NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

RubikovaKocka
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la RubikovaKocka » 12 dec 2022, 16:30

Truhlo je napisao/la:
12 dec 2022, 15:42
Odlican potez kluba da omoguci uclanjenje vec od skupstine. Idemo dijaspora i ko je u mogucnosti da obnovi clanstvo prije pocetka godine. Da krenemo jako u novu godinu sa 200+ clanova :bih:
Pa možda "dobacimo" do 700 iduće godine :lolno:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 dec 2022, 16:40

RubikovaKocka je napisao/la:
12 dec 2022, 16:30
Truhlo je napisao/la:
12 dec 2022, 15:42
Odlican potez kluba da omoguci uclanjenje vec od skupstine. Idemo dijaspora i ko je u mogucnosti da obnovi clanstvo prije pocetka godine. Da krenemo jako u novu godinu sa 200+ clanova :bih:
Pa možda "dobacimo" do 700 iduće godine :lolno:
Samo nek se napreduje i raste, makar i malim koracima :kafa:

Ni Rim se nije izgradio preko noci :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 dec 2022, 16:52

Da se nadovezem na clanstvo, ne kontam zasto se zamarate brojkom, jer kad se usvajao ovaj statut prije 5 godina, procjena je bila 800 clanova na osnovu navijacke baze i iskustva ostalih socios klubova. Mi mozda jesmo trenutno malo podbacili, tj. stotinjak clanova smo kratki u odnosu na realnu brojku.

Samo bez poredjenja sa ostalim klubovima gdje clanska kosta 10KM i nema ni blizu tezinu, prava i obaveze kao nasa.

Ono gdje moramo rasti jeste posjeta na stadionu i sponzori. Fan shop mislim da smo dostigli manje vise max.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 12 dec 2022, 19:43

slika
slika
slika
slika

U slučaju naplate sredstava od Grada, Čelik bi bio na korak od deblokade računa!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 12 dec 2022, 20:16

Poštuj sporazum Fuade!!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 dec 2022, 21:14

500k KM isplaceno iz vlastiti sredstava za period od 2 godine i mjesec, dva :tokralju: :tokralju: :tokralju:
I to iz zadnjeg/predzadnjeg ranga takmicenja drzave gdje se klubovi i firme gase kao opusci. Kapa do poda svima a posebno momcima u upravi i klubu sto gurate ovu pricu i ne samo gurate nego ne odustajete i podizete na jos veci nivo :bih:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 12 dec 2022, 21:22

Sa ovim novcem od grada, vjerujem da bi uspjeli ispregovarati ove blokade na racunu. To je nikakav novac jbt, a uhljup iz vakufa nas yebe u zdrav mozak. Jedna sloboda dobije preko milion, velez 1.5 miliona, zeljo ured 800k...

Generalno od dolaske ove varalice na vlast, sport u gradu je pao na najnize grane. Mora se stezati obruc oko njega i pritisak praviti, ovako vise ne ide.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 12 dec 2022, 21:29

redbull93 je napisao/la:
12 dec 2022, 21:22

Generalno od dolaske ove varalice na vlast, sport u gradu je pao na najnize grane. Mora se stezati obruc oko njega i pritisak praviti, ovako vise ne ide.
Bas. Valjalo bi organizovati ponovo jak protest ali ovaj put pred GU.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 12 dec 2022, 21:38

12 dec 2022, 21:29
redbull93 je napisao/la:
12 dec 2022, 21:22

Bas. Valjalo bi organizovati ponovo jak protest ali ovaj put pred GU.
Polahko poceti praviti temelje za proteste, ljude lagano pripremati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 14 dec 2022, 08:01

Jedva cekam Skupstinu i da se ovo sve fino prezentuje
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 14 dec 2022, 09:24

Elvir Bolić
“Ja imam neke poglede koji su totalno drugačiji od onoga što sada funkcioniše. Zato me i nema u savezu jer imam svoje ‘ja’. Nikome nisam dužan. Moj dolazak u Čelik ili savez bi bio samo da se napravi nešto dobro. Ipak, to je trenutno veoma teško. Možda jedino da se skupi više ljudi i da nešto probamo. Postoji mogućnost samo da to bude u savezu ili Čeliku.”

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 dec 2022, 09:59

Bandit88 je napisao/la:
14 dec 2022, 09:24
Elvir Bolić
“Ja imam neke poglede koji su totalno drugačiji od onoga što sada funkcioniše. Zato me i nema u savezu jer imam svoje ‘ja’. Nikome nisam dužan. Moj dolazak u Čelik ili savez bi bio samo da se napravi nešto dobro. Ipak, to je trenutno veoma teško. Možda jedino da se skupi više ljudi i da nešto probamo. Postoji mogućnost samo da to bude u savezu ili Čeliku.”
Pa eto ima sansu u Čeliku, kad ce ako sada nece. Niko ne trazi od njega da on svoj novac daje, ne treba nama to. Samo nek pomogne svojim uticajem, znanjem i poznanstvom u svijetu.

Samo ako ce doci i na prvoj prepreci ili neslaganju u misljenju otici i time praviti cirkus, nek ne dolazi onda. A da moze pomoci, moze sigurno, samo pitanje je dobre volje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 dec 2022, 10:30

redbull93 je napisao/la:
14 dec 2022, 09:59
Bandit88 je napisao/la:
14 dec 2022, 09:24
Elvir Bolić
Pa eto ima sansu u Čeliku, kad ce ako sada nece. Niko ne trazi od njega da on svoj novac daje, ne treba nama to. Samo nek pomogne svojim uticajem, znanjem i poznanstvom u svijetu.

Samo ako ce doci i na prvoj prepreci ili neslaganju u misljenju otici i time praviti cirkus, nek ne dolazi onda. A da moze pomoci, moze sigurno, samo pitanje je dobre volje.
Trazi on da neko daje svoj novac a on da vodi :rol: Mrzitelj socios sistema nema sta da trazi u takvom okruzenju.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 14 dec 2022, 10:37

Kakav Bolic, smijesan lik. Ista mu prica 15tak godina. Ne mogu sad, dok bude ovako dok bude onako :rol:
Ne znam jel tip uopste clan kluba, da ne pominjem da bude 12.igrac ili slicno !? :guz:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 dec 2022, 10:44

14 dec 2022, 10:37
Kakav Bolic, smijesan lik. Ista mu prica 15tak godina. Ne mogu sad, dok bude ovako dok bude onako :rol:
Ne znam jel tip uopste clan kluba, da ne pominjem da bude 12.igrac ili slicno !? :guz:
Pogurao je za ulaznice kad smo tek krenuli u kantonu i hvala mu zbog toga. Ako je spreman da radi i uhvati se u kostac sa problemima kao ostatak ljudi u klubu ok vrata su mu otvorena. Ako ce srati sa distance kao i zadnji 20 godina i cekati da neko rijesi sve probleme onda daleko mu kuca bila.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 14 dec 2022, 13:41

Vrata kluba trebaju svima biti otvorena osim osobama koje su naštetile klubu. Elvir nije ta osoba ali jeste osoba koja nije vratila Čeliku ono što je Čelik njemu dao.

Bolić jedan je od najvećih marketinških potencijala ovog kluba, te kao takav bi se trebao iskoristiti ali ne na prisilu, nego uz direktnu volju i želju njega. Da hoće sve bi moglo ići tako lijepo za obje strane, i njega, a i Kluba. Vratiti se u ovim trenucima našem klubu, samo pojavom, znači mnogo i za njegovu reputaciju, a i Čelikov napredak. Koliko će samo ljudi povući sa sobom da se učlane u klub, da dolaze više na utakmice i drugo. Sebe bi uzdigao i oprao imidž ovisnika o ženama prije svega :urnebes: :mrgreen:

Sve dok se to ne desi za mene je ublehaš najveći i nek ne uzima Čelik u usta. Veća je legenda Edo ispred istoka od njega. :thumbup:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 14 dec 2022, 13:58

Nek nastavi da živi i radi na Grbavici.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 14 dec 2022, 14:47

Bolica treba pozvati na skupstinu ili neki privatni sastanak poslije skupstine da se prezentira trenutno stanje u Celiku i planovi za buducnost.
Pa neka on kaze iz prve ruke sta se to njemu ne svidja a sta svidja i da se zavrsi sa tim. Mislim da bih bilo dobro i za upravu saslusat ga a onda izvagat bacit sta nevalja zadrzat sta valja. Inace prica mu je ista od kako znam za sebe, "nije sad vrijeme", "ne mogu ja sa ovima onima" itd.
Na jednu stranu ga razumijem mozda misli da treba 3,4,5...ljudi kao on ili priblizno ili recimo bolju vezu sa gradskom upravom. Ali mi imamo sta imamo i mislim da samo na dobrom putu. Bolic bi bio veoma jako pojacanje ili marketinsk potez kad bih bio ukljucen u rad sa trenutnom upravom na bilo koji nacin. Sam Bolic bi sigurno privukao interes jos neki ljudi iz sporta itd. Ali ne treba skretati sa ovog puta za bilo koga ako se u realnoj procjeni razilazi sa onim sta smo gdje smo i gdje idemo.
Sto kaze laudrop, vrata trebaju biti otvorena svima. Treba igrati pametno sa svim licima sahovske poteze u interes kluba. Treba biti pametan, lukav i otvoren.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 14 dec 2022, 15:05

Ma mrako.je Bolicu sve, zivi u Sarajevu gore mu je citav biznis ne vjerujem u te price njega i Čelika
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 14 dec 2022, 18:20

Za pocetak bi bilo fino da se Bolic pojavi na jednoj utakmici i da pozdravi stadion, dosta za pocetak
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.