Rekonstrukcija stadiona u BiH

Mrcina1921

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Mrcina1921 » 13 dec 2022, 13:56

trava na koševu je smrznula u proteklih par dana budući da ista stoji na paletama i da se zalijevala vodom :damn:

slika

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 dec 2022, 13:59

:(

Ovo će nakon pola godine biti katastrofa :roll:

Šta pola, na proljeće neće qrcu valjati!
Koševo Zapad

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 13 dec 2022, 14:06

Ova trava se uopšte neće primiti i učvrstiti do proljeća. Mislim znamo gdje živimo, kada se vegetacija gasi, a kada ponovo budi. Tek negdje sredinom marta možemo očekivati da se trava počne buditi, a prva utakmica bi se trebala igrati početkom marta.
Niđe veze. Mislim da će Sarajevo sigurno još 3-4 utakmice igrati van Koševa, u Zenici, ili negdje drugo. I mislim da će se na Koševo morati postavljati nova trava iz početka.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 13 dec 2022, 14:10

Auh, katastrofa, a fino se upozoravalo na hladno vrijeme, međutim... Zna li iko kakvo je stanje u Mostaru, na oba stadiona? Tuzla?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 13 dec 2022, 14:16

Nikad nisam vidio ni cuo da se travnjak radi u 12.mjesecu??? Mislim moze se raditi, ali u Australiji...

Kako to ce se sad trava primiti kada ne postoje povoljni vremenski uvjeti za to? Jos kada snijeg bude... Kakav se kriminal radi sa ovim travnjacima, nevjerovatno. Ima li ijedan istrazivacki novinar da ce malo zaroniti u ovaj "povijesni" projekt

EDIT: Vidim da je netko iznad mene slicno napisao

Kriminalci

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 13 dec 2022, 14:22

U BiH se samo može KRIMINAL primit i KORUPCIJA a trava nikako.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 13 dec 2022, 14:26

AvantiBL je napisao/la:
13 dec 2022, 14:10
Auh, katastrofa, a fino se upozoravalo na hladno vrijeme, međutim... Zna li iko kakvo je stanje u Mostaru, na oba stadiona? Tuzla?
Nasi u dogovoru sa Vicom odradili igrokaz za javnost,obecali radove kofol ako savez garantira rokove za travnjak kao oni bi paralelno radili na postavljanju krova i sminkanju zapadne tribine gdje bi i teren pomaknuli ka zapadu ali im savez normalno ne moze garantirat da ce radovi biti zavrseni tako da nasi opet imaju opravdanje za neulaganje u stadion.
Mjesec dana od zavrsetka jesenskog dijela nisu mrdnuli tako da nista ni od travnjaka ni modernizacije BB.
Ocekujem jedno 20 novih igraca da se pripreme za europu. :kafa:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 dec 2022, 14:36

Vico **** ne vadi,odvede u propast i ovo malo fudbala u BiH sve dok ga kapiten reprezentacije tapse po ramenu :bow:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 13 dec 2022, 15:13

MikeEhrmantraut je napisao/la:
13 dec 2022, 14:16
Ima li ijedan istrazivacki novinar da ce malo zaroniti u ovaj "povijesni" projekt
Nije stvar u tome ima li, nego smije li ijedan novinar početi da se bavi tom temom...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 13 dec 2022, 15:27

AvantiBL je napisao/la:
13 dec 2022, 15:13
MikeEhrmantraut je napisao/la:
13 dec 2022, 14:16
Ima li ijedan istrazivacki novinar da ce malo zaroniti u ovaj "povijesni" projekt
Nije stvar u tome ima li, nego smije li ijedan novinar početi da se bavi tom temom...
To si u pravu

Mrcina1921

Post Postao/la Mrcina1921 » 14 dec 2022, 11:59

stadion rođeni slikano jučer :wtf:

slika

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 14 dec 2022, 12:00

Šta je ovo u pm :(
Koševo Zapad

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 14 dec 2022, 12:05

Mrcina1921 je napisao/la:
14 dec 2022, 11:59

slika
Mozda ovi grci imaju metodu da ga je lakse izravnat dok je u blatnjavom stanju :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Tko nam je na celu saveza a pojedinci se rugaju jucer Hrvatskoj za poraz u polufinalu. :thumbup:

Vico je najveci kriminalac sto je ikada vodio NS BiH.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 dec 2022, 12:11

Mrcina1921 je napisao/la:
14 dec 2022, 11:59

slika
Wtf ? :urnebes:

Ovo vec postaje tragikomicno. Prije pocetka ovog projekta govorio sam kakve su ovo prevare. Od samog tendera i biranja izvodjaca, pa evo do gotovih terena. Vico jest lopov i kriminalac, pored toga i nestrucan, ali ne zaboravimo da ovo sve nasi aminuju, kako ljudi u savezu, tako i klubovi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 14 dec 2022, 12:33

Firma Helasod kao firma je vrlo iskusna i uspjesna u radu sa postavljanjem travnjaka i svim drugim pratecim poslovima, ali ovdje jasno je da nije do njih i da rade sa ogranicenim uslovima... tj rade u uslovima gdje se ozbiljno peru pare... da nisu uspjesni ne bi postavljali travnjake Ludogoretsu, Steaui, Olympiakosu, Panati, Zvezdi itd... dakle na stadionima gdje se igra grupna faza LP i LE...

Kad su radili Zeljin stadion to je uradjeno na vrhunski nacin... imate uostalom slike ali je tada je Zeljo na racunu imao vise od milion i 200k maraka za promjenu travnjaka (oko 700k KM je sam klub izdvojio) i plus su iz Saveza tada izdvojili jos oko 200k eura za hibrid... dakle kad su pare tu onda je i firma ozbiljna i radi kako zna i treba...

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 14 dec 2022, 13:01

Samo ce na Kosevu biti gori travnjak, a ovo je smijurija od terena. Posijati luk i krompir, za drugo i nije. Borac je dobio teren, a vi Bosnje se napusite kurrca, to je valjda jasna poruka koju salju Srbi nama. E pa Bosnje, dudlajte ga kad ste stoka potkupljena, kad nemate svoje JA, **** vam mater svima.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 14 dec 2022, 13:08

E ovo se zovu balije i balijska posla !

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 dec 2022, 13:16

Zašto se jednostavno ne strpite dok se tereni ne završe i onda komentarišite. Ovako samo ispadate glupani sa tim psovanjem i neumjesnim komentarima.

30 godina niko nije uložio centa u stadione. Morate znati da su klubovi katastrofa, korupcija, menadžerska mafija i pranje love preko građevinskih projekata je nešto što se veže za sve i jedan klub u Bosni i Hercegovini. Nema čistog kluba, nema čistog čovjeka, nema čistog rezultata - sem Zrinje prošle godine.
<3 LiMes <3 je napisao/la:
14 dec 2022, 13:01
Samo ce na Kosevu biti gori travnjak, a ovo je smijurija od terena. Posijati luk i krompir, za drugo i nije. Borac je dobio teren, a vi Bosnje se napusite kurrca, to je valjda jasna poruka koju salju Srbi nama. E pa Bosnje, dudlajte ga kad ste stoka potkupljena, kad nemate svoje JA, **** vam mater svima.
Ovo mogu shvatiti samo kao komentar jednog isfustriranog novopečenog Bošnjaka, zapravo seljaka jer su luk i krompir njegov maksimalni domet.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 14 dec 2022, 13:25

denimen99 je napisao/la:
14 dec 2022, 13:16
Zašto se jednostavno ne strpite dok se tereni ne završe i onda komentarišite. Ovako samo ispadate glupani sa tim psovanjem i neumjesnim komentarima.

30 godina niko nije uložio centa u stadione. Morate znati da su klubovi katastrofa, korupcija, menadžerska mafija i pranje love preko građevinskih projekata je nešto što se veže za sve i jedan klub u Bosni i Hercegovini. Nema čistog kluba, nema čistog čovjeka, nema čistog rezultata - sem Zrinje prošle godine.
<3 LiMes <3 je napisao/la:
14 dec 2022, 13:01
Ovo mogu shvatiti samo kao komentar jednog isfustriranog novopečenog Bošnjaka, zapravo seljaka jer su luk i krompir njegov maksimalni domet.
Pa trebali su biti gotovi prije par mjeseci. :urnebes: Joj ovakvih komentara... Likovi probijaju rokove, dizu travnjak x puta, premijestaju, eksperti navode da se radi pogresno, itd itd.

I onda dodje lik kaze zasto se ne strpite dok ne zavrse.

Pa Bozeeeee. Yebi nas Vicooo. :guz: :salut: :salut: :oops:
@igrajlopte 🐦

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.