NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2022-23 regular season
Konacno imaju gore sudije nego u EPL
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakva jbna sramota,ionako je smjesno za sta se sve pokazuju tehnicke,jos malo neces smjeti usta otvoriti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jeste li gledali tekmu pa pricate o ovoj situaciji? Luka se buni svoje standardno kroz tekmu, vrsi pritisak na sudije i onda kad sudija svirne ovdje faul, on gleda prvo u njega, pa se fol drekne na saigraca.
Znaci, sudija ga samo sacekao....
Znači uvodi se nagrada Jerry West Cluch Player of the Year.
Ko li će biti prvi osvajač?
Ko li će biti prvi osvajač?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne moram da gledam da bi napisao ovo sto sam napisao,danas kad zakucas preko nekoga ne smijes ga pogledati,inace ide tehnicka za valjda ponizavanje protivnika,pa to mi ne moze niko opravdati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 dec 2022, 17:10Jeste li gledali tekmu pa pricate o ovoj situaciji? Luka se buni svoje standardno kroz tekmu, vrsi pritisak na sudije i onda kad sudija svirne ovdje faul, on gleda prvo u njega, pa se fol drekne na saigraca.
Iritantna politička korektnost ,ne smiješ nikome ništa reći svi se odmah nadju uvrijedjeni
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To pravilo je tu vec par godina.Ljudi ne dozvoljavaju tzv."taunting" i to je.Ne izmisljaju sudije pravila.L-Train je napisao/la: ↑13 dec 2022, 17:31Ne moram da gledam da bi napisao ovo sto sam napisao,danas kad zakucas preko nekoga ne smijes ga pogledati,inace ide tehnicka za valjda ponizavanje protivnika,pa to mi ne moze niko opravdati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 dec 2022, 17:10Jeste li gledali tekmu pa pricate o ovoj situaciji? Luka se buni svoje standardno kroz tekmu, vrsi pritisak na sudije i onda kad sudija svirne ovdje faul, on gleda prvo u njega, pa se fol drekne na saigraca.
Nego ko?,pa valjda postoji neka sudacka komisija koja odredjuje sta se smije sta ne smije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 dec 2022, 17:37To pravilo je tu vec par godina.Ljudi ne dozvoljavaju tzv."taunting" i to je.Ne izmisljaju sudije pravila.L-Train je napisao/la: ↑13 dec 2022, 17:31Ne moram da gledam da bi napisao ovo sto sam napisao,danas kad zakucas preko nekoga ne smijes ga pogledati,inace ide tehnicka za valjda ponizavanje protivnika,pa to mi ne moze niko opravdati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 dec 2022, 17:10Jeste li gledali tekmu pa pricate o ovoj situaciji? Luka se buni svoje standardno kroz tekmu, vrsi pritisak na sudije i onda kad sudija svirne ovdje faul, on gleda prvo u njega, pa se fol drekne na saigraca.
I tebi je u redu da ne smijes pogledati lika nakon zakucavanja?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne odredjuje sudijska komisija.Sva pravila potvrdjuje BOG nakon sto ih komesar predlozi.L-Train je napisao/la: ↑13 dec 2022, 17:47Nego ko?,pa valjda postoji neka sudacka komisija koja odredjuje sta se smije sta ne smije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 dec 2022, 17:37To pravilo je tu vec par godina.Ljudi ne dozvoljavaju tzv."taunting" i to je.Ne izmisljaju sudije pravila.
Nije mi uredu dernjanje u facu protivniku ili bilo koji nacin ponizavanja nakon zakucavanja ili bilo cega.Brate okreni se i slavi sa saigracima koliko hoces, ali ponizavati nekog zato sto si izveo dobar potez je debilizam.Za mene.
Uopste nisam pisao o deranju i unosenju u facu,svjestan si i sam da se za pogled pokazivala tehnicka.Ovo isto deranje Luke cak i da je upuceno sudiji je presmjesno da se pokazuju tehnicke.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 dec 2022, 18:21Ne odredjuje sudijska komisija.Sva pravila potvrdjuje BOG nakon sto ih komesar predlozi.L-Train je napisao/la: ↑13 dec 2022, 17:47Nego ko?,pa valjda postoji neka sudacka komisija koja odredjuje sta se smije sta ne smije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 dec 2022, 17:37
To pravilo je tu vec par godina.Ljudi ne dozvoljavaju tzv."taunting" i to je.Ne izmisljaju sudije pravila.
Nije mi uredu dernjanje u facu protivniku ili bilo koji nacin ponizavanja nakon zakucavanja ili bilo cega.Brate okreni se i slavi sa saigracima koliko hoces, ali ponizavati nekog zato sto si izveo dobar potez je debilizam.Za mene.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pokazivala se, da.Tu su pretjerivali.Ne znam nesto da ove sezone bas ne tolerisu to, a pregledao sam dosta tekmi.Lukinu situaciju sam objasnio. Sudija ga samo sacekao kao akumulaciju svega.
E jest ga sacekao kad je momak ohrabrivao suigrace haha
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne znam jel se pravis lud ili ne vidis da je lik gledao u sudiju prvo u smislu sta si koji ku.rac svirao, a onda se lafo dreknuo na saigraca. Sanerski potez koji je sudija prozreo, al svako to vidi na svoj nacin.
Tebe sam nedavno pitao, a nisi odgovorio....Sto pratis ovaj cirkus od lige kad samo vidis mane? Nedavno si pisao da je RS losa, danas da su sudije gore i od onih u ELu.Cemu onda pracenje loseg prozivoda?Neka mazohisticka furka? Ne razumijem tu logiku.
Bucksi se ne boje Warriorsa za razliku od Zelenih. Da je bio Middleton zdrav vjerovatno bi prosle godine uzeli prsten.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bucksi imaju visinu 3 visoka koji dominiraju u paintu protiv GSW, nema šanse da ih Dubsi dobiju u finalu ako se desi.
Kažu ljudi washed

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Napokon Utah da odigra cjelokupno u svim segmentima na dobrom nivou protiv vrlo jakih Pelicansa.
Markkanen,Beasley vrlo dobri,kod Pelicansa jedino Williamson se istakao
Markkanen,Beasley vrlo dobri,kod Pelicansa jedino Williamson se istakao
Izgleda da će LAL iskihati loša izdanja Celticsa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.