FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 250

Tatamata1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 dec 2022, 17:55

Navedite mi jednog trenera kojeg nismo tjerali, nista novo, navikli smo...
Mozda na kraju izbori evropu sa manje para i losijom ekipom od prethodnika i budemo se svi smijali ovome sta smo pisali. Ko nam garantuje da bi izborili evropu sa Prosineckim koji je trazio vjerovatno malo bogatstvo u odnosu na ovog
Ne kontam uvijek toliku negativnost. Samo da se vratiti na Kosevo da nam nije svaka utakmica gostovanje a sad ne mislim prekidati se unaprijed zbog trenera koji na kraju mozda bude bolji od prethodnih

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 12 dec 2022, 17:55

Bolje Hasancica da su stavili znao bi da ce fokus biti na djeci, ne znam šta se pokusava s mirzom koji se haman penzionisao od trenerskog posla
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Herson

Post Postao/la Herson » 12 dec 2022, 17:56

"prijedlog za slijedeću anketu da li ćete pratiti Sarajevo u drugom dijelu sezone ili dok je Mirvić tu." Blago klubu kojeg zaobidju ovakvi navijaci.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 12 dec 2022, 17:56

Cuj otjerase Dudica zbog ovoga :rol: :rol:
Reorganizacija znaci opet za 4 mjeseca :bow: :bih:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 12 dec 2022, 17:56

JavierBosnia je napisao/la:
12 dec 2022, 17:15
Hoce li biti vracena kapitenska Suljicu sad? :D
Mirza je bio trener, kada je Suljic stigao kod nas u ljeto 2010, te je maltene odmah promovisan u startera.Uglavnom, Dal i Suljic su zacimentirani u timu za proljece.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 dec 2022, 17:56

zlo87 je napisao/la:
12 dec 2022, 17:28
slika
fks74 je napisao/la:
12 dec 2022, 17:14
Što se mene tiče i Mirza će imati moju podršku za sada.
**** i tebe i njeg
Imali smo dobre trenere, mi smo ih otjerali.

Cattivo
Kontakt:

Post Postao/la Cattivo » 12 dec 2022, 17:58

Teško je prihvatiti da je ovo naša realnost, ali kad se sagledaju donesene odluke u prethodnom periodu - nažalost jeste. Niko ozbiljan neće da nas preuzme jer će bit potrošen do sredine maja. Iz drugog reda kvalitentih trenera, nama dostupnih, iz istog razloga traže prevelika primanja koja uglavnom ne zaslužuju... Jedino očekivanje koje imam jeste da se pritisak na Dala poveća na neki novi nivo. Nije stvar rezultata koji će ostvariti ili neće, nego je li on realno kvalitet da vodi klub na duže staze ili je još samo jedno prelazno rješenje. Šok i nevjerica
PapirnaMarka je napisao/la:
12 dec 2022, 15:52
@Mortem možeš li nam javno objaviti koji forumaši budu stavili "da" na ovoj anketi, čisto da znamo koji od nas su na platnom spisku kluba? :D
Na ovome treba insistirati do kraja

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 dec 2022, 18:01

Nemoguca mi je cinjenica da u jednom trenutku pregovaras sa Robijem, Zekicem i u drugom samo par dana poslije imenujes Mirzu za trenera.
Ja sam neko ko je ovdje branio neke poteze Mirvica, sad sad fakat u soku. Nemoguce je koliko je lik tvrdoglav, siguran sam da je sam donio ovu odluku. Ljudi koji rade u klubu nisu znali za ovo!
Jedino logicno mi je da je zavrno pipu ili je idiot teski koji se zajebaje sa klubom. A uskoro cemo da vidimo..

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 dec 2022, 18:01

Meni vise nije bitno ko je trener, meni je drago da je konacno nadam se svaki navijac dosao pameti i vidio da je Tan vec 9godina obicni kosooki prevarant i perač novca koji muljari u svakom klubu u koji je upetljao svoje prste.
Malo al malo vise pametan moras biti te 2013 godine da kroz redove procitas da je taj Tan obicni prevarant kad kaze " Ulazemo u Akademiju, prodajemo igrace, samoodrziv klub".

U svijetu ne postoji bogatas koji je kupio neki klub i ovako nesto izjavio da ce se bazirati na djeci, Akademiji, prodaji. Tada sam odmah znao da je lopov i prevaranat koji ce dati nesto malo para a te iste pare ce nam zavrtiti i pomutiti pamet.Toliko pomutii pamet da su neki do dan danas vjerovali da je on nas spasitelj i da mu vjecno treba biti zahvalan.
OK vratio je dug koji smo imali al je to za ovih 9godina skupo naplatio.

Meni djeluje ovo kao da smo mi neka qurva koja radi u Rumuniji i dodje neki iz Malezije a njoj je zivotni san samo da je neko izvuce iz tog posla. Taj Malezijac je plati i kupi, odvede iz Ruminije al ona nastavi da radi i sluzi samo njega.

Tan je 7god vec u klubu (Nam je bio 2godine) i za toliko godina da ona recenica koju su rekli 2013 da je Akademija prioritet ta ista Akademija ima 3 terena i 3 kontejnera za 9 godina. Ovu pricu i mudda za bubrege mogu prodavati samo budalama.

Nase SARAJEVO gospodo postalo je te 2013god klub za pranje i uzimanje para i svako ko je radio od te 2013god u klubu od Dine, Ibraka, Rumenog, Sabrine, Poture, Hadzije, Ayle se dobro dobro opario i obogatio.
Dok sam pisao ove gore navedene licnosti tacno mi muka dodje o kakvim je ljudskim izrodima rijec pa zavrsavam post.

Na onaj svijet nista ponijeti necete, bando!!!!
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 12 dec 2022, 18:04, ukupno mijenjano 3 puta.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 dec 2022, 18:01

Tatamata1946 je napisao/la:
12 dec 2022, 17:55
Mozda na kraju izbori evropu sa manje para i losijom ekipom od prethodnika i budemo se svi smijali ovome sta smo pisali. Ko nam garantuje da bi izborili evropu sa Prosineckim koji je trazio vjerovatno malo bogatstvo u odnosu na ovog
Ne kontam uvijek toliku negativnost. Samo da se vratiti na Kosevo da nam nije svaka utakmica gostovanje a sad ne mislim prekidati se unaprijed zbog trenera koji na kraju mozda bude bolji od prethodnih
Kakav Prosinečki, sa njim sigurno nebi izborili evropu. Sa Mirzom možda i izborimo, samo treba dati podršku ljudima a kakvi smo mi da nam i Anćeloti dođe mi bi ga tjerali nakon prvog poraza. Treba ekipu praviti na našoj akademiji, moramo biti strpljivi.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 dec 2022, 18:06

ado-hz je napisao/la:
12 dec 2022, 18:01
Meni vise nije bitno ko je trener, meni je drago da je konacno nadam se svaki navijac dosao pameti i vidio da je Tan vec 9godina obicni kosooki prevarant i perač novca koji muljari u svakom klubu u koji je upetljao svoje prste.
Malo al malo vise pametan moras biti te 2013 godine da kroz redove procitas da je taj Tan obicni prevarant kad kaze " Ulazemo u Akademiju, prodajemo igrace, samoodrziv klub".

U svijetu ne postoji bogatas koji je kupio neki klub i ovako nesto izjavio da ce se bazirati na djeci, Akademiji, prodaji. Tada sam odmah znao da je lopov i prevaranat koji ce dati nesto malo para a te iste pare ce nam zavrtiti i pomutiti pamet.Toliko pomutii pamet da su neki do dan danas vjerovali da je on nas spasitelj i da mu vjecno treba biti zahvalan.
OK vratio je dug koji smo imali al je to za ovih 9godina skupo naplatio.

Meni djeluje ovo kao da smo mi neka qurva koja radi u Rumuniji i dodje neki iz Malezije a njoj je zivotni san samo da je neko izvuce iz tog posla. Taj Malezijac je plati i kupi, odvede iz Ruminije al ona nastavi da radi i sluzi samo njega.

Tan je 7god vec u klubu (Nam je bio 2godine) i za toliko godina da ona recenica koju su rekli 2013 da je Akademija prioritet ta ista Akademija ima 3 terena i 3 kontejnera za 9 godina. Ovu pricu i mudda za bubrege mogu prodavati samo budalama.

Nase SARAJEVO gospodo postalo je te 2013god klub za pranje i uzimanje para i svako ko je radio od te 2013god u klubu od Dine, Ibraka, Rumenog, Sabrine, Poture, Hadzije, Ayle se dobro dobro opario i obogatio.
Dok sam pisao ove gore navedene licnosti tacno mi muka dodje o kakvim je ljudskim izrodima rijec pa zavrsavam post.

Na onaj svijet nista ponijeti necete, bando!!!!
Istina.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 dec 2022, 18:09

Jest ofalio Mirza vidi se da je na bijelom po čitav dan
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 dec 2022, 18:13

Buraz, sve da osvoji ligu, kakav je ovo potez ba? Ovo isto da kupujes auto, imas budzet za nekog solidnog audija.ili mercedesa, ti kupis alfu romeo koja je u garazi vec par godina a i ono sto je bila "pokretna", bila svaki treci dan kod majstora. Sve i da nesta uradi, a 99% nece, bice neka luda sreca. Znaci covjek NE TRENIRA nikog vec 4 godine, valjda bi neka ekipa u te 4 godine prepoznala talenat i dovela ga makar na pola sezone. Ocekujes neki korak naprijed nakon Dudica i Hadzije, spominju se Zekic, Prosinecki, Petev, na kraju dodje Mirza fuckin' Varesanovic.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 dec 2022, 18:15

Volio bih da je ostao Dudic pa da dočekamo da vidimo kako radi u "normlanim" uvjetima i domaće utakmice igra na domaćem terenu. On je doveden kao dugorocno rješenje i trebao se istrpiti.

Sto se tice Varešanovica, nisam zadovoljan izborom, ali s obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi, svejedno mi je...ako bih mogao birati izmedju Robija i njega, izabrao bih radije Mirzu.
Da li je moglo neko treće ime sjesti na klupu FK Sarajevo? Vjerovatno da jeste.

U svakom slučaju raduje ovo nezadovoljstvo na forumu, tako da bi možda mogla biti lijepa priča sto se rezultata na proljeće tice.
Sretno Mirza!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 dec 2022, 18:16

fks74 je napisao/la:
12 dec 2022, 18:01
Kakav Prosinečki, sa njim sigurno nebi izborili evropu. Sa Mirzom možda i izborimo, samo treba dati podršku ljudima a kakvi smo mi da nam i Anćeloti dođe mi bi ga tjerali nakon prvog poraza. Treba ekipu praviti na našoj akademiji, moramo biti strpljivi.
Postujem razlicitost misljenja, cesto se i ja na ovom forumu sukobljavam jer dosta ljudi samo pravo gleda. Al kako objasniti nekoliko cinjenica a ne nervirati se:
Razumijem da nas nisu htjeli preuzeti neki top treneri, nezgodan je trenutak u klubu. Okrenes se jeftinijoj domacoj varijanti i tu imas nekoliko izbora. Sta moze jedan Mirza nauciti mladog igraca? Sta moze jedan Mirza takticki bilo kojem treneru. Kako moze Mirza pshioloski podici ekipu, jedva koju recenicu sastavi, uz duzno postovanje prema njemu i karijeri itd. Zasto dovodis jednog Mirzu u klub u najgorem trenutku mogucem, najosjetljivijem a znas da ces zapaliti vatru medju navijacima jer isti nije nikako omiljen medju navijacima.?

Umjesto ako si se vec okreno domacoj jeftinijoj varijanti, nisi doveo Calu da izvuce sezonu, da bar nauci igraca sta znaci FKS i igrati za isti. Time i umiriti navijace bar donekle, koji su s razlogom kivni itekako.
Meni ovo djeluje ko namjerno potpirivanje vatre medju navijacima, ja ne znam sta drugo. Znaci bilo koga drugog da si stavio, pa i Obucu ostavio manje bi stete napravio..

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 12 dec 2022, 18:16

huntingseason je napisao/la:
12 dec 2022, 17:52
H8Z7 je napisao/la:
12 dec 2022, 17:07
brojjedan je napisao/la:
12 dec 2022, 16:48

HZ bi trebale i morale, bar biti na press, i reci svoje mišljenje u ime svih nas! Ali, ne lezi vraze, ima li Hordi? Gdje su? Zamisli kako bi odjeknulo da tako nesto urade! Kako bi se gaće tresle svakom onom ko bi pokušao opet ovako neko poniženje prirediti. PONIZENI SMO!!!
Neće oni ništa uraditi, nedavno neka je info bila tj. zvanična nešto objavila i oni napisali "Uprava napolje" ja im odgovorim šta će te uraditi povodom toga ljudi izbrisali komentar 🤦🏻‍♂️.
Nisu to one Horde Zla to su sad Vrtić Boys.
Mi smo poniženi onog trenutka kad nas je na stadionu znalo biti po 600 700 na svim tribinama. Ne lezi vraze, gdje li ste to tad vi bili?
A ti blentovino sto mislis da Horde komentarisu statuse necije dozovi se, otidji ti na presicu pa glumi budalu
Neko se pronašao aa?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 dec 2022, 18:20

Kondicioni trener Almir Seferovic, koji je na jednom derbiju skakao na nasu klupu i psovao im majke pitarske.
Guzzi naaaas Mirvaaaaaaaa, navikli smo
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 dec 2022, 18:29

napoleon72 je napisao/la:
12 dec 2022, 18:20
Kondicioni trener Almir Seferovic, koji je na jednom derbiju skakao na nasu klupu i psovao im majke pitarske.
Guzzi naaaas Mirvaaaaaaaa, navikli smo
Nista novo kod nas
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

pitartz
Kontakt:

Post Postao/la pitartz » 12 dec 2022, 18:35

Mrs svi
Kad’ jednom prodje sve...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 dec 2022, 18:48

hurem je napisao/la:
12 dec 2022, 18:15
Volio bih da je ostao Dudic pa da dočekamo da vidimo kako radi u "normlanim" uvjetima i domaće utakmice igra na domaćem terenu. On je doveden kao dugorocno rješenje i trebao se istrpiti.

Sto se tice Varešanovica, nisam zadovoljan izborom, ali s obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi, svejedno mi je...ako bih mogao birati izmedju Robija i njega, izabrao bih radije Mirzu.
Da li je moglo neko treće ime sjesti na klupu FK Sarajevo? Vjerovatno da jeste.

U svakom slučaju raduje ovo nezadovoljstvo na forumu, tako da bi možda mogla biti lijepa priča sto se rezultata na proljeće tice.
Sretno Mirza!
Upravo tako, ako dovedu normalne igrače može to biti dobro. Pisao sam ovdje da samo Sušić i Kodro mogu doći u obzir, ako oni nisu mogli onda neka Mirze, sigurno nije lošiji od uhljupa Mulalića. Sa dobrim igračima u ovoj ligi svako može biti trener, samo treba biti borbena ekipa i ne vršiti non stop pritisak. Pustiti djecu da igraju, kakav god rezultat bio to je jedini ispravan put. AKADEMIJA je budućnost.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], Lavcina, tajsamja i 46 gostiju.