Ti si burke nevjerovatan lik. Da vidis da Mirvic brise qrac od nas grb, ti bi rekao, pa dobro mozda ga je oprao prije toga.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Znaci imamo direktoricu koja nije pratila fudbal 20 godina i trenera koji ne radi nigdje 4 godine. Sta je naredno, da vratimo Skoru u napad?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Pružimo mu šansu
Pustite čovjeka da radi u miru
sačekajte kraj sezone pa ćemo vidjeti rezultate
epizoda 62, sezona 7 HBO Comedy
Pustite čovjeka da radi u miru
sačekajte kraj sezone pa ćemo vidjeti rezultate
epizoda 62, sezona 7 HBO Comedy
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Almir Turković novo pojačanje FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
FAAAAAAAAAAAAACOOOOOOOOOO, haj budi SD.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
**** i tebe i njeg
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bar je sigurno jedno, bit će zanimljivo, ili borba za sam vrh ili borba za opstanak, mislim da treće opcije (sredina) neće bit.
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nismo trebali dirati Dudica i to je to. Sigurno niko od stranaca nije htio prihvatiti uslove koje su nasi ponudili.
Ali sad ta vasa drama je pretjerana. Od domacih mogli smo dovesti Husrefa ili Mirzu. Mozda je jos neko treci bio ali to je sve u pet deka.
Sad ici dotle da se pise kako neki vracaju clanske ili nece platiti clansku ili jos smjesnije neki cak pisu da su zavrsili sa Sarajevom i navijanjem....
Ali sad ta vasa drama je pretjerana. Od domacih mogli smo dovesti Husrefa ili Mirzu. Mozda je jos neko treci bio ali to je sve u pet deka.
Sad ici dotle da se pise kako neki vracaju clanske ili nece platiti clansku ili jos smjesnije neki cak pisu da su zavrsili sa Sarajevom i navijanjem....
- skullcrusher
- Kontakt:
Bolje nista ne napisati iskrenoTatamata1946 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:35Nismo trebali dirati Dudica i to je to. Sigurno niko od stranaca nije htio prihvatiti uslove koje su nasi ponudili.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Sve kontam probudit cu se iz nocne more, toliko mi je ovo nerealno da se desilo. Kako neko moze ovoliko zla uraditi FKS? Jos malo pa 2023. godina, nama Mirza Varesanovic na klupi! Mislim da nas zali trenutno i onaj ko nas je kleo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@Morto prijedlog za slijedeću anketu da li ćete pratiti Sarajevo u drugom dijelu sezone ili dok je Mirvić tu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
sta smo ovo doveli ljudi dragi?
Mi onda nismo trebali Vinka dirati......
Šuška se da ce Mak Varešanović biti prvo pojačanje 

- huntingseason
- Kontakt:
Mi smo poniženi onog trenutka kad nas je na stadionu znalo biti po 600 700 na svim tribinama. Ne lezi vraze, gdje li ste to tad vi bili?H8Z7 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:07Neće oni ništa uraditi, nedavno neka je info bila tj. zvanična nešto objavila i oni napisali "Uprava napolje" ja im odgovorim šta će te uraditi povodom toga ljudi izbrisali komentarbrojjedan je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:48HZ bi trebale i morale, bar biti na press, i reci svoje mišljenje u ime svih nas! Ali, ne lezi vraze, ima li Hordi? Gdje su? Zamisli kako bi odjeknulo da tako nesto urade! Kako bi se gaće tresle svakom onom ko bi pokušao opet ovako neko poniženje prirediti. PONIZENI SMO!!!SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:37Zanima me da li je Mirvić uložio i marku u klub odnosno da li je on tu također da uzme pare od Tana kojeg vjerovatno ni ne zanima kako njegovi klubovi igraju jer je njihova svrha pranje para.
Horde bi sutra trebale upast na press i ne dat Mirzi da postane ŠSŠ, onako kako ni Petevu nisu dali u Bugarskoj..
Nisu to one Horde Zla to su sad Vrtić Boys.
A ti blentovino sto mislis da Horde komentarisu statuse necije dozovi se, otidji ti na presicu pa glumi budalu
Treba Ajlu hebat u šupak, ako ništa od trofeja
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, Google Adsense [Bot], N3R3D, nedimmmm1337, skoJaa, VolimoSarajevo i 42 gosta.