RK Bosna

ever
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la ever » 19 feb 2011, 20:57

EdinTM87 je napisao/la:zaboravio spomenuti komentatore, sjajni su bili, nadam se da ce prenositi i protiv Constante :mrgreen:

Ovi uvijek rade prijenos Bosne,tako da je 100% sigurno da hoce :) Volem ih :$ :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 feb 2011, 20:59

Konacno da i nas srece nekad pogleda. Prethodnih sezona u LP, a i ove gubili smo bezpotrebne bodove u posljednjim sekundama i nadam se da se sada sve vrca i da ce protiv Rumuna odigrati bez ove horor zavrsnice i doci do pobjede koja ce RK Bosnu odvesti jednu stepenicu dalje. Rusi su me tokom cijelog meca podsjecali na "Janeze" iz 2004.godine na EP kada su dobijali protivnike grubim startovima i kada je samo sreca spasila Metlicica da covjek ne ostane bez vida.

PS: Komentatori su takodjer veceras bili veliki navijaci RK Bosne.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2011, 21:07

infarkt utakmica...
Čestitke momcima na borbenosti, zalaganju, pogibiji...
Rusima, naravno, pozdravljam žene, i hvala što ste nam pobjedu učinili još slađom.
Nadam se da će kostur ekipe ostati isti i sljedeće godine, ovi mladi igrači imaju talenat, fali im iskustva, rutine. Uz još pokoje provjereno pojačanje i sljedeće godine ciljati i na stepenicu više.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 feb 2011, 21:13

Koliko jos tekmi Bosna ima da odigra u LP?

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 19 feb 2011, 21:13

Sve je već rečeno.Samo da se pridružim čestitkama.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 feb 2011, 21:15

amerosm je napisao/la:
Veceras nisam gledao utakmicu,ali ako neko kaze da su oni sto su prije radili tj to je onaj komentator sa TVSA koji radi za Arenu kad je ovaj prenos rukometa iz SA,bar je do sada tako bilo...mislim da se radi o Mirzi Kolaru,normalno da ce navijati za nase kad je Sarajlija covjek :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 feb 2011, 21:15

Cestitke. I ne kaze se dzaba ruska posla.

bot12
Kontakt:

Post Postao/la bot12 » 19 feb 2011, 21:16

oklen je ovaj pcelica

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 19 feb 2011, 21:17

miky_hz je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Veceras nisam gledao utakmicu,ali ako neko kaze da su oni sto su prije radili tj to je onaj komentator sa TVSA koji radi za Arenu kad je ovaj prenos rukometa iz SA,bar je do sada tako bilo...mislim da se radi o Mirzi Kolaru,normalno da ce navijati za nase kad je Sarajlija covjek :)
Nemoj pričati kada nisi gledao, prenosili su komentatori iz Beograda. ;)
FEDERER= KLOC

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 feb 2011, 21:18

miky_hz je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Ne bih ja rekao da je to bio Mirza Kolar. Cini mi se da su obadvojica pricala ekavicu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 feb 2011, 21:19

Do sada je prenose radio Mirza Kolar i znam da je receno da ce on raditi sve prenose Bosninih utakmica...tako da sam mislio da je i veceras radio,ocito su nekog novog stavili al prije je ovaj uzivo komentarisao iz dvorane,ko je gledao prosle utakmice znat ce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 19 feb 2011, 21:21

miky_hz je napisao/la:Do sada je prenose radio Mirza Kolar i znam da je receno da ce on raditi sve prenose Bosninih utakmica...tako da sam mislio da je i veceras radio,ocito su nekog novog stavili al prije je ovaj uzivo komentarisao iz dvorane,ko je gledao prosle utakmice znat ce
Večeras nije!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 feb 2011, 21:24

miky_hz je napisao/la:Do sada je prenose radio Mirza Kolar i znam da je receno da ce on raditi sve prenose Bosninih utakmica...tako da sam mislio da je i veceras radio,ocito su nekog novog stavili al prije je ovaj uzivo komentarisao iz dvorane,ko je gledao prosle utakmice znat ce
Tacno je to. Kolar je prenosio Bosnine tekme iz Sarajeva, isto tako neki crnogorac tekme ZRK Buducnosti.
A veceras on nije bio. Prepoznao bih mu glas 100%. Neki dvojac iz Beograda je prenosio...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2011, 21:25

BegAx je napisao/la:Koliko jos tekmi Bosna ima da odigra u LP?
Dvije. Flensburg u gostima, i Constanza kući.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 19 feb 2011, 21:29

Cestitke za pobjedu ! :D

Posto ne pratim previse LP u Rukometu mozeteli mi reci koliko ekipa prolazi i dali ce Bosna proci (ako ima sanse sta treba da uradi u posljednja dva kola) ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 feb 2011, 21:33

Treba jos dobiti Costanzu i uz to da konkurenti izgube svoje utakmice, sto je realno, jer igraju protiv mnogo kvalitetnijih protivnika. Znaci sve je u nasim rukama, al poznavajuci nas :| Kad se samo sjetim onih Grka :|

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 19 feb 2011, 21:35

Kakva je ta ekipa Costanza imaju li oni kvaliteta ? Da li je utakmica na nasem stadionu ii hoceli prenositi bar jednu utakmicu na nasim kanalima?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 feb 2011, 21:39

Utakmica je slijedece sedmice u subotu, 19 h, ja dolazim da bodrim momke :) jel mi ovisimo sami od sebe, ili moramo strijepiti da zagreb mora pobijediti ruse?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 19 feb 2011, 21:41

Han!$;Lfc je napisao/la:Kakva je ta ekipa Costanza imaju li oni kvaliteta ? Da li je utakmica na nasem stadionu ii hoceli prenositi bar jednu utakmicu na nasim kanalima?
Stadionu :lol:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 feb 2011, 21:42

Han!$;Lfc je napisao/la:Kakva je ta ekipa Costanza imaju li oni kvaliteta ? Da li je utakmica na nasem stadionu ii hoceli prenositi bar jednu utakmicu na nasim kanalima?
Po kvaliteti, slicnu su nama i rusima, jedva su nas dobili i Rumuniji, uz puno srece, tako da smo favoriti sada, igramo kuci i nece niko prenositi od nasih. ima arena !
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Utakmica je slijedece sedmice u subotu, 19 h, ja dolazim da bodrim momke :) jel mi ovisimo sami od sebe, ili moramo strijepiti da zagreb mora pobijediti ruse?
ma ne moramo strepiti, Zagreb ce 100 % dobiti, tako da zavisimo sami od sebe..

Constanta 5
Petersburg 5
Bosna 4

Samo 1. ide... ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.