FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ovo je smijesno uopće spominjati. Sponzori su od prethodnih godina ovi veci i donacije navijaca. Ništa novo, ništa vidljivo. Srezani troškovi na plate igraca I dodati na ostale stvari. Dva mjeseca do kraja godine,izvještaj napravljen da odgovora da oni fol rade u plusu.
Prošla sjednica najavili investitora skoro gotovo sve bilo,danas oni kao nekom dali rok. Smijesno uopće pisati o ovome..
Prošla sjednica najavili investitora skoro gotovo sve bilo,danas oni kao nekom dali rok. Smijesno uopće pisati o ovome..
- MocMahale444
spanska sapunica se nastavlja, kriv je ovaj
ne samo on nego i onaj.
Aha znaci krivi su svi a najvise mi sto tolerisemo sranje iz godine u godinu bice bolje sabur ovo ono.
Drugi napreduju kako tako a mi nazadujemo. Jeste tako od najtrofejnijieg kluba spadamo I strahujemo za imovinu dok nam nasi jamu kopaju a drugi ce zadnji ekser zakucati.

Aha znaci krivi su svi a najvise mi sto tolerisemo sranje iz godine u godinu bice bolje sabur ovo ono.
Drugi napreduju kako tako a mi nazadujemo. Jeste tako od najtrofejnijieg kluba spadamo I strahujemo za imovinu dok nam nasi jamu kopaju a drugi ce zadnji ekser zakucati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- LegendaIvica
- Kontakt:
Jel neko ima info ko ce nam biti novi napadac?
Ara i Kulenovic su se vrtili po forumu a po svemu sudeci nece niti jedan od te dvojice kod nas.
Ara i Kulenovic su se vrtili po forumu a po svemu sudeci nece niti jedan od te dvojice kod nas.
-
- Kontakt:
Kad nas boli briga za nas klub i kad sami vjerujemo u gluposti (ja sam vjerovao u bajku investitor na pocetku, ali vidis nakon mjesec dana da je to sarena laza i odvracanje paznje sa bitnih stvar koje se rade ispod povrsine dok mi svrsavamo na investitora). I tako povjerujemo u svakakvu glupost, i dalje nastavljamo vjerovati, pravdamo se i sami sebe zavlacimo. Kad sve sumiramo ako nam je takva vecina navijaca onda nista drugo nismo mogli ni ocekivati.MocMahale444 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 19:34spanska sapunica se nastavlja, kriv je ovajne samo on nego i onaj.
@igrajlopte 🐦
- MocMahale444
Dobro ali navijaci su ti koji odrzavaju klub, moje neko misljenje.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑13 dec 2022, 00:16Kad nas boli briga za nas klub i kad sami vjerujemo u gluposti (ja sam vjerovao u bajku investitor na pocetku, ali vidis nakon mjesec dana da je to sarena laza i odvracanje paznje sa bitnih stvar koje se rade ispod povrsine dok mi svrsavamo na investitora). I tako povjerujemo u svakakvu glupost, i dalje nastavljamo vjerovati, pravdamo se i sami sebe zavlacimo. Kad sve sumiramo ako nam je takva vecina navijaca onda nista drugo nismo mogli ni ocekivati.MocMahale444 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 19:34spanska sapunica se nastavlja, kriv je ovajne samo on nego i onaj.
To sto pises da vjerujemo u sve i svasta pa naravno kad “kulturno propadamo”. Moras se nadati da ce biti bolje pa povjerujes jbga.
Nego ko ce biti heroj da spasi sve

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Mrcina1921
jeli adžem skupio 2.5 miliona maraka dolara eura? jeli našao žirante zna li se šta 

- LegendaIvica
- Kontakt:
Treba bojkotovat derbi na kosevu.
Ne smijemo zaboraviti kako su nam naplatili debelo karte iako smo mi njima besplatne ulaznice dali.
Ne treba ni zaboraviti kako nam dadnu na kosevu uvijek smijesan broj karata.
Ako hordice budu bojkotovali onda ce mirvic sve uraditi da ih protiv nas vrati na tribine i tako pomiri odnose navijaca i uprave.
Posto mi nismo nicija kujica za hajcanje malih pitara ne trebamo uopste ici na taj derbi nego na Grbavici organizovati da se gleda ta utakmnica. Navijaci ce radje platiti da gledaju na grbavici prenos nego mirvicu opet davati pare da bi mali torpedo prezivio.
Ne smijemo zaboraviti kako su nam naplatili debelo karte iako smo mi njima besplatne ulaznice dali.
Ne treba ni zaboraviti kako nam dadnu na kosevu uvijek smijesan broj karata.
Ako hordice budu bojkotovali onda ce mirvic sve uraditi da ih protiv nas vrati na tribine i tako pomiri odnose navijaca i uprave.
Posto mi nismo nicija kujica za hajcanje malih pitara ne trebamo uopste ici na taj derbi nego na Grbavici organizovati da se gleda ta utakmnica. Navijaci ce radje platiti da gledaju na grbavici prenos nego mirvicu opet davati pare da bi mali torpedo prezivio.
Dok imas ljude kao Hulaglupko nikad naprijetka necemo imati…. Sve se blati, nevalja ovaj nevalja onaj svi Botovi, SDAovci itd.… a on najpametni!
A vamo tudje slavi i velica! Garantujem da je iziso na ulice i slavio pobjedu rvatske na ulicama Sarajeva… @admin skloni ovog drota vise ako Boga znas
A vamo tudje slavi i velica! Garantujem da je iziso na ulice i slavio pobjedu rvatske na ulicama Sarajeva… @admin skloni ovog drota vise ako Boga znas
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta je sa amerikancem, zna li se sta?Mrcina1921 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 11:52jeli adžem skupio 2.5 miliona maraka dolara eura? jeli našao žirante zna li se šta![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Mrcina1921
sa dobrim jutrom i dobra federalna porezna inspekcija pokucala na vrata
@KONTRASVIH ne
@KONTRASVIH ne
Nekad ljudi na forumu u potpisu ima li citate Ivice Osima i drugih legendi,danas ljudi imaju citate Sijercica,Hadzicke lole. Eto dokle smo dogurali slika i prilika svega.
-
- Kontakt:
Jesu li im otvorili vrata??Mrcina1921 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 11:12sa dobrim jutrom i dobra federalna porezna inspekcija pokucala na vrata
@KONTRASVIH ne
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Hmm, s kojeg li je foruma pokupio info??
Sutra novi, vanredni press u 17:30h. Tema ce biti poznata sutra, nisu htjeli naznaciti sta je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Mrcina1921
meni su najači cvikeraši iz viber grupa koji kmeče na sve i svašta, završili marketing ne nekom šklj fakultetu tri godine pa pametuju i žale se na sve i svašta a nemaju muda da sa svojih 60 kila plus naočale da dođu i kažu to i to je problem ja bih to ovako, mogu li vam pomoći pošto sam već bio i radio u klubu, ali ne to pametuje i daje sebi za pravo, pljuje, omalovažava, sreća pa se zna ko šta i kako u detalje

FK Željezničar za petak najavio tajanstvenu konferenciju za medije

A moj Ljoze...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Dijeli Djed Mraz paketice
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- LegendaIvica
- Kontakt:
Jel stvarno tajanstveno ili opet pola foruma zna o cemu se radi?
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 48 gostiju.