FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

Surreal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Surreal » 12 dec 2022, 18:51

Pa mirvicu mrtve ti yebem, sta rade od kluba i navijaca ovo je urnebesno, a i kakvi mongoloidi prate sarajevo, kae bolji trener ovaj uljani sto je vodio olimpik i slogu simin han nego robi ili zekic :bow: :bow:

Horde odmaraju, u klubu situacija divna, nema razloga za paniku. Pa ako su se vec odlucili za ovog guzonju mogli su ga nakon tri dana postavit za trenera.

Yebem ti mirvicu mater jos jednom, alajhmanet.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 dec 2022, 18:52

Trener Lištice Barbaric
Kod nas Mirza
Godina 2022
.
.
.
.

Godina 2005

Dobro smo odmakli :D

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 dec 2022, 18:58

Surreal je napisao/la:
12 dec 2022, 18:51
Pa mirvicu mrtve ti yebem, sta rade od kluba i navijaca ovo je urnebesno, a i kakvi mongoloidi prate sarajevo, kae bolji trener ovaj uljani sto je vodio olimpik i slogu simin han nego robi ili zekic :bow: :bow:

Horde odmaraju, u klubu situacija divna, nema razloga za paniku. Pa ako su se vec odlucili za ovog guzonju mogli su ga nakon tri dana postavit za trenera.

Zekić neće a Posinečki skup a nikakav.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 dec 2022, 18:58

A etison se postavlja na Kosevu :tokralju: hahshw
Ravni poluhbrid :bih: hahaha pa majku vam ****..
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 12 dec 2022, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 12 dec 2022, 18:59

Herson je napisao/la:
12 dec 2022, 17:56
"prijedlog za slijedeću anketu da li ćete pratiti Sarajevo u drugom dijelu sezone ili dok je Mirvić tu." Blago klubu kojeg zaobidju ovakvi navijaci.
Ma ja ba, neka nam klub guraju u propast a mi ćemo se praviti da je sve okej i biti još više aktivniji i u većem broju dolaziti na utakmice. Fakat blago klubi kojeg zaobiđu ovakvi navijači.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 12 dec 2022, 19:01

Surreal je napisao/la:
12 dec 2022, 18:51

Nemoj tako napast će te što ne klimaš glavom i ne skačeš od sreće na svaku odluku uprave, ako tako ne postupaš ti nisi navijač kluba ti si samo smetnja i bruka.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 dec 2022, 19:03

Podrzavao sam mirvica imo sam nekako fin osjecaj kad je dosao kad je govorio kupio sam klub djetetu ostavsinja..

Sablic
Vasovski
Dudic.
.
.,
Vares

Ako budemo doveli ijednog igraca do pocetka sezone to ce bit teske ublehe..

Ayla sutra kad Vares podpise ugovor ti podpisi desoluciju svog, jer ovaj potez tebe mirvica je da nebudemo najbolji klub u 4toj ligi regiona..

MIRVICU IZDAO SI ME

KAKAVA JE OVO PORUKA JUNIORIMA KAD VIDE DA JE DALOV OTAC TRENER JOS MIRSAD TREBA DA BUDE SD I POSTACEMO SDA

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 dec 2022, 19:08

Ne zanimaju me rezultati, ne zanima me nista, dok je Mirza trener a Mirvic u klub završio sam sa praćenjem ovog kluba

Ovo nije moje FK Sarajevo

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 dec 2022, 19:08

Sve je nakaradno,poostavljaju jedni na dunjaluku kod nas teren u decembru ,nema niko pametan da prekine radove i na proljece postavi travu,kad smo cekali do sad mozemo i dize cekat,dovodi se ovaj klosar Mirza a sa njim smrad Seferovic,tako treba Ajlah i ostale ublehe al nista cudno jer je ista od malena vatreni navijac komsija,to znam licno

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 dec 2022, 19:09

Prije mjesec i jace sam pisao da je Mirvic najvece zlo kluba, ali jok odmah idu komentari sta ti je ba, klub bi se ugasio da Mirvica nije bilo itd. Najbolje je on svoje namjere pokazao na primjeru "sponzorisanja" Denisa Stojnica koje je vecina vas odobravala, i to sponzorisanje preko kluba, da ga je on sam sponzorisao pa ni pola rijeci. Nekoliko nas je i prije pisalo i po neku kritiku iznosilo na racun Mirvica, ali jok ovde ga idolizirali, e to je onaj nas problem postavljanje pojedinca ispred kluba, nikad nikog ne treba vaznijim od kluba praviti, nije mi se svidjalo ni ono forsiranje Husrefa, te zastava na Sjeveru itd i ako je taj covjek nas najtrofejniji trener.

Sto se izbora trenera tice ako je istina ona cifra (mahalska, plata koju je imao u reprezentaciji BiH) koju je Prosinecki trazio iskreno ni ja mu ne bih dao te pare za i onako vec propalu sezonu, ali definitivno ne bih doveo ni ovog propalog Varešanovića koji je bez posla haman 4 godine. Nemam favorita za trenera pa ne pitajte "A koga bi to ti doveo ?".

A nekako je ispod radara prosla vijest o pregovaranju kluba sa investitorima o daljnjem ulaganju, logicno se postavlja pitanje pa ko je taj ispred kluba Sarajevo ko pregovara sa Mirvicem i Tanom o tim ulaganjima. Kakav god onaj Nam bio, bio je zlatan za ovu dvojicu, da one korone nije bilo, a i nepostivanja druge strane (citaj Tana) o ulaganju ko zna gdje bi smo danas bili.
Bilo kako bilo prestanite lupetati da klub vise ne treba pratiti, da treba pobacati clanske, sezonske sta ti ja znam, sta ako se situacija kojim cudom nekad okrene onda cete opet biti strastveni navijaci kluba (citaj rezultata).

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 12 dec 2022, 19:14

Niko clansku ne treba obnoviti !!!!
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 dec 2022, 19:15

Osttribine je napisao/la:
12 dec 2022, 19:09
Prije mjesec i jace sam pisao da je Mirvic najvece zlo kluba, ali jok odmah idu komentari sta ti je ba, klub bi se ugasio da Mirvica nije bilo itd. Najbolje je on svoje namjere pokazao na primjeru "sponzorisanja" Denisa Stojnica koje je vecina vas odobravala, i to sponzorisanje preko kluba, da ga je on sam sponzorisao pa ni pola rijeci. Nekoliko nas je i prije pisalo i po neku kritiku iznosilo na racun Mirvica, ali jok ovde ga idolizirali, e to je onaj nas problem postavljanje pojedinca ispred kluba, nikad nikog ne treba vaznijim od kluba praviti, nije mi se svidjalo ni ono forsiranje Husrefa, te zastava na Sjeveru itd i ako je taj covjek nas najtrofejniji trener.

Sto se izbora trenera tice ako je istina ona cifra (mahalska, plata koju je imao u reprezentaciji BiH) koju je Prosinecki trazio iskreno ni ja mu ne bih dao te pare za i onako vec propalu sezonu, ali definitivno ne bih doveo ni ovog propalog Varešanovića koji je bez posla haman 4 godine. Nemam favorita za trenera pa ne pitajte "A koga bi to ti doveo ?".

A nekako je ispod radara prosla vijest o pregovaranju kluba sa investitorima o daljnjem ulaganju, logicno se postavlja pitanje pa ko je taj ispred kluba Sarajevo ko pregovara sa Mirvicem i Tanom o tim ulaganjima. Kakav god onaj Nam bio, bio je zlatan za ovu dvojicu, da one korone nije bilo, a i nepostivanja druge strane (citaj Tana) o ulaganju ko zna gdje bi smo danas bili.
Bilo kako bilo prestanite lupetati da klub vise ne treba pratiti, da treba pobacati clanske, sezonske sta ti ja znam, sta ako se situacija kojim cudom nekad okrene onda cete opet biti strastveni navijaci kluba (citaj rezultata).
Ne treba burke dusu grijesiti, nije vecina podrzavala ovdje sponzorisanje onog kriminalca. Samo par neznalica je to branilo i supljiralo o Bellatoru..
Bahati, bahati Željkan!
1946

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 12 dec 2022, 19:19

Sta je forumasi ne valja vam Prosinecki e evo vam ga sad.Tako i treba
Da su Husref ili Cala postavljeni opet donekle bi i razumio ali ovo ni u najgoroj nocnoj mori nisam mogao zamisliti...Mada ni ovo me ne cudi vise

Stoji da nije neki trener ali nadam se da nam je sad jasno sto je Dudic otjeran.Dugo se ovaj plan kroijo
Konta covjek evo ga napokon oni te opet u 2008 vrate.I sta sad da ocekujem?Neki napredak?Sta od pojacanja?Od ove sezone?Sljedece?Fuj...

Na Kosevo dolazim samo zbog Sarajeva,clanske,dresovi,duksevi me ne zanimaju.Od mene vise ni feninga osim za karte.Mirvicu je ovo bila zadnja prilika prije nego sto se i on pocne tjerati,on izabere u 2023.godini Mirzu Varesanovica da ga/nas cupa.Bravo
Pa da su Sablica vratili bilo bi logicnije nego ovo.Ja vam govorim doci ce neka ubleha 100%,vi meni "Polako,gdje ti se zuri.Ne moze odma.Sto duze cekamo ide jace ime.Sad ce Mirva iskesirati za neko mega giga ime" :rol: :rol:
Ovo se moglo zavrsiti istu noc kad je Dudicu urucen otkaz
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 dec 2022, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 dec 2022, 19:22

Treba jos naci kakvu funkciju Senadu Repuhu
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 dec 2022, 19:36

NajvecaRadosti je napisao/la:
12 dec 2022, 19:19
Sta je forumasi ne valja vam Prosinecki e evo vam ga sad.Tako i treba
Da su Husref ili Cala postavljeni opet donekle bi i razumio ali ovo ni u najgoroj nocnoj mori nisam mogao zamisliti...Mada ni ovo me ne cudi vise

Stoji da nije neki trener ali nadam se da nam je sad jasno sto je Dudic otjeran.Dugo se ovaj plan kroijo
Konta covjek evo ga napokon oni te opet u 2008 vrate.I sta sad da ocekujem?Neki napredak?Sta od pojacanja?Od ove sezone?Sljedece?Fuj...

Na Kosevo dolazim samo zbog Sarajeva,clanske,dresovi,duksevi me ne zanimaju.Od mene vise ni feninga osim za karte.Mirvicu je ovo bila zadnja prilika prije nego sto se i on pocne tjerati,on izabere u 2023.godini Mirzu Varesanovica da ga/nas cupa.Bravo
Pa da su Sablica vratili bilo bi logicnije nego ovo.Ja vam govorim doci ce neka ubleha 100%,vi meni "Polako,gdje ti se zuri.Ne moze odma.Sto duze cekamo ide jace ime.Sad ce Mirva iskesirati za neko mega giga ime" :rol: :rol:
Ovo se moglo zavrsiti istu noc kad je Dudicu urucen otkaz
Pitanje je hoće li Husref i Čala, ljudi otjerani a vi bi da se vrate, nisu ludi. Mislite da nas ljudi ne zaobilaze zbog stalnog tjeranja, daj bože da ne bude tako i sa igračima. Ubijeđen sam da smo mi uveliko tome doprinijeli.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 dec 2022, 19:36

Sarajevo do groba !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 dec 2022, 19:40

skullcrusher je napisao/la:
12 dec 2022, 19:14
Pa šta onda hoćete, jel navijate za klub ili ljude u klubu. Da nije navijača želješčar bi se ugasio, mi kakvi smo mi bi bili ugašeni na njihovom mjestu.

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 12 dec 2022, 19:44

Pitar6785 je napisao/la:
12 dec 2022, 19:03
Podrzavao sam mirvica imo sam nekako fin osjecaj kad je dosao kad je govorio kupio sam klub djetetu ostavsinja..

Sablic
Vasovski
Dudic.
.
.,
Vares

Ako budemo doveli ijednog igraca do pocetka sezone to ce bit teske ublehe..

Ayla sutra kad Vares podpise ugovor ti podpisi desoluciju svog, jer ovaj potez tebe mirvica je da nebudemo najbolji klub u 4toj ligi regiona..

MIRVICU IZDAO SI ME

KAKAVA JE OVO PORUKA JUNIORIMA KAD VIDE DA JE DALOV OTAC TRENER JOS MIRSAD TREBA DA BUDE SD I POSTACEMO SDA
E ako si ti nezadovoljan a nepopravljivi si optimist, onda svi znamo koliko je sati.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 12 dec 2022, 19:47

Kod nas se uvijek bivsi trener krene hvaliti kad ode i dodje novi. Fedja je imao priliku, to sto nije igrao na domacem terenu ne pravda bezidejne poraze u trebinju i modrici, ne pravda 1-5 od tuzle kuci,ne pravda da te treceligas izbaci iz kupa. Za dudica je sablic trenercina i smatram i dalje da smo se ogrijesili o tog covjeka. Od Mirze ne ocekujem nista ko ni forum citav a i svi navijaci generalno al u jedno sam siguran da nece imati gori score od Dudica. Ako se vec morao dovesti covjek lokalac to je morao biti Cala, ali on je za sve njih gospodin i vjerujem da ne bi ni prihvatio. Covjek sa najvecim obrazom od svih trenera sto su nas vodili sto sam ja gledao.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 dec 2022, 19:55

fks74 je napisao/la:
12 dec 2022, 19:40
skullcrusher je napisao/la:
12 dec 2022, 19:14
Pa šta onda hoćete, jel navijate za klub ili ljude u klubu. Da nije navijača želješčar bi se ugasio, mi kakvi smo mi bi bili ugašeni na njihovom mjestu.
:thumbup:
Fkt ljudi besmislice pišu tipa da nece navijati, zavrsili sa Sarajevom, pobacati clanske i slicno, a isti ovi koji to pisu da im Mirvic sada dovede par "zvucnih" pojacanja letili bi na Kosevo (ili tražili stream) i ako ce Čičkovo ulje biti trener. Licno mi je FK Sarajevo broj jedan , a ne njegovi investitori, predsjednici, sportski direktori ili treneri. Islo se kad je najteze bilo ici ce se i sad aBd, a pojedinci sto psuju vrijedjaju neka mi se qrca n,apuše

@joker ma bilo ih je vise od par koji su podrzavali taj potez Mirvica sa Stojnicem, ali nije to poenta, poenta je da na bilo kakvu kritiku upucenu Mirvicu su skakli ko oprzeni "A sta hoces klub bi se ugasio", nesto ne vidim ni da se najveci duznici u klupskom fudbalu BiH gase pa ne bi smo ni mi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.