Pa možda "dobacimo" do 700 iduće godine

Moderator/ica: GracanicaAA
Samo nek se napreduje i raste, makar i malim koracima
Polahko poceti praviti temelje za proteste, ljude lagano pripremati.RubikovaKocka je napisao/la: ↑12 dec 2022, 21:29Bas. Valjalo bi organizovati ponovo jak protest ali ovaj put pred GU.
“Ja imam neke poglede koji su totalno drugačiji od onoga što sada funkcioniše. Zato me i nema u savezu jer imam svoje ‘ja’. Nikome nisam dužan. Moj dolazak u Čelik ili savez bi bio samo da se napravi nešto dobro. Ipak, to je trenutno veoma teško. Možda jedino da se skupi više ljudi i da nešto probamo. Postoji mogućnost samo da to bude u savezu ili Čeliku.”
Pa eto ima sansu u Čeliku, kad ce ako sada nece. Niko ne trazi od njega da on svoj novac daje, ne treba nama to. Samo nek pomogne svojim uticajem, znanjem i poznanstvom u svijetu.Bandit88 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 09:24Elvir Bolić“Ja imam neke poglede koji su totalno drugačiji od onoga što sada funkcioniše. Zato me i nema u savezu jer imam svoje ‘ja’. Nikome nisam dužan. Moj dolazak u Čelik ili savez bi bio samo da se napravi nešto dobro. Ipak, to je trenutno veoma teško. Možda jedino da se skupi više ljudi i da nešto probamo. Postoji mogućnost samo da to bude u savezu ili Čeliku.”
Trazi on da neko daje svoj novac a on da vodiredbull93 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 09:59Pa eto ima sansu u Čeliku, kad ce ako sada nece. Niko ne trazi od njega da on svoj novac daje, ne treba nama to. Samo nek pomogne svojim uticajem, znanjem i poznanstvom u svijetu.Bandit88 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 09:24Elvir Bolić“Ja imam neke poglede koji su totalno drugačiji od onoga što sada funkcioniše. Zato me i nema u savezu jer imam svoje ‘ja’. Nikome nisam dužan. Moj dolazak u Čelik ili savez bi bio samo da se napravi nešto dobro. Ipak, to je trenutno veoma teško. Možda jedino da se skupi više ljudi i da nešto probamo. Postoji mogućnost samo da to bude u savezu ili Čeliku.”
Samo ako ce doci i na prvoj prepreci ili neslaganju u misljenju otici i time praviti cirkus, nek ne dolazi onda. A da moze pomoci, moze sigurno, samo pitanje je dobre volje.
Pogurao je za ulaznice kad smo tek krenuli u kantonu i hvala mu zbog toga. Ako je spreman da radi i uhvati se u kostac sa problemima kao ostatak ljudi u klubu ok vrata su mu otvorena. Ako ce srati sa distance kao i zadnji 20 godina i cekati da neko rijesi sve probleme onda daleko mu kuca bila.RubikovaKocka je napisao/la: ↑14 dec 2022, 10:37Kakav Bolic, smijesan lik. Ista mu prica 15tak godina. Ne mogu sad, dok bude ovako dok bude onako![]()
Ne znam jel tip uopste clan kluba, da ne pominjem da bude 12.igrac ili slicno !?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.