Ja navijaca i go.v.ana! Oni bi da tudjim novcem kreiraju politiku kluba. Zar Varesanovic nije legenda udbaskog kluba fks?! Ti navijaci trebaju shvatiti da su vjerovatno oni jedan od najvecih problema, jer iznova stvaraju bespotreban pritisak na radnike i igrace. Nemaju 2 zuba besposlicari, yebo vam clown Mirva fejmiili, ugasite se prvo vi, a klub bez navijaca ce se sam ugasiti svakako hz na motorimaa honaaj aparatima
Dobro je bolan, treba biti malo stariji od 7. osnovne da neke stvari komentarišeš.
Kakav Mirza i legenda, šta pričaš?!
Nećemo da nam taj papak bude trener i tačka.
Inače, vlasnik kluba će dati otkaz, i to tako generalno ide.
Nikako nema dionice u klubu
ocigledno onda da se ne pita niko osim njega, ostaje vam samo pisanje i moljakanje.
Pa to je malo i logično jer je vlasnik čovjek. Naravno pita se i utrpanog pored njega.
Ali, neće moći ovako dugo. Jer bez navijača klub ne postoji. A baš me zanima kako će im lijepo biti kad ih dočeka prazno Koševo na proljeće
Mislim sa ga prazno kosevo nece otjerati. To ce im biti jos bolje da rade sta zele, jer on od navijaca ne dobija puno novca svakako. Jedino da on sam odustane, ali cudna je situacija. Koja je svrha njegovog bacanja para, jer ovo se ne moze nazvati ulaganjem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
gdje je sad istrazivacko novinarstvo da sazna tko je aylah pocijepao carapicu 🥹🥹
Čičkovo ulje
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Došao je nama tako i Edis, doduše u drugacijoj situaciji, pa je opet bilo ljudi koji su ga i hvalili i pljuvali a na kraju uradio je vise od ocekivanog iako mi svi seremo da je mogao vise da smo mogli biti prvi bla bla... Na kraju dana tu je radi gura ekipu dokazuje se... Ne treba trcati pred rudu pogotovo ne u nasoj ligi, sta znate mozda Mirzi do juna budete ljubili noge.
čuj varešanovića premijer liga bih je razvojna liga
Trebala bi biti, koji klub je imao koristi od stranih polovnjaka ? I vi ste hajrovali dok ste izbacivali djecu iz svog omladinskog pogona. Koga ćete sada prodati ? Mirza je dobro pričao ali hoće li navijači imati strpljenja da se to sprovede u djelo, vidjet ćemo. Ja bi pustio ljude da to urade, to je jedini ispravan put.
Ozbiljna kritika za Borac od sindikata fudbalera iz Srbije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".