Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znači da i oni znaju da je kariina ali eto nije najgore pa je prihvatljivo
.brojjedan je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:48HZ bi trebale i morale, bar biti na press, i reci svoje mišljenje u ime svih nas! Ali, ne lezi vraze, ima li Hordi? Gdje su? Zamisli kako bi odjeknulo da tako nesto urade! Kako bi se gaće tresle svakom onom ko bi pokušao opet ovako neko poniženje prirediti. PONIZENI SMO!!!SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:37Zanima me da li je Mirvić uložio i marku u klub odnosno da li je on tu također da uzme pare od Tana kojeg vjerovatno ni ne zanima kako njegovi klubovi igraju jer je njihova svrha pranje para.
Horde bi sutra trebale upast na press i ne dat Mirzi da postane ŠSŠ, onako kako ni Petevu nisu dali u Bugarskoj.
Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:08Ja ne kontam toliku dramu. Pa ne moze biti gori od prethodnih trenera a vjerovatno je i jeftiniji od njih
Što se tiče rezultata vjerovatno ali mi želimo naprijed a to nećeš dobiti sa Mirzom.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:08Ja ne kontam toliku dramu. Pa ne moze biti gori od prethodnih trenera a vjerovatno je i jeftiniji od njih
Vjerujem da bolji niko nije htio doći, dati nekome veliku lovu koji će isto propasti onda je bolje ovako. Trebalo je ostaviti Dudića ako se nije mogao niko bolji dovesti. Realno mi smo vršili pritisak da se Dudić smijeni, treba im dati vremena da vidimo kaki će to ići.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:01Takticki potez, dali su nam po nama najgore rjesenje i sta god napravi da je dobro nama ce biti iznenadjenje
Ne znaci ni da bi Robi sutra bio top rjesenje, ali bi bar vizija kluba bila takva da idemo korak naprijed, a ne ovako 3 nazad.
Prva pojacanja ce pokazati jel se štedi na svemu, ali da smrdi, smrdi vec
U Dinamu je takođe žena na čelu kluba ili je na nekoj važnoj funkciji, ne znam tačno kojoj.samoSA je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:08Kazem vam ja ljudi se zaje...ju sa klubom od Mirvica pa na dalje.Dal je pranje il kladara nije ni bitno al normalan covjek nebi Aylu doveo za direktora i postavljao ovoga za trenera,dovodio razne Rashide i sl.
Bas smo se srozali zestoko.Dok ne dodje pravi investitor(ako ikad dodje) ovo je sve samo ne vodjenje ozbiljnog kluba.
Vjerovatno žena koja je pratila fudbal poslije brazilskog Ronalda.fks74 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:13U Dinamu je takođe žena na čelu kluba ili je na nekoj važnoj funkciji, ne znam tačno kojoj.samoSA je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:08Kazem vam ja ljudi se zaje...ju sa klubom od Mirvica pa na dalje.Dal je pranje il kladara nije ni bitno al normalan covjek nebi Aylu doveo za direktora i postavljao ovoga za trenera,dovodio razne Rashide i sl.
Bas smo se srozali zestoko.Dok ne dodje pravi investitor(ako ikad dodje) ovo je sve samo ne vodjenje ozbiljnog kluba.
Ponudis lovu i doci ce, jel mi imamo milionere ili ne?fks74 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:11Vjerujem da bolji niko nije htio doći, dati nekome veliku lovu koji će isto propasti onda je bolje ovako. Trebalo je ostaviti Dudića ako se nije mogao niko bolji dovesti. Realno mi smo vršili pritisak da se Dudić smijeni, treba im dati vremena da vidimo kaki će to ići.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:01Takticki potez, dali su nam po nama najgore rjesenje i sta god napravi da je dobro nama ce biti iznenadjenje
Ne znaci ni da bi Robi sutra bio top rjesenje, ali bi bar vizija kluba bila takva da idemo korak naprijed, a ne ovako 3 nazad.
Prva pojacanja ce pokazati jel se štedi na svemu, ali da smrdi, smrdi vec
Mirza je Murinjo,Klop I Guardiola u jednom za Blitvara,Ajvarovca a posebno za Dudu retardinja.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:08Ja ne kontam toliku dramu. Pa ne moze biti gori od prethodnih trenera a vjerovatno je i jeftiniji od njih
Buraz to je bilo kad se o Prosineckom raspravljalo a ne ovom idiotu. Prosinecki je premija, Ancelotti za Mirzu.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, SamoDaKazeem i 46 gostiju.