FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

obannon
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la obannon » 09 sep 2008, 20:14

Šesnaestini finala Lav kupa Srbije
24. septembra:Radnički Niš - Crvena zvezda
----------------------------------------------------
4. kolo, Super liga 2008/2009-13.Sep
Čukarički Stankom - Crvena zvezda
- " $...

Zeher-Mali
Kontakt:

Post Postao/la Zeher-Mali » 09 sep 2008, 21:37

GoRaN je napisao/la:Koji vam je **rac???
Vas nekoliko seljačina već drugi put pokušavate ugušiti ovu temu svađom...
Interesuje me CZ isto kao i Sarajevo,Čelik,Hajduk ili Željo , a vi svojim postovima samo pokazujete koliko
ste zaostali za društvom...

koji mi je **rac,donji....ja pisem ono sto zelim,ako se na mene odnosio tvoj post>!!!
Zeher-Mali voli,sebe i svoje jarane!!!!!!!

Volim te BiH takvu kakva si!!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 sep 2008, 22:07

Ne, niste u pravu: vi pisete ono sto zelite ali na nekom drugom mjestu.
Ovdje se drzite pravila civilizovanog ponašanja, bez psovanja i uvreda.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 sep 2008, 01:03

Jeste,Zvezda je u krizi od 1992-ge naovamo,ali u krizi su i svi drugi fudbalski i sportski klubovi sa ex-yu prostora.Pa i Dinamo je ispadao svojevremeno od Dnipra,Partizan od Makabija,Rapida,Hajduk od Šelburna,Debrecena.Iako ljudi negativno razmišljaju o komunizmu(krenuvši od sebe),danas se dosta teže živi nego tada što se odrazilo i na sport i Zvezda vjerovatno više nikad neće biti jaka kao 1991,ali Zvezda još uvijek ima ime u evropskim okvirima i zato Zvezdin standard svake godine treba da bude proljeće u Evropi.Gledajući ovu Zvezdu to bi bio extra uspjeh.Da bi se postigao jedan takav rezultat,jedino rješenje je privatizacija klubova.Ja lično ne mislim da će se takva ideja "primiti" kod nas,jer ko je gledao "Insajder" zna da i Zvezdom i Partizanom upravljaju neki ljudi iz sjene koji su bliski vladajućim političkim strankama i koji se neće lako odreći love koja prati ove klubove.
Što se Janevskog tiče,iskreno se nadam da griješim.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 sep 2008, 12:19

imal ovaj kup revans,zanima me radi kladionica :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 10 sep 2008, 18:43

Ne kup je jedan mec

a prvenstvena je pomjerena za nedjelju, tj. 14.09.08.
- " $...

PeppermintParkRanger
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintParkRanger » 10 sep 2008, 18:52

Zvezda je slaba zato sto nije vise u stanju da samo kupuje igrace sa cijelog balkana, vec ih sama mora praviti. Zvezda u bivsoj Jugi nije imala 5igraca koji su dosli iz njene skole, vec su uvijek dovlacili igrace iz drugih klubova. Tj. rezimski klub koji je nametnut kao broj 1. Neosporavam Zvezdine uspjehe, svaka joj cast, ali mora se biti realan - sad kad se ne mogu dovlaciti igraci iz BiH, Hrvatske, Makedonije, drugih srpskih klubova tipa Vojvodine, i kad Zvezda mora crpiti igrace iz svoje skole, nema je nigdje. Malo se oci zamazu nekim kvazi-pojacanjima iz Timbaktua ili odakle vec, i to je to.
-HZ-

Zeher-Mali
Kontakt:

Post Postao/la Zeher-Mali » 11 sep 2008, 13:05

PeppermintParkRanger je napisao/la:Zvezda je slaba zato sto nije vise u stanju da samo kupuje igrace sa cijelog balkana, vec ih sama mora praviti. Zvezda u bivsoj Jugi nije imala 5igraca koji su dosli iz njene skole, vec su uvijek dovlacili igrace iz drugih klubova. Tj. rezimski klub koji je nametnut kao broj 1. Neosporavam Zvezdine uspjehe, svaka joj cast, ali mora se biti realan - sad kad se ne mogu dovlaciti igraci iz BiH, Hrvatske, Makedonije, drugih srpskih klubova tipa Vojvodine, i kad Zvezda mora crpiti igrace iz svoje skole, nema je nigdje. Malo se oci zamazu nekim kvazi-pojacanjima iz Timbaktua ili odakle vec, i to je to.

ma svaka ti cast jarane jedan veliki POTPIS na ovaj tvoj post,nisi ni u cemu pogrijesio,prosla su ona vremena davno,ne znam zasto ih se neko bezzzeee sjeca!"!!
Zeher-Mali voli,sebe i svoje jarane!!!!!!!

Volim te BiH takvu kakva si!!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2008, 14:19

Zeher-Mali je napisao/la:
PeppermintParkRanger je napisao/la:Zvezda je slaba zato sto nije vise u stanju da samo kupuje igrace sa cijelog balkana, vec ih sama mora praviti. Zvezda u bivsoj Jugi nije imala 5igraca koji su dosli iz njene skole, vec su uvijek dovlacili igrace iz drugih klubova. Tj. rezimski klub koji je nametnut kao broj 1. Neosporavam Zvezdine uspjehe, svaka joj cast, ali mora se biti realan - sad kad se ne mogu dovlaciti igraci iz BiH, Hrvatske, Makedonije, drugih srpskih klubova tipa Vojvodine, i kad Zvezda mora crpiti igrace iz svoje skole, nema je nigdje. Malo se oci zamazu nekim kvazi-pojacanjima iz Timbaktua ili odakle vec, i to je to.

ma svaka ti cast jarane jedan veliki POTPIS na ovaj tvoj post,nisi ni u cemu pogrijesio,prosla su ona vremena davno,ne znam zasto ih se neko bezzzeee sjeca!"!!
Obrati pažnju šta to potpisuješ. ;)

Crvena zvezda nije bila režimski klub,jer su ta mjesta uvijek bila rezervisana za Partizan čiji se stadion zvao JNA i Hajduk za koga je navijao i sam Tito.Vjerovatno niste nikad čuli za Mitića,Kostića,Šekularca,Džajića,Savića,Pižona,Šestića,Stankovića,Pantelića,V.Stojkovića,Jankovića...Sve su ovo Zvezdina djeca.Mislim da je to i Vidić,ali nisam 100% siguran.Čuj Zvezda "odvlačila" igrače.Pa Zvezda ih nije morala odvlačiti,igrači su se sami nudili,jedva su čekali Zvezdin poziv,jer su znali da iz Zvezde mnogo lakše mogu doći do reprezentacije i napraviti karijeru u inostranstvu,mnogo lakše nego recimo iz Slobode,Sarajeva,Želje,Osijeka,Vardara i ono što je najbitnije,znali su da je Zvezda bila i ostala najbolji klub na ovim prostorima,naravno tu je i Steaua.Ne vjerujem da su se npr. Željo i Sarajevo bunili kad su Šabanadžović i Musemić "odvučeni" u Zvezdu.Klubovi su dobili dobru lovu,a ni igračima nije bilo loše.Šabanadžović je osvojio Kup šampiona,a Musemić je doživio da mu skandira čitav sjever.
Zeher-Mali je napisao/la:prosla su ona vremena davno,ne znam zasto ih se neko bezzzeee sjeca
Pa dobro čovječe,ne sjećaš se onih vremena.A čega se sjećaš ti ?Borbe za opstanak u Premier ligi svake sezone i najvećeg uspjeha u istoriji Slobode-prolaska na penale protiv neke ekipe sa Islanda.Ha dobri ste. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 11 sep 2008, 16:14

Odlican komentar alan_cardec

A gore je pomenuto da ne moze dovesti igrace iz ex-yu.(Jedino ako nisam pogresno zakljucio)
Pa koga da dovede
Hrvatska(Jedan je bio Prosinecki, ali danas tesko da ce te vidjeti hrvata u zvezdinom dresu)
BIH(Ko to zalizuje iz BH lige da igra za Zvezdu, KO???????????)
CG(Iz te lige najbolji igraci igraju u Srbiji i srbija im je odskocna daska za jace lige, i neki od CG igraju u Zvezdi zasluzeno, Brza)
Slovenci(KO???????)
Makedonija( Jedini sto im vrijedi u ligi je vec u januaru stigao, Trickovski, jos ceka pravu sansu u Zvezdi)

Zvezda mozda nikad vise nece biti prvak evrope i svijeta, ali je to vec jednom uradila i to ce se pamtiti dok je svijeta i vijeka.
Mnogi sebi prave reklamu preko zvezde, eto primjer iz BH, bivsi zeljini igrzi :Vladavic i sad neki se pominjao(pa da su zasluzili bili bi u Zvezdi)
Zvezda i njeni navijaci nikada nece zaboraviti:Savicevica,Belodedica,Panceva,Prosineckog,Sabanadzovica, Musemica, kao sto ni oni nece zaboraviti sta je sve njima Zvezda pruzila, ali nazalosta takvih igraca na ovom prostoru sada nema(ima ali zbog situacije zavrsavaju sa 16-18 god. po raznim evropskim ligama i propadaju)
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2008, 17:22

Da, i to što kažeš za mlade igrače sve je tačno.Vođeni raznim menadžerima,jako mladi odlaze u inostranstvo i po pravilu propadaju,čast rijetkim izuzecima.Tim talentima nije više zanimljivo igrat ni za Zvezdu,ni za bilo koji klub odavde.Svi bi odmah u Španiju,Italiju,Englesku.Ima hiljadu takvih primjera(Ognjenović,Bišćan,Škoro,Jelić...),ali ima i dobrih primjera kad su mladi igrači odavde uspjeli u inostranstvu(Sulejmani,Džeko...)Može se još naći poneki extra talenat kojeg nisu bogati klubovi snimili i koji bi htio igrati u Zvezdi,ali sad već bivšem rukovodstvu Zvezde je draže tražiti igrače preko dvd-a iz Argentine,Gane,Emirata nego forsirati igrače iz svoje škole ili ih tražiti u Kragujevcu,Novom Sadu,Kruševcu...Identičan slučaj je i u Dinamu.Iz srpske prve lige su otišli Kačar i Jovetić,ali opet ima nekoliko fantastičnih mladih igrača (Tadić i Aleksić iz Vojvodine,Pršo iz Zvezde,Ljajić iz Partizana...).U Premier ligi je to Handžić,u Hrvatskoj onaj neki malac iz Hajduka(17 god.) i Tomasov iz Šibenika.Njih treba čuvat "ko oči u glavi".
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 11 sep 2008, 17:29

Kada si vec pomenuo Milana Prsu,bojim se da ce ga zvezda upropastiti. Mali je veliki talenat,a Bunjevcevic i kompanija su ukinuli ekipu 1990 godiste(gdje i Prso spada). Momak je otisao u Rad, sad sta ce biti sa njim neznam.
Veliki je talenat, nadam se da ce postati igracina
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2008, 18:26

Ma Bunja je i bez ovog propusta najveći promašaj Crvene zvezde.Hvala Bogu pa je otišao.
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 12 sep 2008, 13:17

U nedjelju ce biti gusto, Cukaricki je dobar,nezgodan.
Imam neki dobar predosjecaj da cemo pobjediti
Valjda ce biti dobro, pa da pobjegnemo sa dna, pa do nove titule
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 12 sep 2008, 19:31

ODOŠE TOYOTE U p..m..
Grupa od tridesetak ljudi sa "fantomkama" na glavama, ušlo je na parking i koristeći bejzbol palice i šipke počelo da lupa sva vozila. Oštećen je i automobil novog sportskog direktora Crvene zvezde Ilije Ivića.
E sad će da razbiju Čuku
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 sep 2008, 21:33

Ja,ja hoće, biće gusto sa Čukaričkim,ali **** ga pet zvaničnih utakmica nismo dobili nikoga,u prvenstvu nismo gola dali,stvarno je više krajnje vrijeme da počnemo.Jeste da ih trenira sjajan trener,jeste da će igrati za Topaloviće pošto im je pola ekipe nekad igralo u "pogrebnom društvu" iz Humske 1.,ali kad je vrijeme, vrijeme je više stvarno.Pobjeda u nedjelju i taman da uđemo u formu do 5. oktobra.
obannon je napisao/la:ODOŠE TOYOTE U p..m..
Grupa od tridesetak ljudi sa "fantomkama" na glavama, ušlo je na parking i koristeći bejzbol palice i šipke počelo da lupa sva vozila. Oštećen je i automobil novog sportskog direktora Crvene zvezde Ilije Ivića.
E sad će da razbiju Čuku
Ako je zaplatila i Toyota Pavla Ninkova on je onda stvarno peh neviđeni.Neka,neka malo, bolje da i auta razbijaju nego da šamaraju igrače.
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 13 sep 2008, 17:27

Ma Ninkov ne zaslužuje Zvezdin dres
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 sep 2008, 18:23

obannon je napisao/la:Ma Ninkov ne zaslužuje Zvezdin dres
Slažem se.

Evo šta su na današnjoj konferenciji za štampu izjavili novi Zvezdin trener Čedomir Janevski i kapiten Nenad Milijaš,pred sutrašnju utakmicu sa Čukaričkim:

Trener FK C.zvezda Čedomir Janevski izjavio je da je svestan teške situacije, ali da će tim ući pozitivno u meč sa Čukaričkim.
"Svestan sam da još nismo dali gol i da smo poslednji na tabeli. Čukarički je iskusna ekipa, sa kvalitetnim trenerom. Verujem da sam za ova tri dana napravio nešto zbog čega ćemo sutra sa pozitivnom energijom ući u meč", rekao je Janevski na konferenciji za novinare.
Novi trener "crveno-belih" ponovo je osudio incident ispred Marakane, kada su nepoznati počinioci polomili stakla na automobilima fudbalera Zvezde.

"U to vreme smo imali sastanak i sve se odigralo munjevito. Osuđujem takav nastup pojedinaca i to se mora kazniti. Igračima nije bilo lako u tom trenutku, nadamo se da je sve prošlo", kazao je Janevski.

Ipak, makedonski stručnjak rekao je da ovakav incident nije specifičan samo za Srbiju, već i za druge balkanske zemlje.

"Rođen sam i ja na Balkanu. Znam kako je, vruća je krv... Ljudi sa ovih prostora mogu da budu veoma eksplozivni. Slične stvari su se događale i u Olimpijakosu. Ako budemo pobeđivali, ovakvi incidenti neće se dešavati", dodao je Janevski.

Kapiten Zvezde Nenad Milijaš rekao je da "crveno-beli" sutra imaju imperativ pobede protiv Čukaričkog.

"Imamo veliku šansu da dobijemo Čukarički, ali teško je igrati u ovakvoj situaciji. Imamo imperativ pobede, ali znamo da možemo. Moramo svi zajedno da se borimo za ta tri boda", ocenio je Milijaš.

Milijaš je demantovao tvrdnje bivšeg trenera Zdenjeka Zemana, koji je italijanskim medijima juče rekao da ga igrači "sabotirali".

"Jednostavno, nismo ga shvatili i nismo sporovodili na terenu dogovore sa treninga. Sada je atmosfera bolja, ali na kraju će se suditi na osnovu rezultata. Sa Zemanom sam imao dobar odnos i nikada me nije nešto zamerio u međusobnim razgovorima", dodao je Milijaš.

Zvezda je u prva tri kola Meridijan Superlige osvojila jedan bod, dok Čukarički ima četiri. Utakmica između ova dva tima igra se u nedelju na Banovom brdu od 16.30.
RIP Adis Selmanović

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 14 sep 2008, 22:08

gdje ste našli onog golmana :lol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 sep 2008, 00:54

big_amko je napisao/la:gdje ste našli onog golmana :lol:
Ma izgleda da je on našao nas.Pa onakva rupa ne bi trebela biti prvi golman u Napretku iz Donjeg Šepka a ne u Zvezdi.Bože sačuvaj. :evil: :evil: :evil:
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.