Ako ćeš etiketirati, onda nemoj dolaziti. Dolazi starija raja, boemskog tipa. Npr. možeš vidjeti Elvisa J. Kurtovicha, Seju Sexona kad dođe u SA, bio je jednom Sergej Trifunović za vrijeme SFF-a, Pećanin, Damir Nikšić... Uglavnom, starija ostvarena gradska raja. U Samiji su više oni orjentisani opštini centar, a u Bosni novi grad. Muzika je stari yu rock i nije glasna. Naravno, ima lokalnih kronera ko i svugdje, ali su oni nekako zajednička briga i ne prave probleme. Nema dreke, ni svađe. Ljekari, advokati, pokoji umjetnik... Žene su u pratnji i ima ih sasvim dovoljno, ali ili su udate, ili su u vezi. Ako ćeš zbog toga ići - nemoj. Uglavnom, opuštena teferičli atmosfera.Lucas je napisao/la: ↑13 dec 2022, 14:11Kakva sau raja tamo ? Za ta mjesta sam čuo kroz price da samo stariji ljudi i pjanci dolaze i da mlađe žensko tu nikad nije nogom kročiloVenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:31Bistro "Sami" na Grbavici, odmah iza apoteke Kovačići. Ja tu sva prvenstva odgledam.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:20Pitari moji, jedno off topic pitanje.. Ima li neko neki dobar pub, kafić, bilo šta za preporučiti da se pogleda utakmica večeras? Freaky's popunjen, vjerovatno i onaj na Vilsonovom. Jedino što mi naumpada su oni kafići na Čvili u nizu i Twill na Otoci. Nebitno mi je gdje, samo da je dobra atmosfera, a ne da mi je zvuk smanjen i muzika pojačana.
Restoran Bosna u Milana Preloga, blizu Selex pumpe.
U oba objekta je vrhunska atmosfera, cijene super, jabuka top, izdašna meza. Moguća interakcija između gostiju. Topla preporuka.![]()
Ne znam ko si ni kakav si, dođi pa sa ako ti se svidi ostani. A sko ne, vrata se ne zaključavaju.