nick je napisao/la:ma nebitno, ali neozbiljno je to ako moramo cekat da nam Amar vodi racuna o stranici,sta znam njima na obraz sto nisu uspjeli ispostovat momke sto su se oko toga bavili, glupo je sad da ja pametujem ti sigurno bolje znas ali poslije prvog zavlacenja sa njihove strane trebali su ih ****...
Ama i ja kažem, ma nebitno, ali želio sam potencirati da se mora uspostavljeni sistem provoditi i unaprijeđivati. Mora postojati odgovornost. Kada su, lupam, rezultati dobri lovorike beru treneri i igrači. Kada su rezultati loši onda su normalne kritike na trenere i igrače. To je odgovornost i prihvatanje i življenje s njom. Ne znam tačno, šta je sa
stranicom , ali je očito da se neke stvari u tom segmentu funkcioniranja kluba moraju popraviti. Mora da funkcionira svaki kotačić i mora se znati ko je odgovoran za taj kotačić, ukoliko ne fercera. Ne može cijela Uprava biti kriva za
stranicu, ali se mora tačno znati ko je to i taj dio se ispraviti. Da bi nešto radilo, to mora imati finansijsku podršku. Kako doći do finansijske podrške, postoji milion načina, dok taj segment ne postane samoodrživ.
Stranica kroz određen period može sama sebe finansirati, ali prije toga treba podršku.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".