Horde odmaraju, u klubu situacija divna, nema razloga za paniku. Pa ako su se vec odlucili za ovog guzonju mogli su ga nakon tri dana postavit za trenera.
Yebem ti mirvicu mater jos jednom, alajhmanet.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zekić neće a Posinečki skup a nikakav.Surreal je napisao/la: ↑12 dec 2022, 18:51Pa mirvicu mrtve ti yebem, sta rade od kluba i navijaca ovo je urnebesno, a i kakvi mongoloidi prate sarajevo, kae bolji trener ovaj uljani sto je vodio olimpik i slogu simin han nego robi ili zekic![]()
![]()
Horde odmaraju, u klubu situacija divna, nema razloga za paniku. Pa ako su se vec odlucili za ovog guzonju mogli su ga nakon tri dana postavit za trenera.
Ma ja ba, neka nam klub guraju u propast a mi ćemo se praviti da je sve okej i biti još više aktivniji i u većem broju dolaziti na utakmice. Fakat blago klubi kojeg zaobiđu ovakvi navijači.
Nemoj tako napast će te što ne klimaš glavom i ne skačeš od sreće na svaku odluku uprave, ako tako ne postupaš ti nisi navijač kluba ti si samo smetnja i bruka.Surreal je napisao/la: ↑12 dec 2022, 18:51Pa mirvicu mrtve ti yebem, sta rade od kluba i navijaca ovo je urnebesno, a i kakvi mongoloidi prate sarajevo, kae bolji trener ovaj uljani sto je vodio olimpik i slogu simin han nego robi ili zekic![]()
![]()
Ne treba burke dusu grijesiti, nije vecina podrzavala ovdje sponzorisanje onog kriminalca. Samo par neznalica je to branilo i supljiralo o Bellatoru..Osttribine je napisao/la: ↑12 dec 2022, 19:09Prije mjesec i jace sam pisao da je Mirvic najvece zlo kluba, ali jok odmah idu komentari sta ti je ba, klub bi se ugasio da Mirvica nije bilo itd. Najbolje je on svoje namjere pokazao na primjeru "sponzorisanja" Denisa Stojnica koje je vecina vas odobravala, i to sponzorisanje preko kluba, da ga je on sam sponzorisao pa ni pola rijeci. Nekoliko nas je i prije pisalo i po neku kritiku iznosilo na racun Mirvica, ali jok ovde ga idolizirali, e to je onaj nas problem postavljanje pojedinca ispred kluba, nikad nikog ne treba vaznijim od kluba praviti, nije mi se svidjalo ni ono forsiranje Husrefa, te zastava na Sjeveru itd i ako je taj covjek nas najtrofejniji trener.
Sto se izbora trenera tice ako je istina ona cifra (mahalska, plata koju je imao u reprezentaciji BiH) koju je Prosinecki trazio iskreno ni ja mu ne bih dao te pare za i onako vec propalu sezonu, ali definitivno ne bih doveo ni ovog propalog Varešanovića koji je bez posla haman 4 godine. Nemam favorita za trenera pa ne pitajte "A koga bi to ti doveo ?".
A nekako je ispod radara prosla vijest o pregovaranju kluba sa investitorima o daljnjem ulaganju, logicno se postavlja pitanje pa ko je taj ispred kluba Sarajevo ko pregovara sa Mirvicem i Tanom o tim ulaganjima. Kakav god onaj Nam bio, bio je zlatan za ovu dvojicu, da one korone nije bilo, a i nepostivanja druge strane (citaj Tana) o ulaganju ko zna gdje bi smo danas bili.
Bilo kako bilo prestanite lupetati da klub vise ne treba pratiti, da treba pobacati clanske, sezonske sta ti ja znam, sta ako se situacija kojim cudom nekad okrene onda cete opet biti strastveni navijaci kluba (citaj rezultata).
Pitanje je hoće li Husref i Čala, ljudi otjerani a vi bi da se vrate, nisu ludi. Mislite da nas ljudi ne zaobilaze zbog stalnog tjeranja, daj bože da ne bude tako i sa igračima. Ubijeđen sam da smo mi uveliko tome doprinijeli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 dec 2022, 19:19Sta je forumasi ne valja vam Prosinecki e evo vam ga sad.Tako i treba
Da su Husref ili Cala postavljeni opet donekle bi i razumio ali ovo ni u najgoroj nocnoj mori nisam mogao zamisliti...Mada ni ovo me ne cudi vise
Stoji da nije neki trener ali nadam se da nam je sad jasno sto je Dudic otjeran.Dugo se ovaj plan kroijo
Konta covjek evo ga napokon oni te opet u 2008 vrate.I sta sad da ocekujem?Neki napredak?Sta od pojacanja?Od ove sezone?Sljedece?Fuj...
Na Kosevo dolazim samo zbog Sarajeva,clanske,dresovi,duksevi me ne zanimaju.Od mene vise ni feninga osim za karte.Mirvicu je ovo bila zadnja prilika prije nego sto se i on pocne tjerati,on izabere u 2023.godini Mirzu Varesanovica da ga/nas cupa.Bravo
Pa da su Sablica vratili bilo bi logicnije nego ovo.Ja vam govorim doci ce neka ubleha 100%,vi meni "Polako,gdje ti se zuri.Ne moze odma.Sto duze cekamo ide jace ime.Sad ce Mirva iskesirati za neko mega giga ime"![]()
![]()
Ovo se moglo zavrsiti istu noc kad je Dudicu urucen otkaz
Pa šta onda hoćete, jel navijate za klub ili ljude u klubu. Da nije navijača želješčar bi se ugasio, mi kakvi smo mi bi bili ugašeni na njihovom mjestu.
E ako si ti nezadovoljan a nepopravljivi si optimist, onda svi znamo koliko je sati.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 19:03Podrzavao sam mirvica imo sam nekako fin osjecaj kad je dosao kad je govorio kupio sam klub djetetu ostavsinja..
Sablic
Vasovski
Dudic.
.
.,
Vares
Ako budemo doveli ijednog igraca do pocetka sezone to ce bit teske ublehe..
Ayla sutra kad Vares podpise ugovor ti podpisi desoluciju svog, jer ovaj potez tebe mirvica je da nebudemo najbolji klub u 4toj ligi regiona..
MIRVICU IZDAO SI ME
KAKAVA JE OVO PORUKA JUNIORIMA KAD VIDE DA JE DALOV OTAC TRENER JOS MIRSAD TREBA DA BUDE SD I POSTACEMO SDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.