Jel ovo zaledilo? Skroz druga boja
Boze sacuvaj
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nema ovdje naknadnih popravki, jer svaka korekcija samo steti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 14:52Nirmalno,izmedju svakog reda trave tj kolutova koji se postavljaju fali dio gdje nema trave i nije ga poslije moguce popunit,nikakvih rupa nije smjelo da bude
ovo u bordo vremeplov ubacitJavierBosnia je napisao/la: ↑11 dec 2022, 22:30Postavili 2 reda trave, onaj kaze krivo ne valja. Onaj se nadoveze bit ce koncert sve ce se unistit. Odma negativa
Dolazi Robi, ma ubleha, kockar, alkoholicar, prevarant, gura menadzerske igrace. Odma negativa
Neko prosu pricu nisu se pojavili na nekom sastanku, nisu dosli, izradili, nadoveze se onaj nije ni cudo.. Negativa...
A realnost potpuno drugacija
Trava i podloga mi izgledaju bolje nego na ijednom stadionu, mada preko slika se nista ne moze fino vidjeti, ima nadzor postavljen stalno to prate nece opet greske da dozvole. Robi porodican covjek i vezan za familiju, nakon operacije posebno je te poroke sveo na minimum i pricao o tome. Ovo za sastanak necu ni komentarisati.
Bicemo jedini koji ce morati zaflikati teren prije nego se uopste zavrsi postavljanje travnjaka
Ovakav cirkus kod nas nisam dugo vidio. Nema nekog klupskog glasnogovornika ni moderatora da započne konferenciju, da daje riječ novinarima da postave pitanje. Sjela vrla direktorica i ko u kafani kaže "E haj da počnemo". Nema Mirvića da kaže koju rečenicu, da on odgovori na neko pitanje, jer sigurno nije sama "Ayla puknuta čarapa" donijela odluku o novom treneru. Valjda na predstavljanju treba biti neko ko je učestvovao u tom izboru. Na kraju ništa to nije popraćeno od strane kluba, da se objavi konferencija, ne mora ni video, može neka riječ o tome na stranici ko da smo Rudar iz Breze, a ne najveći klub u državi.
BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 dec 2022, 15:01ovo u bordo vremeplov ubacitJavierBosnia je napisao/la: ↑11 dec 2022, 22:30Postavili 2 reda trave, onaj kaze krivo ne valja. Onaj se nadoveze bit ce koncert sve ce se unistit. Odma negativa
Dolazi Robi, ma ubleha, kockar, alkoholicar, prevarant, gura menadzerske igrace. Odma negativa
Neko prosu pricu nisu se pojavili na nekom sastanku, nisu dosli, izradili, nadoveze se onaj nije ni cudo.. Negativa...
A realnost potpuno drugacija
Trava i podloga mi izgledaju bolje nego na ijednom stadionu, mada preko slika se nista ne moze fino vidjeti, ima nadzor postavljen stalno to prate nece opet greske da dozvole. Robi porodican covjek i vezan za familiju, nakon operacije posebno je te poroke sveo na minimum i pricao o tome. Ovo za sastanak necu ni komentarisati.
Bolje da Andrew Tate kupi dionice od ovih ubleha.ElCartel11 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 15:20Da upitamo masnokosog Mitrovica, da nas ubaci u Zadrugu iduce sezone
Rudar Breza je ozbiljniji od ovog, vjeruj mi...PapirnaMarka je napisao/la: ↑13 dec 2022, 15:08Ovakav cirkus kod nas nisam dugo vidio. Nema nekog klupskog glasnogovornika ni moderatora da započne konferenciju, da daje riječ novinarima da postave pitanje. Sjela vrla direktorica i ko u kafani kaže "E haj da počnemo". Nema Mirvića da kaže koju rečenicu, da on odgovori na neko pitanje, jer sigurno nije sama "Ayla puknuta čarapa" donijela odluku o novom treneru. Valjda na predstavljanju treba biti neko ko je učestvovao u tom izboru. Na kraju ništa to nije popraćeno od strane kluba, da se objavi konferencija, ne mora ni video, može neka riječ o tome na stranici ko da smo Rudar iz Breze, a ne najveći klub u državi.
A za travu smiješno je da se traži od Općine da se za nas zalaže. Ja kao navijač kluba da radim u Općini ne bi se zalagao nikad za to da se teren odradi dobro kada ne bi vidio da je iko iz kluba zainteresovan za to kako će ispast. Mirvić ima kad da se liže sa Vicom, a nema kad poslati nekog ispred kluba da vidi kako napreduju radovi ili urgira kod jarana da se fino uradi.
CIRKUS OD KLUBA!
Ova ti je jaka.
Cirkus je organizovana i odlično usklađena predstava umjetnika i sposobnih glumaca koji svojim vještinama i djelima nastoje zabaviti i zadiviti publiku koja ih gleda.PapirnaMarka je napisao/la: ↑13 dec 2022, 15:08Ovakav cirkus kod nas nisam dugo vidio. Nema nekog klupskog glasnogovornika ni moderatora da započne konferenciju, da daje riječ novinarima da postave pitanje. Sjela vrla direktorica i ko u kafani kaže "E haj da počnemo". Nema Mirvića da kaže koju rečenicu, da on odgovori na neko pitanje, jer sigurno nije sama "Ayla puknuta čarapa" donijela odluku o novom treneru. Valjda na predstavljanju treba biti neko ko je učestvovao u tom izboru. Na kraju ništa to nije popraćeno od strane kluba, da se objavi konferencija, ne mora ni video, može neka riječ o tome na stranici ko da smo Rudar iz Breze, a ne najveći klub u državi.
A za travu smiješno je da se traži od Općine da se za nas zalaže. Ja kao navijač kluba da radim u Općini ne bi se zalagao nikad za to da se teren odradi dobro kada ne bi vidio da je iko iz kluba zainteresovan za to kako će ispast. Mirvić ima kad da se liže sa Vicom, a nema kad poslati nekog ispred kluba da vidi kako napreduju radovi ili urgira kod jarana da se fino uradi.
CIRKUS OD KLUBA!
Pa može ako dovedemo iole dobre igrače, bosanska liga nije jaka.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑13 dec 2022, 15:37Al’ zamislite, nekim cudom i polozajem zvijezda (sta t’ ja vec znam), Mirza zareda ovako nekih pet pobjeda.
Bas ne bih znao vise sta je realnost, a sta nije![]()
P.S. Da ne mislim neko da ga podrzavam, samo u ovom besmislu svasta se moze desit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.