EdinTM87 je napisao/la:zaboravio spomenuti komentatore, sjajni su bili, nadam se da ce prenositi i protiv Constante
Ovi uvijek rade prijenos Bosne,tako da je 100% sigurno da hoce

EdinTM87 je napisao/la:zaboravio spomenuti komentatore, sjajni su bili, nadam se da ce prenositi i protiv Constante
Veceras nisam gledao utakmicu,ali ako neko kaze da su oni sto su prije radili tj to je onaj komentator sa TVSA koji radi za Arenu kad je ovaj prenos rukometa iz SA,bar je do sada tako bilo...mislim da se radi o Mirzi Kolaru,normalno da ce navijati za nase kad je Sarajlija covjekamerosm je napisao/la:
PS: Komentatori su takodjer veceras bili veliki navijaci RK Bosne.
Nemoj pričati kada nisi gledao, prenosili su komentatori iz Beograda.miky_hz je napisao/la:Veceras nisam gledao utakmicu,ali ako neko kaze da su oni sto su prije radili tj to je onaj komentator sa TVSA koji radi za Arenu kad je ovaj prenos rukometa iz SA,bar je do sada tako bilo...mislim da se radi o Mirzi Kolaru,normalno da ce navijati za nase kad je Sarajlija covjekamerosm je napisao/la:
Ne bih ja rekao da je to bio Mirza Kolar. Cini mi se da su obadvojica pricala ekavicu.miky_hz je napisao/la:Veceras nisam gledao utakmicu,ali ako neko kaze da su oni sto su prije radili tj to je onaj komentator sa TVSA koji radi za Arenu kad je ovaj prenos rukometa iz SA,bar je do sada tako bilo...mislim da se radi o Mirzi Kolaru,normalno da ce navijati za nase kad je Sarajlija covjekamerosm je napisao/la:
Večeras nije!miky_hz je napisao/la:Do sada je prenose radio Mirza Kolar i znam da je receno da ce on raditi sve prenose Bosninih utakmica...tako da sam mislio da je i veceras radio,ocito su nekog novog stavili al prije je ovaj uzivo komentarisao iz dvorane,ko je gledao prosle utakmice znat ce
Tacno je to. Kolar je prenosio Bosnine tekme iz Sarajeva, isto tako neki crnogorac tekme ZRK Buducnosti.miky_hz je napisao/la:Do sada je prenose radio Mirza Kolar i znam da je receno da ce on raditi sve prenose Bosninih utakmica...tako da sam mislio da je i veceras radio,ocito su nekog novog stavili al prije je ovaj uzivo komentarisao iz dvorane,ko je gledao prosle utakmice znat ce
Dvije. Flensburg u gostima, i Constanza kući.BegAx je napisao/la:Koliko jos tekmi Bosna ima da odigra u LP?
StadionuHan!$;Lfc je napisao/la:Kakva je ta ekipa Costanza imaju li oni kvaliteta ? Da li je utakmica na nasem stadionu ii hoceli prenositi bar jednu utakmicu na nasim kanalima?
Po kvaliteti, slicnu su nama i rusima, jedva su nas dobili i Rumuniji, uz puno srece, tako da smo favoriti sada, igramo kuci i nece niko prenositi od nasih. ima arena !Han!$;Lfc je napisao/la:Kakva je ta ekipa Costanza imaju li oni kvaliteta ? Da li je utakmica na nasem stadionu ii hoceli prenositi bar jednu utakmicu na nasim kanalima?
ma ne moramo strepiti, Zagreb ce 100 % dobiti, tako da zavisimo sami od sebe..Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Utakmica je slijedece sedmice u subotu, 19 h, ja dolazim da bodrim momkejel mi ovisimo sami od sebe, ili moramo strijepiti da zagreb mora pobijediti ruse?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.