FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mirvic grobar kluba definitivno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Oooo ljudi ja još ne mogu da svarim da nam je ONO trener.
Kao da je 2010 godina hahahahhh

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PapirnaMarka
- Kontakt:
@Mortem možeš li nam javno objaviti koji forumaši budu stavili "da" na ovoj anketi, čisto da znamo koji od nas su na platnom spisku kluba? 

- napoleon72
- Kontakt:
"Strucni" stab: Mirza koji je bez posla vec 3.5 godine
Obuca koji u 4 tekme kao interim menadzer ima 2 pobjede i 2 poraza
Repuh koji u 4 tekme kao interim menadzer ima pobjedu, remi i dva poraza
Strucnost na nivou

Obuca koji u 4 tekme kao interim menadzer ima 2 pobjede i 2 poraza
Repuh koji u 4 tekme kao interim menadzer ima pobjedu, remi i dva poraza
Strucnost na nivou

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu ni ja to vidjeti nažalost, odbij 5% radi štrumfova i slično i dobit ćeš poprilično precizan procenat na krajuPapirnaMarka je napisao/la: ↑12 dec 2022, 15:52@Mortem možeš li nam javno objaviti koji forumaši budu stavili "da" na ovoj anketi, čisto da znamo koji od nas su na platnom spisku kluba?![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Ne zaboravi bordobijelog, Mirza je njemu legenda klubaholyman je napisao/la: ↑12 dec 2022, 15:55fks74 je za sad jedini, a noke i zip ce glasati kad stignu iz skole, da ne lupas glavu bezveze.PapirnaMarka je napisao/la: ↑12 dec 2022, 15:52@Mortem možeš li nam javno objaviti koji forumaši budu stavili "da" na ovoj anketi, čisto da znamo koji od nas su na platnom spisku kluba?![]()
Sve iznad tri glasa su oni ublehasi sa slike sa napravljenim profilima + emirova armija

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ni najveci optimista ne moze biti zadovoljan. Cak i ti na platnom spisku ce glasati sa NE, ovaj sto je glasao sa DA nije na platnom spisku garant, ko ce takvog ludjaka primiti negdje, kako mozes biti zadovoljan sa MirzomPapirnaMarka je napisao/la: ↑12 dec 2022, 15:52@Mortem možeš li nam javno objaviti koji forumaši budu stavili "da" na ovoj anketi, čisto da znamo koji od nas su na platnom spisku kluba?![]()

Mozes se nadati da se varas i da ce nesto dobro izaci iz ovog, al sa ovim izborom trenutno ne mozes biti normalan i biti zadovoljan
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 12 dec 2022, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.
Povedi nas zalizaniCora1946 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 00:17Daleko najbolja osoba za preuzimanje funkcije trenera trenutno je Mirza Varešanović.
Zašto? Zbog primarnih ciljeva kluba
1) Razvoj akademije i mladih igrača
2) Samoodrživost
Kako do samoodrživosti - prodajom igrača! Pare od evrope i osvajanja trofeja su mizerne u odnosu na transfere.
Zašto Mirza? Zato što je trenutno najrelevantnija osoba koja može ostvariti najveći poslijeratni projekat kluba zvani "Dal Varešanović", ko bolje poznaje Dala od njegovog babe.
Dat Mirizi odriješene ruke da čitavu ekipu sklopi oko Dala i da svi napadi idu preko njega.
Dal će tako postati glavna figura tima i glat će se prodati za 5 miliona.
Sljedeći podez? - Dovođenje Maka Varešanovića (trenutno bez kluba) i po istom principu da Mirza napravi tim oko njega i da se i on proda za 5 miliona.
Za dvije sezone inkasirat ćemo 10 miliona a Mirza će biti prvi koji će izliti temelje samoodrživosti za sve buduće trenerske magove, a onda nam ne trebaji ni Mirvići ni Tanovi ni Ajlovi.
ON VOLI SARAJVO, PRAVI JE HORDAŠ, ČIČKOVO ULJE, JEDAN JE OD NAS!

90!
Smanjite ocekivanja i bice vam lakse, ako ocekujete sredinu tabele i kladionicarske utakmice znajte da cemo ispasti iz lige i da ce nam u nazivu stajati fk sarajevo mozzart bet (kk bosna meridianbet)
Do smrti odani!
- skullcrusher
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja mislim da niko ne podrzava dovodjenje VARESANOVICA na klupu.. cak nisam nigdje ni procito..
Kao sto neko rece sad kad bi neko postavio anketu dali smo zadovoljni 100% glasova bi bilo da nismo zadovoljni..
Nadam se da je neko hakovo nasu stranicu i da je tim htio unijet nemir u navijace klub mirvic, al izgleda da je istina jer jos niko ovu sramotu nije demantovao..
Sto je najgore i cega se bojim jeste da je MIRVIC/TAN digli ruke od kluba (2 mjeseca cekas da nadjes trenera i onda ulicara dovedes) sabljic je bar dacic treniro i bio aktivan trener kad ga je vaso doveo..
Takodjer drugi znak koji pali lampice da bi vukodlak i pasojed (odnosno prvi koji je objavljen) mogli dic ruke (kao sto je NAM oprao svoje pare i otisao) jeste ona objava da su ulozili 9,7 m km i DA JE KLUB FK SARAJEVO uradio pregovore da oni JOS ulazu svog novca.. OVO JE PRIPREMLJEN TEREN ZA IZLAZAK MIRVICA IZ KLUBA ZA 2 mjesca, sa izjavom zelio sam od FK SARAHEVA napravit real madrid al navijaci nisu dozvolili da to uradim.Nadam se da ce doc neko ko ce imat bolju podrsku publike..
MIRVICU NAPOLJE
Kao sto neko rece sad kad bi neko postavio anketu dali smo zadovoljni 100% glasova bi bilo da nismo zadovoljni..
Nadam se da je neko hakovo nasu stranicu i da je tim htio unijet nemir u navijace klub mirvic, al izgleda da je istina jer jos niko ovu sramotu nije demantovao..
Sto je najgore i cega se bojim jeste da je MIRVIC/TAN digli ruke od kluba (2 mjeseca cekas da nadjes trenera i onda ulicara dovedes) sabljic je bar dacic treniro i bio aktivan trener kad ga je vaso doveo..
Takodjer drugi znak koji pali lampice da bi vukodlak i pasojed (odnosno prvi koji je objavljen) mogli dic ruke (kao sto je NAM oprao svoje pare i otisao) jeste ona objava da su ulozili 9,7 m km i DA JE KLUB FK SARAJEVO uradio pregovore da oni JOS ulazu svog novca.. OVO JE PRIPREMLJEN TEREN ZA IZLAZAK MIRVICA IZ KLUBA ZA 2 mjesca, sa izjavom zelio sam od FK SARAHEVA napravit real madrid al navijaci nisu dozvolili da to uradim.Nadam se da ce doc neko ko ce imat bolju podrsku publike..
MIRVICU NAPOLJE
- MaroonBjelave
- Kontakt:
4 dusmana kliknuli DA. Dabogda vam tetka prnula usred roditeljskog.
Tačno tako brate FK Sarajevo do nekih boljih vremena bez Mirvića i Tana

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Strucnost izbija iz njih, telece glave.... al divi stava
Yebem vam komplet familije.... 2023 haman, u strucnom stabu varesanovic, obuca, repuh i adilovic
- NisamInSajder
- Kontakt:
Godinu dana brujim da mahala upravlja ovim klubom, pogotovo sportskim dijelom. Za ključne odluke ne slušaju se ljudi koje plaćaš da ti vode sportski segment, jer ispunjavaš želje nekih kvazi menadžera i ubleha, mahale ili ispunjavaš svoje fetiše. U posljednjih godinu dana najmanje odluka za sportski dio su donijeli Kepčija i Hadžić, NAJMANJE.
No kako god, ko zna čitati i ko ima kakve takve infomracije koje nisu u javnosti, zna da posljednja objava na web stranici može dosta toga govoriti, a i ne mora.
Sad i zvanično imaš najgori stručni štab u PL, čuj Repuh, Adilović. Pipo, Seferovic prevaziđeni ili Kozlić
.
No kako god, ko zna čitati i ko ima kakve takve infomracije koje nisu u javnosti, zna da posljednja objava na web stranici može dosta toga govoriti, a i ne mora.
Sad i zvanično imaš najgori stručni štab u PL, čuj Repuh, Adilović. Pipo, Seferovic prevaziđeni ili Kozlić

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi