Slika s Ticom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kurvanjski potez od Mirvica je ovo da je navijacima rekao ide sastanak 'iza utorka" jer ide na pregovore sa kandidatom za sefa strucnog staba, a onda danas Mirza gotov. To je potez ljigavca, ne bih se zacudio da na iducim izborima bude kandidat zna se koje stranke.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Yebo mu on lično mater. Fuj. Slika se sa vođom mitomanije, zapošljava gurbete u klub. Krepali do zore
- NisamInSajder
- Kontakt:
Iz domena ŠBBKBB ima i šta da je Nam nastavio sa ulaganjima ili da su nas uzeli Kasumovi Česi.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 22:37Sjeca li se neko kad nas je Tan 2016 zelio prodati i kao potencialni kupac se spominjao Ukrajinac Rinat Ahmetov inace vlasnik Sahtar Donecka. Ne znam koliko je bilo istine u tome, ali da nas je recimo tad kupio takav lik, koji ima pare a i zna ulagati u fudbal gdje bi mi danas bili![]()
Sve je bolje od Malezijca i njegovog havera.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Valjda ovo izadje na dobro i rjesi se na zadovoljstvo svih. Muka mi je od negative, valjda se sve okrene na pozitivno. Ja najvise zamjeram ovo za Zenicu ko je odlucio da se igra. Uvijek to govorim i pisem da nije ugodno tamo ici i da je bilo boljih opcija. Sad citam da su navijaci isto trazili drugu sredinu za nase domace utakmice
Samo da aylaa letiii
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
A lijepo je pocelo

Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 12 dec 2022, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jako. Jako lijepo.
I evo, došli smo do ovakvog cirkusa.
Tuga, jad i čemer

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I dodje mi onda spika ali on je nas spasio bankrota, mrs ljigo **** ti skretnicari zenujoker90 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 22:45Kurvanjski potez od Mirvica je ovo da je navijacima rekao ide sastanak 'iza utorka" jer ide na pregovore sa kandidatom za sefa strucnog staba, a onda danas Mirza gotov. To je potez ljigavca, ne bih se zacudio da na iducim izborima bude kandidat zna se koje stranke.
1946-1987
-
- Kontakt:
Sad predvidjam scenario da Mirvic prodaje svoj dio Tanu, Mirvic nestaje a dolazi neko drugi i sve isto. Tan upravlja a podmece Nama, Mirvica, Kusturicu Sabrinu, Kencaa. Sve mjenjamo samo Tan ostaje, hz su promijenile Selimovića, ibrakovica, Sabrinu, Hadzica itd itd a umjestu tapkamo. Meni je Tan najvise mutan od svih ljudi koji su prošli kroz klub.
- siroliver69
- Kontakt:
Bravoooo! Ima nas, imaaa! HZ!!!
Otac mladunceta, noga...za ostale iz SŠ me zaboli kyrac!
Otac mladunceta, noga...za ostale iz SŠ me zaboli kyrac!
Ako cemo mak na konac,nije baš lijepo bilo vidjeti da dolazi okružen tjelohraniteljima i da tako sa njima stadionom paradira i svaki dolazak mu je bio takav kad god se pojavio,vec se tad moglo primjetit da je narcis u neku ruku,mislim kako objasniti to,dolazis na mjesto gdje te svi vole da kažem,sta je on zamislio da je predsjednik Amerike pa ga mora pratiti licno obezbjedjenje.To nikad nisam pisao ali moram priznati da mi nije leglo na prvu
Što napisase HZ u ovom saopstenju u ovom gradu nema zvijezda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Apsolutno.
A evo i horde su mu pored svega dale priliku za popravni.
Ako je ovdje stvarno radi neke ljubavi i nema nikakve drugačije “namjene” osim da pomogne klubu, onda će otjerati u narednih 5 dana sve osobe koje su navedene u tekstu Hordi. To uradi, ispast ćeš itekako čovjek dobrih namjena, a o napretku kluba da ne pričam.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Nije lijepo ni počelo, već je lijepo mazao oči nama u startu dok se nije skontalo sve šta radi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 dec 2022, 22:52Jako. Jako lijepo.
Tuga, jad i čemer…
Pa vraćanje Poture, zapošljavanje Une, slikanje sa Ticom, to su sve stvari koje je uradio u prvih mjesec, dva kad je došao. Navijače malo držala euforija, gledali u njega kao spasioca i u tome ne vidiš šta zapravo se radi.
Neki su odmah u startu vidjeli te poteze i greške i ukazivali na njih, nekima je trebalo malo duže da progledaju i to je to. Očigledno je da od starta se ide iz greške u grešku, samo se sad svega nakupilo i napravila se možda i najveća greška do sad.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
aferim za Hz
poslije ovog sapostenja nemam vise dileme jel neznanje il je namjera kod naseg influensera
ljudi ti se obrate i skrenu ti paznju na nesto i ti to opet nakon odredjenog perioda ponovis
ublehasu mrtvi povedi i tu sto se qurci po opcini koja hoce da se bije
povedi celavog i ovog sto si imenovao za trenera
povedi komplet garnituru koju si postavio skupa sa sfk
povedi i onog iz belatora (a ja ne mozes jer je u zatvoru)
sve ih povedi i zaposli i placaj ako ti se vec placa samo dalje od kluba
mada nesto kontam da ce biti kontriranje i hordama i dodatni povod za "povlacenje"
ono sapostenje nedavno o ulaganjima nije slucajno
da su predstavnici kluba zapoceli pregovore o nastavku ulaganja na taj kalup
jel ikad bilo nesto ovako tipa pregovori o nastavku ulaganja
koliko znam nikad nije bilo otkako su tu investitori
tuzno je da su ljudi naveli sve te osobe koje su povezane sa ljutim rivalom
nemoguce da nema neko ko je sposoban a da nema veze sa njima
bice veselo sutra u svakom slucaju
poslije ovog sapostenja nemam vise dileme jel neznanje il je namjera kod naseg influensera
ljudi ti se obrate i skrenu ti paznju na nesto i ti to opet nakon odredjenog perioda ponovis
ublehasu mrtvi povedi i tu sto se qurci po opcini koja hoce da se bije
povedi celavog i ovog sto si imenovao za trenera
povedi komplet garnituru koju si postavio skupa sa sfk
povedi i onog iz belatora (a ja ne mozes jer je u zatvoru)
sve ih povedi i zaposli i placaj ako ti se vec placa samo dalje od kluba
mada nesto kontam da ce biti kontriranje i hordama i dodatni povod za "povlacenje"
ono sapostenje nedavno o ulaganjima nije slucajno
da su predstavnici kluba zapoceli pregovore o nastavku ulaganja na taj kalup
jel ikad bilo nesto ovako tipa pregovori o nastavku ulaganja
koliko znam nikad nije bilo otkako su tu investitori
tuzno je da su ljudi naveli sve te osobe koje su povezane sa ljutim rivalom
nemoguce da nema neko ko je sposoban a da nema veze sa njima
bice veselo sutra u svakom slucaju
Da se kladimo u ručak da ce nas Mirvic popišati kvalitetno kao onda Sabrina. Nista se nece desiti niti ce nekog nogirati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 dec 2022, 22:56Apsolutno.
Ako je ovdje stvarno radi neke ljubavi i nema nikakve drugačije “namjene” osim da pomogne klubu, onda će otjerati u narednih 5 dana sve osobe koje su navedene u tekstu Hordi. To uradi, ispast ćeš itekako čovjek dobrih namjena, a o napretku kluba da ne pričam.
- siroliver69
- Kontakt:
Prijedlog braco
Svi da dijelimo ovo saopstenje na mrežama!
Zbog kluba, zbog Hordi, zbog nas!
Da osjete snagu!
Svi da dijelimo ovo saopstenje na mrežama!
Zbog kluba, zbog Hordi, zbog nas!
Da osjete snagu!
taman ta mjesta ostala nepopunjena, bit će napredak.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 dec 2022, 22:56Apsolutno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma brate bilo je lijepo za vidjeti. Nije većina znala ostatak stvari, ali došao investitor, vratio dugove, pred onaj derbi u septembru je svim igračima premije obećao, pobijedili derbi..PapirnaMarka je napisao/la: ↑12 dec 2022, 23:00Nije lijepo ni počelo, već je lijepo mazao oči nama u startu dok se nije skontalo sve šta radi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 dec 2022, 22:52Jako. Jako lijepo.
Tuga, jad i čemer…
Pa vraćanje Poture, zapošljavanje Une, slikanje sa Ticom, to su sve stvari koje je uradio u prvih mjesec, dva kad je došao. Navijače malo držala euforija, gledali u njega kao spasioca i u tome ne vidiš šta zapravo se radi.
Neki su odmah u startu vidjeli te poteze i greške i ukazivali na njih, nekima je trebalo malo duže da progledaju i to je to. Očigledno je da od starta se ide iz greške u grešku, samo se sad svega nakupilo i napravila se možda i najveća greška do sad.