FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma pustiti mirzu prva 3 kola. Dati podrsku .Ne osvoji li 7-9 bodova, mrs i ti i sinovi tvoji.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kako dalje??
Ma usrat će debil svakako, vidi se da je pogubljen sav. Koga god mu dovedeš sad, usrat će odmah u prva dva kola....
Ma i da je tri milje, samo nek je redovna i nek se (ne)radi kao i dosad! Da Bog da pare od FKS sto opljackase, sve potrosili na jednu terapiju...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mirza i jeste Arkan u fudbalskom smislu po FKS. Kratko mi pamtimo, taj isti lik nije dozvoljavao da se navijacima dostavi voda na +40 u Trebinju, tukao se po istoku, govorio kako mi (koji smo tad trazili njegovu ostavku) nismo pravi navijaci, nego da FKS ima 100.000 pravih navijaca, zatim ona famozna izjava “nisam rekao poslije koje utakmice sa Velezom”. Da i ne spominjem produzavanje ugovora preko guznog havera Fazlagica na pet godina (ako se ne varam). Hocemo li nastaviti sa pritiscima na Sablica, Vasoskog i Dudica kako bi sincina bio neprikosnoven u prvih 11?kenoHZ je napisao/la: ↑15 dec 2022, 10:35Imam jedno pitanje za ove žene što hoće da vrate članske, jeste li još neki vid bojkota uveli. Tipa unfollow, i to je dosta radiklano pa razmislite.
Djece mi šta pričate ko da je Arkan trener. Mada kakve ste budale, na manje bi otpora naišao da je fakat on postavljen. Svako tuđi nam je bolji.
Sretno u novoj polusezoni.
BORDO POZDRAV!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Volim svoje, pa makar i najgore bilo.... Ko što neko napisa balija starterpack.... Samo nek ide plata, yebo poso i rezultate
- napoleon72
- Kontakt:
Mirza je nas, Mirvic je nas, nema veze sto nas trpaju ko estonsku kurvu i sto su nas doveli na najnize grane u historiji kluba, eto nasi su pa neka ih.
Il je ovo neki nastavak one cuvene parole istoka? "Bolje treci uz mahalu nego prvi uz pomoc stranaca"?
Jos mi je jace tjeranje Ajle i Hadzica a amnestiranje Mirvica u svemu. Bukvalno kao da yebes mater Asimu i Novalicu a govoris da Bakir nije kriv. Problemi uvijek idu s vrha.
Il je ovo neki nastavak one cuvene parole istoka? "Bolje treci uz mahalu nego prvi uz pomoc stranaca"?
Jos mi je jace tjeranje Ajle i Hadzica a amnestiranje Mirvica u svemu. Bukvalno kao da yebes mater Asimu i Novalicu a govoris da Bakir nije kriv. Problemi uvijek idu s vrha.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mirza je nas, Mirvic je nas, nema veze sto nas trpaju ko estonsku kurvu i sto su nas doveli na najnize grane u historiji kluba, eto nasi su pa neka ih.
[/quote]
Inace smo mi svake godine u europi, prvaci evo desetu godinu u nizu.
Reci nam jos samo koliko si spreman investirati u Sarajevo, kako bi ti to sve poslozio. Nije samo rjesenje otjerati pa onda moliti Boga da neko udje u klub.
Ako se tjera investitor prvo se treba naci nasljednik.
Pozzz
[/quote]
Inace smo mi svake godine u europi, prvaci evo desetu godinu u nizu.
Reci nam jos samo koliko si spreman investirati u Sarajevo, kako bi ti to sve poslozio. Nije samo rjesenje otjerati pa onda moliti Boga da neko udje u klub.
Ako se tjera investitor prvo se treba naci nasljednik.
Pozzz
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Fazlagić mu je punacNapapijri je napisao/la: ↑15 dec 2022, 10:45Mirza i jeste Arkan u fudbalskom smislu po FKS. Kratko mi pamtimo, taj isti lik nije dozvoljavao da se navijacima dostavi voda na +40 u Trebinju, tukao se po istoku, govorio kako mi (koji smo tad trazili njegovu ostavku) nismo pravi navijaci, nego da FKS ima 100.000 pravih navijaca, zatim ona famozna izjava “nisam rekao poslije koje utakmice sa Velezom”. Da i ne spominjem produzavanje ugovora preko guznog havera Fazlagica na pet godina (ako se ne varam). Hocemo li nastaviti sa pritiscima na Sablica, Vasoskog i Dudica kako bi sincina bio neprikosnoven u prvih 11?kenoHZ je napisao/la: ↑15 dec 2022, 10:35Imam jedno pitanje za ove žene što hoće da vrate članske, jeste li još neki vid bojkota uveli. Tipa unfollow, i to je dosta radiklano pa razmislite.
Djece mi šta pričate ko da je Arkan trener. Mada kakve ste budale, na manje bi otpora naišao da je fakat on postavljen. Svako tuđi nam je bolji.
BORDO POZDRAV!

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bilo bi smiješno ako bi Mirza zaredao 2-3 pobjede zaredom na početku druge polusezone
Šta onda? Dobro igramo, a mi u bojkotu

Šta onda? Dobro igramo, a mi u bojkotu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Borba za Evropu - check
Ne izborimo - pa borili smo se
Pa kad skupimo 4-5 sezona bez Evrope i ode nam koeficijent skroz u klinac, onda će baš biti dobro.
Onda ćemo praviti Mirvića od blata, jelde?!

Ne izborimo - pa borili smo se

Pa kad skupimo 4-5 sezona bez Evrope i ode nam koeficijent skroz u klinac, onda će baš biti dobro.
Koševo Zapad
Oskrnavljen je koeficijent vec opasno, zamisli tek kakav ce biti ako sad ne izborimo Evropu, a sa Varešanovićem i Dalom u prvih 11 to djeluje kao nemoguča misija.Shategabri je napisao/la: ↑15 dec 2022, 12:01Borba za Evropu - check![]()
Ne izborimo - pa borili smo se![]()
Znaci bez Dala idemo u Evopu?
Poznavajuci balijandersko razmisljanje i pamcenje poslije jedne dobre akcije istok ce prekinuti bojkot.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 dec 2022, 11:58Bilo bi smiješno ako bi Mirza zaredao 2-3 pobjede zaredom na početku druge polusezone![]()
Šta onda? Dobro igramo, a mi u bojkotu![]()
NEMA NAZAD
To ti je otprilike kao ono kad se npr xx godina prica Novalic je loš premijer,i dadne ti stoju u jednom trenu i ti kao ma ok nije to loše,jel kao u datom trenutku ti je nešto dao i ti si sve ostalo prošlo i buduce ostavio po strani jel ti je u tom trenutku dobro.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 dec 2022, 11:58Bilo bi smiješno ako bi Mirza zaredao 2-3 pobjede zaredom na početku druge polusezone![]()
Šta onda? Dobro igramo, a mi u bojkotu![]()
Otprilike tako gledam i na to,mozes dobiti 2/3 utakmice,ali npr znas da ces za godinu opet biti u kanalu.
Nemoze se gledati a ni zivjeti samo za danas ,uvijek ima ono prije i ono poslije. A sa ovim što sad imamo buducnost definitivno nije svijetla,instant uspijeh nista ne znaci sve i da ga bude.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije on naivan,ali iskreno nije za ovog posla oko sebe je skupio dosta lesinara i nekvalitetnog kadra da vodi klub,
najbolje za njega i nas da proda svoj udio nekom sposobnom biznismenu samo to treba naci.

Jeb.eno ti je los spin. Ili samo mentalna limitiranost.kenoHZ je napisao/la: ↑15 dec 2022, 10:35Imam jedno pitanje za ove žene što hoće da vrate članske, jeste li još neki vid bojkota uveli. Tipa unfollow, i to je dosta radiklano pa razmislite.
BORDO POZDRAV!
Bordo pozdrav!
P.s cuj bordo pozdrav. Ovaj mora da je dio ove Ayline - NeW era Sarajeva.
- FKS -
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, moći ćemo na proljeće picigena na jedan gol.
Za drugi treba sačekati da se odledi trava.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Fudo, napoleon72, Tatamata1946, Varijantas8 i 52 gosta.