Gdje god bili korak smo ispred vas !

fali ti vaktija gore
Haha jesul horde gdje su nekad bile a mozda si i prrmlad
Tad vam nije bilo skupo na zapad otic a sad nemate ni 3km na sjever da odete sirotinjoegocentrik je napisao/la: ↑13 dec 2022, 00:13Haha jesul horde gdje su nekad bile a mozda si i prrmlad
Nije u redu da te neko kara , jer si ocito s posebnim potrebama. Lezi, spavaj.
Osjetih poglede na sebi i da se smoto nebi prvi progovaram sve vas pozdravlja karabaja
jel te babo ikad išibo brezovim prutićemBaza1921 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 01:01Osjetih poglede na sebi i da se smoto nebi prvi progovaram sve vas pozdravlja karabajaja sam karabaja ja ovde karam ti igras u ritmu moga kjurca
cuj lezi spavaj to mi zvuci diktatorski al ako je iz dobre namjere halali
Jesil ikad osjetio fear of the maniacs? Nije pasha sto su ti fore mlake nego olako spominjes roditelje tudje sta znas jel nekom babo ziv znas da je baza fin komsija i politicki korektan meni je cilj na ovj temi da se sprdam da vas provociram da popizdite a da se niko ne uvrijedi ako je moguce ziv mi je babo hvala bogu trebo me malo vise šibati al neko mozda nema babu pazi brt sta pises mozda je neko labilan sta znas ko je s druge strane tipkovnice svakakih budala more te neko nafatat preko satelitapupahava je napisao/la: ↑13 dec 2022, 01:19jel te babo ikad išibo brezovim prutićem
Ma ja ti haveru svakako djelim tacnu s mikijem i aylom hvala na bujrumu al nemate ni vi pitari tolko para bash da nas castite znam ja iz prve ruke kakva je situacija u centru a mi castimo vase vodje navijaca a mene casti fcs to je posteno skroz pazimo se komsijski jbg
da znaš kolko ne znašBaza1921 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 01:53Ma ja ti haveru svakako djelim tacnu s mikijem i aylom hvala na bujrumu al nemate ni vi pitari tolko para bash da nas castite znam ja iz prve ruke kakva je situacija u centru a mi castimo vase vodje navijaca a mene casti fcs to je posteno skroz pazimo se komsijski jbg
Znaci u provaliji ste
Inače, vlasnik kluba će dati otkaz, i to tako generalno ide.
I onda on izjavi nesto u fazonu, pijesak nije najgori, zadovoljavajuci je.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:11Rekonstrukcija terena stadiona "Asim Ferhatović Hase" ni nakon nekoliko mjeseci radova još nije završena. Probijeni su brojni rokovi, baš kao i na drugim stadionima širom BiH, a budući teren na Koševu mogao bi imati i neke druge probleme, saznaje portal Klix.ba.
Naime, predstavnica JU "Centar za sport i rekreaciju" Belma Jugo obratila se sredinom novembra Federalnom zavoda za agropedologiju za hemijsku analizu uzorka zemljišta. Zahtjev se odnosio na hemijsku analizu zemljišta koje se planira rasuti na nogometnom terenu kao hranidbeni sloj ispod busena s prirodnom travom.
Tom prilikom tražili su ispitivanje na prisustvo teških metala, kiselosti, vodopropusnosti, plodnosti, granulaciju i biomasu.
Predstavnici Federalnog zavoda za agropedologiju su nekoliko dana kasnije izašli na stadion i obavili uzorkovanje. Uzet je jedan prosječni uzorak sa šest-sedam gomila deponovanog materijala.
Nakon obavljene analize zaključeno je da se ispitivani materijal ne može smatrati hranidbenim slojem prirodnog travnjaka i to zbog vrlo alkalične reakcije, vrlo niskog sadržaja humusa i fizioloških aktivnih elemenata azota, fosfora i kalija te prekograničnih, fitotoksičnih vrijednosti nekih teških materijala.
Visoka pH vrijednost u mnogome umanjuje pristupačnost ovih teških metala biljkama, ali je ona sama nepovoljna za uzgoj travnjaka. Iz tog razloga su preporučili da se urade i analize biljkama pristupačnih oblika ovih teških metala.
Ljepota![]()
Svasta je nelogicno.
ocigledno onda da se ne pita niko osim njega, ostaje vam samo pisanje i moljakanje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 dec 2022, 11:06Inače, vlasnik kluba će dati otkaz, i to tako generalno ide.
Nikako nema dionice u klubu![]()
Pa to je malo i logično jer je vlasnik čovjek. Naravno pita se i utrpanog pored njega.Tempero je napisao/la: ↑13 dec 2022, 11:21ocigledno onda da se ne pita niko osim njega, ostaje vam samo pisanje i moljakanje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 dec 2022, 11:06Inače, vlasnik kluba će dati otkaz, i to tako generalno ide.
Nikako nema dionice u klubu![]()
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Giuseppe1, James1987, WeekendOffender i 20 gostiju.