogu zamisliti, kako bi se svi osjećali da vas non stop neko prati i svaki potez okrene kao da se sa nekim sprdate. Poslije Boga i porodice, Fk Sarajevo mi je najvažnije i opet bi sada volio da svi na čelu sa Mirvićem dignu ruke od kluba i da vidim kako će ljudi sa foruma spasiti klub od propadanja. Vidite da su jedini oni ostali, opština 0 km ( želješčar 760 000). Mi smo veći dušmani kluba, od bilo koga. Mada su mnogi ovdje hajceri, koji i priželjkuju najgori scenarij.![]()
![]()
Sto se kaze strpljen spasen sabr sabr sabr…
Ali vala i imali smo garniture u klubu koje slusaju pojedinacno svakog pojedinca s tiribine i tako mijenjaju.
Pa stani nekad iza odluke pa da se pogledamo za 2 godine i vidimo jesmo li donji ili gornji.ako je dudic trener dudic je nek gori hala… ali mi smo davnoooo prije greske pravili od kodre pa dalje.
A def je sezona prekretnica bila kad se desila prodaja rahmana i tatara
.
Ljubi vas brat sve zivim za dan da bude ovo vise kako treba.
Pa mi s parama ne znamo, sta bi bez njih bilo
Moramo i mi malo vise saburati jer da jesmo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Barbarez se nudio al … nije legenda
I jest i on neki strucnjak od zavrsetka karijere jedini sportski angazman reklama biiit cess na televizijiii
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MSOZ101, OzmoodPinglewood i 50 gostiju.