Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja se fkt nadam da trolas...fks74 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 20:57Imao je onda vremena da prouči dobro ligu, nismo nikoga htjeli istrpjeti. Vjerujem da bi čak i Vasoski nešto napravio da smo ga pustili. Jednostavno mi snosimo veliki dio krivice za ovo, priznao to ili ne tako je. Evo da sada dovedemo trenera kao što je Jakirević i da on počne sa juniorima i nekim iskusnim, da li bi ga pustili 1 ili 2 godine dok ne napravi nešto ? Bi al u qrcu.Ahmoveliki je napisao/la: ↑12 dec 2022, 20:29Nismo mi FK Baton legendo al napravise to od nas...
HALO BOLAN CETIRI GODINE NIJE NIKOG VODIOOOOOOO
Yebemti da nije Olimpika bilo i punac bi mu zaboravio na njega da je trener
Nemoj razmisljati kao navijac, razmisljaj ko taldzija i lopov, vidjet ces sve argumente.spezial je napisao/la: ↑12 dec 2022, 20:58Samo me zanima ko se dosjetio ovoga i koja je logika postavljanja Varesanovica za trenera. Ako smo vec toliko odustali od ove sezone, pa onda bolje da se istrpio Dudic pa taman na 10.mjestu zavrsili sezonu, jer ovaj lik milijardu posto nije bolji trener od Fedje. Evo citav dan razmisljam ali ne vidim nijedan argument u korist ovog poteza...
Naravno da trolam, mi boljeg i ne zaslužujemo.napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 21:01Ja se fkt nadam da trolas...fks74 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 20:57Imao je onda vremena da prouči dobro ligu, nismo nikoga htjeli istrpjeti. Vjerujem da bi čak i Vasoski nešto napravio da smo ga pustili. Jednostavno mi snosimo veliki dio krivice za ovo, priznao to ili ne tako je. Evo da sada dovedemo trenera kao što je Jakirević i da on počne sa juniorima i nekim iskusnim, da li bi ga pustili 1 ili 2 godine dok ne napravi nešto ? Bi al u qrcu.Ahmoveliki je napisao/la: ↑12 dec 2022, 20:29
Nismo mi FK Baton legendo al napravise to od nas...
HALO BOLAN CETIRI GODINE NIJE NIKOG VODIOOOOOOO
Kakva će ovdje biti euforija kada počnu pojačanja dolaziti.ado-hz je napisao/la: ↑12 dec 2022, 21:18U skladu sa trenerom, vlasnicima Tanom i Mirvicem kojih boli tuki za klub mozemo poceti sastavljati ekipicu za nastavak prvenstva u kojem igramo nizasta.
Igraci koji bi nas mogli "pojacati"
1.Dupovac ako jos ima ugovor sa nama
2.Hebibovic ako nije puno ljut na nas i ako mu vazi ugovor ili je raskinuo nisam upratio
3.Hare Handzic
4. Mak Varesanovic
5. Radovac Samir
Ne bi me čudilo da Kenana Handžića aktivira. Dao mu je kapitensku traku sa 18 godina i proglasio projektem i čudom od djeteta našeg fudbalaado-hz je napisao/la: ↑12 dec 2022, 21:18U skladu sa trenerom, vlasnicima Tanom i Mirvicem kojih boli tuki za klub mozemo poceti sastavljati ekipicu za nastavak prvenstva u kojem igramo nizasta.
Igraci koji bi nas mogli "pojacati"
1.Dupovac ako jos ima ugovor sa nama
2.Hebibovic ako nije puno ljut na nas i ako mu vazi ugovor ili je raskinuo nisam upratio
3.Hare Handzic
4. Mak Varesanovic
5. Radovac Samir
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bavaracmujo, BeYaZ, Bing [Bot], Bordo10, budzak, CentarsutNaClanak921, Elddar, Galantni, gh0stHZ, head88, HordasFks, J1897, johntravolta123, Kabinet1987, Kyle88, ledesma, leo1946, maho_sa, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, nedimmmm1337, Oerde, Posejdon, SamoDaKazeem, StarmoCity, stokastoka23, TETRAPAK, ubipara, USB, zagorski i 315 gostiju.